Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.


FORUM : Tuzlarije : Sve ostale vijesti,komentari..
Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... Last Page >>
New Topic Post Reply
Pošiljalac Poruka
cupo
Nivo: Moderator podforuma
Registriran(a): 21-10-2003
Odgovori: 24024
IP: Maskiran


View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Sve ostale vijesti,komentari..

http://millatfacebook.com/

___________

29-05-2010 at 16:25 | Ukljuèi u odgovor
Ego
Nivo: Forumski vuk
Celav, neodoljiv, (ne)osvojiv.

Registriran(a): 23-05-2008
Lokacija: Tuzla downtown
Odgovori: 756
IP: Maskiran


View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Sve ostale vijesti,komentari..

bravo za Pakistance. BTW, osnivac i vlasnik FB je mali cionista iz NY.ups, eto, sram me bilo sto g***o zovem pravim imenom..,  


Ego: "Ni bunar zelja ne funkcionise bez love."
29-05-2010 at 17:13 | Ukljuèi u odgovor
Bambi
Nivo: Forumski doajen
since 1974

Registriran(a): 08-01-2003
Lokacija: Tuzla
Odgovori: 20623
IP: Maskiran


View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Sve ostale vijesti,komentari..

Preminuo direktor BHT 1 Vladimir Biliæ

Direktor "BHT 1" Vladimir Biliæ preminuo je danas u 15 sati uslijed povreda zadobijenih samopovrjeðivanjem vatrenim oružjem, izjavila je za Sarajevo-x.com glasnogovornica Klinièkog centra Univerziteta u Sarajevu Biljana Jandriæ.

Biliæ je jutros u 7:30 sati dovezen u ovu zdravstvenu ustanovu sa prostrelnom povredom glave, nakon èega je bio operisan i smješten na Odjeljenje intenzivne njege na Klinici za neurohirurgiju.

Glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Irfan Nefiæ potvrdio je za naš portal da je u ulici Bakareviæa broj 1 jutros došlo do samopovrjeðivanja Biliæa.

Vladimir Biliæ je roðen 27. aprila 1953. godine u Sarajevu. Bio je dugogodišnji novinar, urednik i medijski menadžer.

U bogatoj profesionalnoj karijeri obavljao je i dužnost generalnog direktora i èlana Prelazne uprave RTV FBiH, direktora vijesti i programa TV OBN i direktora programa FTV.

Osim toga bio je dopisnik iz Sarajeva Radio France Internationala i Voice of America, èlan IMC - nezavisne komisije za medije i predavaè na Novinarskoj školi "Media plan".

Datum i mjesto komemoracije i sahrane Vladimira Biliæa bit æe naknadno objavljeni.

http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahronika/clanak/100628082

28-06-2010 at 23:28 | Ukljuèi u odgovor
Bambi
Nivo: Forumski doajen
since 1974

Registriran(a): 08-01-2003
Lokacija: Tuzla
Odgovori: 20623
IP: Maskiran


View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Sve ostale vijesti,komentari..

Ko ulazi u sastav Balkanske unije.Da li je na pomolu nova Jugoslavija, pod novim imenom!?


Dali je na pomolu nova Jugoslavija na našim prostorima, ali ovaj put pod novim imenom Balkanska unija!? Prema èlanku koji je prenio "SAN", Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Srbija, Kosovo, Makedonija i Albanija ujediniæe se u Balkansku uniju. Dakle, uniju bi saèinjavalo pet država bivše Jugoslavije plus Kosovo (bivša Pokrajina Republike Srbije) i Albanija. Planom je predvidjeno da Slovenija izostane iz ove unije. Istoimeni izvor navodi kako ovo nije formiranje nove Jugoslavije ili nove države, ali i Evropska unija de jure nije država, a de facto jeste jer ima sve atribute državnosti od carina, jedinstvene valute itd.

Èlanak iz Dnevnih novina SAN prenosimo u cijelosti:
Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Kosovo i Albanija ujedinit æe se u Balkansku uniju i to je jedini naèin da se ovaj dio Evrope stabilizuje, saznaje „San" iz svojih izvora u medjunarodnoj zajednici.

Regionalna liga

U sklopu tog plana, treba gledati i uèestale susrete i razgovore èelnika BiH, Srbije Crne Gore i Hrvatske, ali i izuzetan i uèinkovit angžman Turske u sredjivanju stanja na Balkanu.Prema nekim izvorima, cijela ideja potekla je iz Vašingtona, naišla je na odobravanje u Evropi i Evropska unija je spremna da je i realizuje, naravno uz èvrst i jak angažman SAD-a.Za sada na operaciju Balkanska unija nema reagiranja iz država na koje se ona odnosi, iako iz nekih krugova medjunarodne zajednice kažu da to nije taèno....
Kao primjer navode nedavni sastanak Borisa Tadica i Ive Josipovica, predsjednika Srbije i Hrvatske, i njihovu inicijativu da se formira regionalna nogometna liga.To se ocjenjuje kao poèetak i utiranje puta do konaènog formiranja Balkanske unije. Istovremeno, pojavila se i ideja da se BiH, Hrvatska i Srbija zajednièki kandiduju za organizaciju Evropskog prvenstva u fudbalu 2020. godine.Ne treba zaboraviti da od sljedeæe sezone kreæe i rukometna liga u kojoj æe uèestvovati 16 ekipa iz šest bivših jugoslovenskih republika.Smatra se da se upravo iz sportskog polja može ispipati i puls balkanske javnosti.
Otkud i zasto Balkanska unija? Odgovor i nije teško dokuèiti - zbog globalne ekonomske krize, ali i potresa i neslaganja unutar Evropske unije, jasno je da su na odredjeno vrijeme stopirana primanja novih èlanica. Ocjenjuje se da bi uspješno funkcionisanje Balkanske unije bilo i najbolja preporuka za prijem svih njenih èlanica u EU za pet - šest godina.

Carinska unija

Cijela ova inicijativa poduprta je nizom argumenata. Formiranjem Balkanske unije u BiH bi napokon postala funkcionalna država, stišale bi se politièke tenzije i otklonila svaka moguænost otcjepljenja RS; Srbija bi riješila unutrašnje stvari i odnose s Kosovom; Crna Gora bi riješila srpsko pitanje koje je još otvoreno; u Makedoniji bi se popravio kvalitet života; Albanija bi otvorila velike ekonomske moguænosti; Kosovo bi u balkanskim okvirima napokon bilo stabilizirano.Kada je rijeè o Hrvatskoj, koja je objektivno najbliža prijemu u Evropsku uniju, ona bi takodjer ušla u Balkansku uniju i do prijema u EU imala bi status „glavnog motora".Šta u praktiènom smislu znaci formiranje Balkanske unije? U najkraæem, ne radi se o stvaranju neke nove Jugoslavije niti saveza država, nego bi to bila ekonomska unija po ugledu na Beneluks.
To podrazumijeva apsolutnu saradnju država clanica u oblasti ekonomije s povezivanjem kompanija, zatim saradnju u oblasti sigurnosti, borbe protiv kriminala, izgradnji putnih koridora, putovanja s liènom kartom... Ima i inicijativa da se upostavi jedinstveni carinski sistem.


Na èelu Vijeèe ministara

Kako saznajemo, sve se svodi na namjeru da se zapadni Balkan uredi po ugledu na Evropsku uniju èime bi postao i politièki i ekonomski pojam, a ne iskljuèivo geografski kao sada.Na èelu Balkanske unije bilo bi Vijeæe ministara, a predsjednik bi se mijenjao svakih šest mjeseci i bio bi iz drge države èlanice. Vijeæe ministara Balkanske unije imalo bi iste zadatke koje ima Vijece ministara spoljnih poslova država èlanica Evropske unije.

10-09-2010 at 07:39 | Ukljuèi u odgovor
cupo
Nivo: Moderator podforuma
Registriran(a): 21-10-2003
Odgovori: 24024
IP: Maskiran


View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Sve ostale vijesti,komentari..

Mezarje u Brèkom Sahranjen Abid Jahiæ, otac Lepe Brene

Na mezarju Ivic u Brèkom danas je nakon ikindije namaza klanjana dženaza Abidu Jahiæu, ocu pjevaèice Lepe Brene, preminulom u 80. godini života.

Dženazu je predvodio glavni imam Mustafa Gobeljiæ, a prisustovali su joj brojni graðani Brèkog, prijatelji preminulog te prvi èovjek distrika Dragan Pajiæ.

Na mezarju prisutnima su se kratko obratili Fahreta Živojinoviæ, njena sestra i brat.

(Sarajevo-x)



25-10-2010 at 17:59 | Ukljuèi u odgovor
Bambi
Nivo: Forumski doajen
since 1974

Registriran(a): 08-01-2003
Lokacija: Tuzla
Odgovori: 20623
IP: Maskiran


View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Sve ostale vijesti,komentari..

SLUÈAJ MELISE S.: Sram te bilo Bosno i Hercegovino

SLUÈAJ A: Milorad D., plod ljubavi poštenog seljaka i vrijedne domaæice, ovih je dana dao neopozive ostavke na sve funkcije. Nije više predsjednik entiteta, nije ni predsjednik stranke. Ne želi više ni sportom da se bavi – podnio je ostavku na mjesto poèasnog predsjednika uspješnog sportskog kluba. Povukao se u svoju vilu na Dedinju. Kako se saznaje, uzrujan je i uzima lijekove protiv depresije. Ne želi davati izjave za medije. Sa vanjskim svijetom komunicira iskljuèivo preko roditelja.

-Samo je jednog dana došao kuæi, sav uplakan i rekao: Ja ovo više ne mogu trpiti!-objašnjava poštena starina: Da sam znao, davno bi on meni dao te ostavke, neæe njega niko zajebavat, da prostiš seko.

Isprièao je dobrodušni èièa da njegovog sina veæ duže vrijeme zezaju, kako je njegov potomak predmet naruèenih istraga tužilaštva, kako ismijavaju njegovo prostodušno, ili kako zlurado kažu-prostaèko ponašanje i da ga nazivaju pogrdnim imenima.

-Kažu mu da je nacionalista, a nije, Bog mi je svjedok. Govorili su i da je ukro stotine miliona, a nije... I na onom inter..., inter... fonu, kako se zove onaj Jutel, nije Jutel..., kako ono..., pomozi mi reæ...

-Mislite na Jutjub?- pomaže mlaðahna novinarka.

-E, to, tamo su ga prikazali kao, Bože me saèuvaj, onog Hitlera... To ga je potreslo, nije mogo danima ništa jesti. Kaže mu žena: haj' da jedeš on samo okrene glavu i zatvori se u sobu...

Najgore mu je palo, kaže starina, to što su ga drugari zezali, nosili su majice sa njegovim likom, neku fotomontažu, on u zatvorskoj uniformi.

-Kune mi se, izgorio ko ova cigara ako lažem, kako je èuo da mu iza leða govore: eno onog kriminalca, i da su na tom inte..., inter..., Bog mu mater njegovu..., napravili neke grupe, šta li, i da mu te grupe rade o glavi. I dijete nije moglo taj pritisak izdržati. Još kad je èuo da se policija raspituje o njemu...

Javnost još uvijek nagaða da li je Milorad D. donio odluku usljed psihièke krize ili je bio pritisnut sve veæim osudama netadovoljnih graðana. Pravo tajnu kriju debela vrata vile na Dedinju.

SLUÈAJ B: Veliko interesovanje izazvala je ostavka Dragana È. Skoro pa identièan slijed dogaðaja kao u Sluèaju A. Dragan È. je ovih dana nestao pod nerazjašnjenim okolnostima. Ispisao se iz stranke. Javnih funkcija nije imao pa nije bilo potrebe za ostavkama. Otišao je, kažu, u susjednu Hrvatsku. Oèevici tvrde kako su ga vidjeli u društvu bivšeg èlana Predsjedništva BiH Ante J. U njegovoj obitelji niko ne želi da se oèituje, ali su novinari uspjeli otkriti neke znaèajke.

Navodno je Dragan È. veæ dugo vremena bio pod prismotrom javnosti zbog nemalih kriminalnih afera, dok je, s druge strane bio pod pritiskom kolega koji su nakon izbora 2010. ostali bez posla. Nemoæan da bilo šta promijeni, a suoèen sa realnim šansama da ostatak života provede u društvu Branimira Glavaša, odluèio je da se povuèe na sigurno.

-Is'sa mi, to šta je on predevero, to ni marva ne bi izdržala. Gonjalo ga, sminjivalo, ohaer ga gonjo..., ma nema veæeg muèenika od njega, sine moj-prièa starac slomljenog srca: Ne more èovik svoje dite gledat kako se pati.

Objašnjava èièa novinarima kako njegov sin veæ duže vrijeme “uzima nake praške za živce”: Kažu mu da je lopov, da je mafijaš, da je ustaša, a nije, to vam ja jamèim. Pa, on se prije rata izjašnjava ka Jugosloven. Kako bi ustaša moga bit direktor Sokola? Ma, tuga i žalost moj sine.

Slomljeni starac kaže kako ni on ne zna gdje mu je sin. Jedni kažu da je viðen u Splitu kako na rivi pije makijato. Drugi opet tvrde kako je on bio u automobilu kada je uhapšen Ivo Sanader i da je on jedini pušten, dok se treæi kunu da im se ukazao u Meðugorju.

SLUÈAJ C: Melisa S. se ispisala iz škole. Nije se mogla nositi sa galopirajuæim ludilom svoje okoline. Bila je prva žrtva kolektivnog mobinga u Bosni i Hercegovini. Gomila kretena, njih nekoliko stotina hiljada, doveli su jednu tinejdžerku na rub nervnog sloma i natjerali je da napusti školu.

A sve je poèelo kada su uèenici Mješovite srednje škole u Banoviæima krenuli na maturalnu ekskurziju. Krenuli su ali nisu daleko otišli, do Pule. Tamo ih je èekalo iznenaðenje. Novac koji su uplatili za ekskurziju nikada nije stigao do Hotela Pula, gdje su se srednješkolci trebali smjestiti. Kasnije se saznalo da su pare pokradene. U meðuvremenu, djeca su, njih 123, èekali satima ispred hotela dok se razriješi misterija lažne ekskurzije. Na koncu su skupili novac i platili noæenje. Po povratku u Banoviæe pred Školom su se okupili i uèenici i roditelji razoèarane djece. Tražili su odgovornost direktora i svih onih koji su pokrali pare od ekskurzije. Tu su se pojavile kamere i tada se život Melise S. pretvara u pakao. Prostodušna izjava revoltirane tinejdžerke postala je predmet najgorih poniženja i maltretiranja. Njena izjava, izgovorena onako kako govori veæina vršnjaka iz njenog okruženja, kako govore njeni roditelji, nastavnici..., postala je Melisina noæna mora. Njena izjava kako su ona i njeni drugovi satima morali stajati ispred hotela, kako bi saznali da su pokradeni postavljena je na YouTube, a Melisa na stub srama. Ubrzo su se pojavile idiotske fotomontaže, napravljene su facebook grupe na kojima su se praznili isfrustrirani kompleksaši, tipièni proizvod Neue Bosnische Kunst generacije.

Melisa nije mogla više da trpi teror pomahnitale rulje i odluèila je da napusti školu. Ekskurzija, koja je trebala biti kruna školovanja, tinejdžerska avantura koja se pamti do kraja života, sada prijeti da uništi jedan mladi život.

ODOGOVOR: Sluèajevi A i B nisu se desili, niti æe. U Bosni i Hercegovini kriminalce ne stavljaju na YouTube, njih postavljaju na važne državne funkcije. Ovdje nema facebook grupa koje bi evocirale uspomene na uništene generacije i kriminalce koji su nam to omoguæili. Fanovi nemaju vremena da se bave svojim životima, lakše je ismijavati druge. Lakše se uklopiti u korumpirani sistem nego ga mijenjati. Bolje biti dio anonimne rulje. Bolje linèovati nego biti linèovan. Dvadesetogodišnja vlast je napravila sistem po svojoj slici- bolje biti šupak nego èovjek.

Sram te bilo Beiha!


23-12-2010 at 20:26 | Ukljuèi u odgovor
Inspektor
Nivo: Forumski doajen
Novus Ordo Seclorum

Registriran(a): 21-06-2005
Odgovori: 9543
IP: Maskiran


View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Sve ostale vijesti,komentari..

Preuzeto s sarajevo-x.com

http://www.sarajevo-x.com/kultura/clanak/110314084#1

Plaèi, voljena zemljo"
Predstavljena knjiga èovjeka koji nikad nije prestao živjeti Bosnu
Knjiga "Plaèi, voljena zemljo", èiji je autor Petar Jozeliæ, jedan od osnivaèa Hrvatskog narodnog vijeæa (HNV), predstavljena je danas u Sarajevu kao promišljanje èovjeka koji je u ranoj mladosti otišao iz rodne Bosne, ali "Bosnu nikad nije prestao živjeti".
Foto: Feða Krvavac/Sarajevo-x.com

Njegovo djelo u izdanju RABIC-a, koje kroz pišèeva proživljavanja prati dešavanja u ovom dijelu Evrope od tridesetih godina 20. stoljeæa naovamo, promovirali su: nekadašnji predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesiæ, aktuelni gradonaèelnik Sarajeva Alija Behmen, univerzitetski profesori Slavo Kukiæ, Mirko Pejanoviæ, Besim Spahiæ, kao i Goran Miliæ, dugogodišnji novinar.

Zajednièko zapažanje promotora je posebna emocija u autorovom kazivanju u poglavljima o Bosni, zemlji u kojoj je tridesetih godina prošlog stoljeæa roðen u vareškoj opæini, a nakon gubitka roditelja u Drugom svjetskom ratu, usljed nedaæa koje su potom obilježile djetinjstvo, otišao u Hrvatsku.

Jozeliæeva tvrdnja da je Bosni zlo uvijek dolazilo svana provijavala je u promotorskim tezama. Besim Spahiæ je povodom toga izjavio da Bosna "ima odsustvo vlastitog subjektiviteta", a donedavni predsjednik susjedne Hrvatske Stjepan Mesiæ izjavio da se uprkos svemu, ona nikada neæe raspasti.

Srpski lideri u Srbiji treba da poruèe Srbima u Bosni i Hercegovini, kao što je iz Zagreba svojevremeno poruèeno bh. Hrvatima - da je njihova država Bosna i Hercegovina, glavni grad Sarajevo i da stoga treba u Sarajevu da kreiraju svoju politiku.

"Nek izgube iluziju oni koji misle da se Bosna i Hercegovina može raspasti", zakljuèio je Mesiæ, dodavši da æe nastojanja njegove zemlje, Hrvatske, da se pridruži Evropskoj uniji, doživjeti potpuni, zaokružen uspjeh tek kad sve zemlje susjedstva budu u evropskoj porodici jer æe udružena Evropa biti najsnažniji faktor mira, a samim udruživanjem izgubit æe se svaki smisao za rat.

Jozeliæeva knjiga "Plaèi, voljena zemljo" promovirana je u prisustvu brojnih gostiju, a meðu njima - èlanova nekadašnjeg i aktuelnog bosanskohercegovaèkog politièkog establišmenta: Ejupa Ganiæa, Harisa Silajdžiæa, Željka Komšiæa, Ive Komšiæa, Sulejmana Tihiæa.

14-03-2011 at 17:26 | Ukljuèi u odgovor
Bambi
Nivo: Forumski doajen
since 1974

Registriran(a): 08-01-2003
Lokacija: Tuzla
Odgovori: 20623
IP: Maskiran


View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Sve ostale vijesti,komentari..

Pjevaèica Amy Winehouse pronaðena mrtva u stanu
Pjevaèica Amy Winehouse (27) pronaðena je mrtva u svom domu u Londonu, javili su britanski mediji.
Amy Winehouse
Amy Winehouse
Mediji javljaju da je muzièarka pronaðena mrtva u svom stanu danas oko 16.00 sati po lokalnom vremenu. Još nema detalja o uzroku njene smrti.

Podsjetimo, pjevaèica je nedavno nastupala u Beogradu, meðutim bila je prepijana da bi se održala na nogama.

Nakon skandaloznog nastupa u Srbiji, otkazala je sve koncerte.

Muzièarka se godinama borila s ovisnošæu o alkoholu i drogama. U policiji su potvrdili da je u Camdenu preminula 27-godišnja žena, ali nisu htjeli otkivati ime. Takoðer, istakli su da je hitna pomoæ bila pozvana i da su poslata dva ambulatna vozila, ali su ljekari mogli samo konstatovati smrt, objavio je BBC.

Zanimljiva podudarnost je da su u 27. godini živote okonèali Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison i Kurt Cobain.

23-07-2011 at 18:59 | Ukljuèi u odgovor
Dilber
Nivo: Forumski doajen

Registriran(a): 11-08-2010
Lokacija: u kamionu
Odgovori: 4206
IP: Maskiran


View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Sve ostale vijesti,komentari.. - Baba i njezina jama...

24SI - Osamdesetogodišnja starica Vasiljka Lazoviæ iz srpskog sela Ivanje, upala je u bunar dubok 11 metara - i sama se izvukla na površinu.

Kako je isprièala za srpsku agenciju Beta,a prenosi Blic, Vasiljka svaki dan nakon šetnje poljem predahne na napuštenom bunaru. Ali prije neki dan ostarjeli drveni poklopac na bunaru je propao i starica se našla u dnu bunara, u vodi dubokoj preko metar. U padu je udarila glavom u izboèeni kamen i u jednu ploèu, ali na dnu nije izgubila samopouzdanje.

Poèela je dozivati pomoæ, ali od toga nije bilo velike pomoæi jer je naselje, u kojem živi tek nekoliko staraca bilo previše udaljeno. Kad je shvatila da je vrag odnio šalu i da nema izbora, izula je opanke i poèela se penjati. 'Držala sam se rukama za oblutke, noge sam stavljala u malo šire šupljine izmeðu kamenja. Boljele su me ruke i noge od napora i penjanje je potrajalo dugo. Sva sam se tresla od hladne vode', kazala je Vasiljka kojoj je postalo jasno da je preživjela tek kad se približila izlazu.

Uhvatila se za željeznu šipku poklopca bunara i polovica tijela joj je bila vani. U to joj je u pomoæ priskoèila komšinica koja je èula dozivanje. Starica je tek sutradan na nagovor bližih otišla na pregled i doktori su jedva povjerovali njenoj prièi. Nije zadobila nikakve teže povrede.

Izvor vijesti: http://www.24sata.info/vijesti/regija/69636-Srbija-Starica-upala-bunar-dubok-metara-sama-izvukla.html#ixzz1UHXS8IQe

06-08-2011 at 22:23 | Ukljuèi u odgovor
Inspektor
Nivo: Forumski doajen
Novus Ordo Seclorum

Registriran(a): 21-06-2005
Odgovori: 9543
IP: Maskiran


View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Sve ostale vijesti,komentari..

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/279196/Tortura-nad-Srbinom-zatocenim-u-Emiratima

26-09-2011 at 15:27 | Ukljuèi u odgovor
Trenutno aktivni korisnici
Aktivni gosti: 53
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: EminaS, meho, Mela77, mikimini, Mir$o, pljosko, strokeunit
FORUM : Tuzlarije : Sve ostale vijesti,komentari.. New Topic Post Reply

Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... Last Page >>


Niste logirani? Nadimak / Username: Password: Sakrij mi ime
Zaboravili ste password?




Pregled tema u posljednjih 24 sata
Pregled poruka u posljednjih 24 sata
(dva dana, sedam, 30 dana)

Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata

Skokni do foruma:

Kontaktiraj nas | tuzlarije.net

Powered by: STRING FORUM Version 1.0
Copyright 2001 STRING
Osmrtnicama ba smrtovnice