Mogu reæi da redari (tako im piše na maicama) dobro odraðuju svoj posao, i ne daju se naslanjati i sjediti na ogradi, redovno obilaze i prate red, ako je neko ostavio konzereve ili flašu kraj peškira naðu ga u vodi i zahtjevaju da se sve skupi u kesu pa u smeæe, uglavnom pozitivno sam iznenaðena Ovaj post je premjesten sa topica Re: Re: Otvorena panonika 2 (slike)
ovo je pravo pravcato službeno lice. Nema nereda kad ima reda. Za jezero spremni! Ima li Pištolj i Pendrek da degeneèi? Nosi li æakiju? Ima li mišièe za plivanje?
Jel udara karatom? Mnoga se pitanja mogu postaviti na temu ove slike. Ovaj post je premjesten sa topica Re: Re: Otvorena panonika 2 (slike)
Nisam znao da ce fotka jednog Security-ja probuditi cijelu zensku populaciju foruma...imam osjecaj da su se i nove korisnice pocele registrovati da ostave komentar
Trebao sam uhvatiti mu i broj telefona ;hanka
Ovaj post je premjesten sa topica Re: Otvorena panonika 2 (slike)
citat:klima wrote:
Nisam znao da ce fotka jednog Security-ja probuditi cijelu zensku populaciju foruma...imam osjecaj da su se i nove korisnice pocele registrovati da ostave komentar
Ma to mi iz ´nako malo
[Edited by Lija-lisica on 24-06-2008 at 17:52 GMT]Ovaj post je premjesten sa topica Re: Otvorena panonika 2 (slike)
citat:klima wrote:
Sta ces, kad je neko lijep - lijep je. Dobro onda, uslikaj mu licnu sljedeci put. Ovaj post je premjesten sa topica Re: Re: Otvorena panonika 2 (slike)