citat:Coa wrote:
Samo da se stupasim...Juce Modrac (Kiseljacka strana)....Pet silverki, na plovak neke sice plus kila mrljine, 3 dl rakoje i TZ Klipacha...eto...od somica ni traga?
Moj koliga bio isto na Kiseljaku i ulovio tri "crna djavla", americka somica i nesto crvenpera na plovak. Kaze treba dobra krma!
Kako stari postaje sve veæi predator.Prošle godine jedan moj prijatelj je išao u posjetu nekoj svojoj raji u Goražde i ulovio je klena teškog 2,3kg-pravi ljepotan.Možda bi sve prošlo kao "ribarska prièa" da ga nije donio u Tuzlu.Iskoristio sam priliku da se slikam sa tim klenom(za koju godinu æu prosipat lafinu da sam ga lièno ulovio ).Inaèe na Zvornièkom jezeru je ulovljen klen težine 3,8 kg, gledao sam fotke u jednom ribarskom èasopisu.Moj najveæi klen koga sam ulovio bio je težak 1,6 kg.Ulovio sam ga na Snježnici a mamac je bio mali rak.Inaèe je jako zahvalan za mušièarski naèin ribolova.
Uzgred da kažem da sam prošle nedelje bio na Snježnici-ulovio sam dosta krupne bodorke(žutooke) i nekoliko lijepih crvenpara.
Yugine, slikaj tu snjeznicu, pa postavi slika, tamo nisam nikad bio.
Cuo sam i ja da je klijen dobar za musicarenja, zato i zapitkujem, ako uhvatim vremena ljeti da malo probam.