Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
ANABELA Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 30-07-2007 Lokacija: na kraju svijeta Odgovori: 3827 IP: Maskiran
|
Re: Tuzlanske
Covjece,bacio si me u depresiju..Pa nije valjda tako strasno? Evo me od neki dan kako udjoh na ovu stranicu,hodam ko u snu.Osjecam neki unutrasnji nemir,ni sama neznam zbog cega.Misli me vracaju u ono lijepo vrijeme,sjecam se i ja kad smo satima prije dolazili da uhvatimo karte u kinu "Mladost",pa dragi kupi "tuti-fruti" i ostala cudesa i onda ako smo srece da dobijemo koji red malo dalje,prema sredini a ako ne onda prvi red,sta ces.
Pa kad izadjemo iz kina a ono vrat se ukocio a oci hoce da iskoce.
A poslije trka na "Tenis" da se koji krug obidje,pa kuci.
Sufler,nedaj se.Nije sve proslo i izgubljeno,imamo mi jos snage da se borimo sa zivotom.
Ja sam optimista.
Pogotovo kad RPM pocne o onim svojim dlakavim zenama,uljepsa mi dan.
Strasno je romantican. Inspirisao me pa sam napisala jednu isto tako romanticnu pjesmicu na "ljubavnoj poeziji". Ako ti je svejedno gdje si, onda se nisi izgubio...
|
26-09-2007 at 13:31 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|