Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
Sufler Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 11-11-2006 Lokacija: Tuzla Odgovori: 1679 IP: Maskiran
|
Re: Tuzlanske
Sutra je ponedjeljak
Možda æemo sutra opet voljeti ono što smo zaboravili da imamo. Ono malo ljudskosti što su nam je ostavile godine, granate, zloba i beznaðe. Recimo da sutra poèinje novi ciklus ljubavi i uspjeha za nas. Na kraju krajeva, sutra je ponedjeljak. Dan koji èekamo da poènemo s dijetom, dan o kome su toliki pjevali da ga ne vole jer se valja suoèiti s životom. I meni se eto valja sutra suoèiti s poslom, ljudima od krvi i mesa koji su dragi, zlobni, plitki, fini, umišljeni, pametni i kojima sam drag ili nisam. Nema kakvih nema u Božijoj bašèi! Ipak se nadam da æu biti na visini zadatka i da nikome neæu psovati sve po spisku jer nije lijepo, a nisam to ponio ni iz kuæe. Potrudiæu se da naðem negdje ono spomenuto u prvoj reèenici. Biæe lakše ako u tome ne budem sam.
(Jedne nedjeljne veèeri 2004.)
|
10-01-2007 at 23:06 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 15
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: 4dm1r, Ane, April18, desa, falcon, ilarija, lam3r, maid00, Majstor221, masterlee, omcho, pank, X-master
|
FORUM : Umjetnost : Tuzlanske |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|