|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
statebriga Nivo: Forumski doajen nezaobilazna
Registriran(a): 07-05-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 9876 IP: Maskiran
|
Re: Re: KRITIKE NA RAD POJEDINIH INSTITUCIJA, SLUŽBI ..
izvinjavam se, ostadoh duzna odgovor na ovo
citat: daleko wrote:
Vjerujem da imaš profil i da vrlo rado odeš i na neki od sarajevskih net portala.
registrirana na sarajevo-x, al' ne idem... posjecujem samo tuzlarije, moje piskaranje u jednom momentu mozes vidjeti samo na jednom forumu... kad odem s tuzlarija, onda cu javiti gdje mi je nova "luka"
da, na slobodnom sam, takodjer, ali tamo iskljucivo profesionalno
nazalost, ne mogu da ti odgovorim na to kako se osjecam kad neko od sarajlija nesto kaze za tuzlu, jer ja sa sarajlijama nemam puno problema, kao sto cujem da drugi tuzlaci imaju. ja imam vise problema sa tuzlacima, koji su u vise navrata pokusali da me "sahrane" profesionalno, al' nesto im ne ide... sarajlije me, dapace, cesto zovu kod njih, pa radimo zajedno 
no, u duhu ove teme, takodjer da kazem da nisam nikada kritikovala sarajevske usluge i usluznike, a posebno ne one administrativne prirode, jer nema potrebe da ih koristim... jednako kao sto neko iz gracanice, teocaka ili zivinica nema potrebe da dodje u tuzlu i trazi rodni list, pa da se susretne sa necim sto bi mogao/la da kritikuje
|
|
03-12-2011 at 10:26 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Platonix Nivo: Forumski vuk
Registriran(a): 21-03-2011 Lokacija: Jupiter Odgovori: 363 IP: Maskiran
|
Re: KRITIKE NA RAD POJEDINIH INSTITUCIJA, SLUŽBI ..
Želim vam reæi , a što vjerujem i sami znate, ovaj forum i generalno ovu web stranicu posjeæuje mnogo ljudi ! To vidite po broju posjeta.
Ponovo vas molim, ova tema je otvorena za kritike i vaša loša iskustva sa uslugama raznih službi, institucija, restorana, javnog prijevoza, taxi prijevoza, doma zdravlja, komunalne usluge i tako dalje da ne nabrajam.
Vaše diskusije koje po meni nemaju veze sa temom , prebacite na drugi teren ili otvorite novu temu gdje æete se nadmetati ko je mudriji i tako dalje.
Zašto kažem na poèetku , da ovaj forum mnogo ljudi èita i to mnogo više nego je i registrovano na forum, to znaèi da vaša meðusobna prepirka; tko je kakav, kojih karakteristika, zapravo nikom ne koristi!
Ne želim komentarisati stavove koje ste iznosili ali sami zakljuèite ili pretpostavite koliko je to dobro ili nije dobro za vas, da li vas èini sretnim ili nesretnim , da li vam koristi ili vam stvara tjeskobu pretpostavite šta drugi misle o tome?!
[Edited by Platonix on 03-12-2011 at 17:59 GMT]
|
|
03-12-2011 at 17:56 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
sunce Nivo: Moderator podforuma
Registriran(a): 23-01-2002 Lokacija: Tuzla Odgovori: 19786 IP: Maskiran
|
Re: KRITIKE NA RAD POJEDINIH INSTITUCIJA, SLUŽBI ..
Tesko je reci generalno misljenje o radu neke ustanove, sluzbe, nebitno, jer sto se mene tice stvar je pojedinaca.
Negdje sve ide odlicno zeza me portir, nekad se na nekom salteru potrefi nervozna osoba, a opet generalno u bas toj banci svi posebno ljubazni.
Drugo, veliki je problem sto gradjani ocekuju da su im svi nasmijani i to je ok, a sami se ne potrude da dodju sa osiguranom knjizicom, sa formularima koji trebaju, sa uplatnicom koju su kako treba popunili, da se drze predvidjednog razmaka od saltera i sl.
Meni se cine ti poslovi na salteru uzasni, jer kod nas su ljudi cesto nekulturni.
I na kraju, mogu reci da uglavnom nemam problema jer ne trazim nista sto nisu duzni da mi daju, i ljubazna sam , lijepa rijec i gvozdena vrata otvara.
Znaci, kao gradjanin Tuzle uglavnom sam zadovoljna.
|
|
03-12-2011 at 20:05 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
statebriga Nivo: Forumski doajen nezaobilazna
Registriran(a): 07-05-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 9876 IP: Maskiran
|
Re: Re: KRITIKE NA RAD POJEDINIH INSTITUCIJA, SLUŽBI .. - NE KUPUJMO PREMIJE ZDRAVSTVENOG OSIGRANJA
citat: Platonix wrote:
A da se 12,5% od plate uplaæuje na lièni žiro raèun namijenjen za zdravlje...
izvini, jesam li te dobro shvatila? 12.5 od plate uplacivati za zdravstveno? to je prijedlog? po kojem to zdravstvenom osiguranju?
ko u bosni moze toliko novca da izdvoji? neko ko ima platu 500 km, a rezije 350, mislis da ima 60 km za zdravstveno?!
mislim, zivotna osiguranja ne kostaju toliko, ja ne znam o cemu ti...
slazem se da je zdravstvo strava, da je sve manje dobrih i obrazovanih kadrova, ceka se u redovima, korupcija ubija i tako dalje, al' 12.5% na platu je ogromno!
doduse, mozda te nisam dobro shvatila...
|
|
06-02-2012 at 08:57 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|