|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
statebriga Nivo: Forumski doajen nezaobilazna
Registriran(a): 07-05-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 9876 IP: Maskiran
|
Re: Do kada ce bosnjaci placati cijenu multikulture??
citat: Black0ut wrote:
Bosna i Hercegovina danas postoji zahvaljujuci bosnjacima i armiji BiH...
zbog ovakvih stavova sve vise nemuslimanskog zivlja pocinje da misli da oni, s kojima se nikada nisu politicki slagali, mozda imaju pravo!
sta je, ba?! je l' to ti hoces da svi mi odemo odavde?! je l' u pitanju sprovedba tihog ciscenja? sta je?!
da ti odmah kazem, mene nisu uspjeli istjerat u ratu, nece ni sad... ni ti, ni slicni tebi!
necu ni da citam sta ste sve pisali, dosta mi je uvodni post i 12 nastrikanih stranica!
fuj... pocnite vec jednom da zivite u sadasnjosti i za buducnost, dosta vise proslosti!
btw, ao te interesira turska, evo ti dobar link, nacitaj se!
http://www.balkaninsight.com/en/tag-group-topics/turkey-in-the-balkans
|
|
11-05-2011 at 20:41 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
soraya Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 01-03-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 30666 IP: Maskiran
|
Re: Re: Do kada ce bosnjaci placati cijenu multikulture??
citat: statebriga wrote:
zbog ovakvih stavova sve vise nemuslimanskog zivlja pocinje da misli da oni, s kojima se nikada nisu politicki slagali, mozda imaju pravo!
sta je, ba?! je l' to ti hoces da svi mi odemo odavde?! je l' u pitanju sprovedba tihog ciscenja? sta je?!
da ti odmah kazem, mene nisu uspjeli istjerat u ratu, nece ni sad... ni ti, ni slicni tebi!
necu ni da citam sta ste sve pisali, dosta mi je uvodni post i 12 nastrikanih stranica!
fuj... pocnite vec jednom da zivite u sadasnjosti i za buducnost, dosta vise proslosti!
btw, ao te interesira turska, evo ti dobar link, nacitaj se!
http://www.balkaninsight.com/en/tag-group-topics/turkey-in-the-balkans
ne mislimo svi kao @blackout i slièni njemu...ja bih ipak proèitala da sam na tvom mjestu
|
|
11-05-2011 at 20:55 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
prika621 Nivo: Novi forumaš Registriran(a): 11-05-2011 Odgovori: 10 IP: Maskiran
|
pa dobro ljudi kada ce te se umoriti od bosnjaka,hrvata,srba i postati ljudi.i sam sam rodjen u tuzlanskom kraju i otiso prije 35 godina i zivio u raznim zemljama i sa raznim ljudima,a i danas zivim i radim sa valjda svim narodima evrope i nikoga nije briga odakle si,nego u se,na se i poda se.otvorim novine ili forume iz bosne i uvijek isto.referendum,rs,hdz,a niko vjerovatno nije procito referendumsko pitanje,platformu stranaka na vlasti u federaciji.ljudi moji nikada i nikome politicke partije nisu donijele srecu.vecina mojih radnih kolega i nezna ko im je premijer,a o ministrima neznaju ni bolje obavijesteni.neznaju jer ih nije briga.na izbore izlaze samo ako moraju.svi su oni prvo ljudi,a onda francuzi,nijemci,belgijanci ili marsovci.rat je zavrsen prije 15 godina.sto je bilo,bilo je.pozdrav svim ljudima.
|
|
11-05-2011 at 21:36 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
statebriga Nivo: Forumski doajen nezaobilazna
Registriran(a): 07-05-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 9876 IP: Maskiran
|
@blackout... moram ti reci da si iznimno pametna persona
umjesto citiranja tvog cijelog posta, koji je sav potpuno diskutabilan, ja sam citirala prvu recenicu i stavila tri tacke. dakle, ne samo prva recenica, nego cijeli tvoj post...
da, vrlo mi smeta, jer zbog takvih kakav si ti i zbog takvih misljenja, ja znam tonu pravoslavaca i katolika, BOSANACA, koji se vise ne osjecaju ugodno ziveci ovdje...
koliko ste zapeli za tri entiteta, ne znam samo gdje planirate da zgurate sve nas koji ne zelimo da budemo u vasim torovima! hocete li mozda napraviti jedan odvojeni entitet za bosance?!
da ne govorim da mi se odavno vec povraca od toga sto je vasa SDA prisvojila naziv bosnjak i bosnjanin i prezentira ga kao naziv za nekrscane iz bosne... kakav je to bezobrazluk?!
de se ti malo preispitaj... mozda je tebi najbolje da odes i zivis negdje gdje suzivota nema i nema poterbe ni da se o njemu prica zbog homogenog drustva, a ostavi nama, koji smo navikli da zivimo u mijesanom drustvu, kako smo navikli i kako nam se dopada...
mi koji postujemo sve i svacije, nikada necemo reci niti jednu izjavu u tvom tonu!
|
|
12-05-2011 at 09:01 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|