Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
andjela Nivo: Forumski doajen Ljubav se zove imenom mojim!!
Registriran(a): 27-01-2004 Lokacija: Tuzla Odgovori: 13230 IP: Maskiran
|
Re: Re: Tuzlanska buna
citat: e viva wrote:
Uzroci i posljedice
Trebalo je izaci na ulice onda kad su parlamentarci BiH prvi put povecali plate sami sebi, kad su ih sljedili svi kantonalni parlamentarci, pa opstinski...nema vise SDP, SDA, HDZ, ali imaju Bicakcic, Covic, Brankovic, Izetbegovic, Radoncic, Lagumdzija - eto vam privatizacija i njeni junaci !!!
Bravoo Narod se previse uspavao. A sad ce sve stranke da koriste situaciju da opravdava sebe. Gledaj samo HDZ-a, molim te Narod treba biti nepokolebljiv, ne pokleknuti pred bilo kojom politikom. Ali huliganstvo se treba drzati pod kontrolom. Mislim da je paljenje opstine previse Gledala sam snimak iz Brckog, mislim da je ono vec nesto, opkoliti doticne politicare, da bar kratko shvate da nisu nedodirljivi.
Oni zive u svom svijetu bajki. Culi ste Zeljkovica "koja djeca, koji radnici su gladni" Oni ne znaju sta se oko njih desava, imaju svoj svijet u nasem svijetu pakla .....
Trebaju vec jednom shvatiti da oni nisu "bogovi" a da ovaj narod nie stoka
|
08-02-2014 at 09:34 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 7
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: 4dm1r, Ane, April18, desa, falcon, ilarija, lam3r, maid00, Majstor221, masterlee, omcho, pank, X-master
|
FORUM : Politika : Tuzlanska buna |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|