Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
bdirlija Nivo: Forumski doajen http://youtu.be/E4OqAa9pcGQ
Registriran(a): 26-02-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 1638 IP: Maskiran
|
Re: Re: 60 minuta
citat: indijana wrote:
ccccc, opet bez veze rasprava, SDA otkrila, SDP platio, Bakir objavio.
Vuk sit i sve ovce na broju
Opšte nije problem ko je otkrio, platio, objavio itd. A kako je ovo otvoreni forum iznosimo slobodno svoje stavove i mišljenja, a nekad vala i raspravljamo. Zašto ne. Dosadno bi bilo da smo svi istog mišljenja. Prevedeno, to bi bilo jednoumlje u pravom smislu te rijeèi. A kad raspravljaš s nekim možeš nešto i da nauèiš.
KlOna jednostavno pitam zašto se ljuti (:redface je izraz ljutnje)kad Bakir plati, kako on kaže našim parama, i objavi ove po nas, jako bitne snimke. Moje je mišljenje da kad iznesem neki stav, èvrsto stojim iza njega. Ako sam se zajeb´o nije mi problem to i priznati.
|
14-06-2009 at 10:22 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
KlOn Nivo: Forumski doajen Bošnjator i Dr.za Reisofobiju
Registriran(a): 29-04-2003 Lokacija: Candy Shop Odgovori: 8528 IP: Maskiran
|
citat: bdirlija wrote:
Nije misterija kakvi su srbi tj. politika njihovih vlasti i onih za koga glasaju, nego što se ti buniš i ljutiš ( ) na Bakira ako je, makar i našim parama (tako ti tvrdiš), platio da svi javno vidimo kakvu politiku vodi Srbija i meðunarodna zajednica. cccc Ne pravi se lud, nego odgovori zašto ti je krivo. cccc
Prvo da ti jedno objasnim ,ja se ne pravim lud,takav sam rodjen!
Drugo cemu boldirana slova,i cega su ona izraz?,..posto pitas da ti objasnim ovaj smajli nije izraz ljutnje,nego ovaj ,ja sa ovim
smajlijem volim da konstatujem,nego o cemu me pita?,a za Zlatkovog placenika Bakira,pa sta da ti kazem ako te interesuje procitaj ovaj topic od pocetka,vec sam dovoljno rekao o ovom islamofobnom novinarskom smecu
|
14-06-2009 at 12:19 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
bdirlija Nivo: Forumski doajen http://youtu.be/E4OqAa9pcGQ
Registriran(a): 26-02-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 1638 IP: Maskiran
|
citat: KlOn wrote:
Prvo da ti jedno objasnim ,ja se ne pravim lud,takav sam rodjen!
Drugo cemu boldirana slova,i cega su ona izraz?,..posto pitas da ti objasnim ovaj smajli nije izraz ljutnje,nego ovaj ,ja sa ovim
smajlijem volim da konstatujem,nego o cemu me pita?,a za Zlatkovog placenika Bakira,pa sta da ti kazem ako te interesuje procitaj ovaj topic od pocetka,vec sam dovoljno rekao o ovom islamofobnom novinarskom smecu
Nisam te pitao o Bakiru kao novinaru nego zašto ti smeta ako je "platio našim novcem" ove snimke. Ako treba da ti spelujem slovo po slovo ako ne razumiješ ovo pitanje. Vala ima pametnijih naèina provesti dragocijene trenutke u životu nego èitati neèije "konstatacije".
A ljutnja je i ovo ovo posrvenio od ljutnje. a vala i ovo . Kad se èovjek naljuti kaže se da je pocrvenio od ljutnje.
|
14-06-2009 at 14:43 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Shaban Nivo: Forumski doajen Taxirat
Registriran(a): 17-01-2008 Lokacija: Tuzla Odgovori: 12510 IP: Maskiran
|
Re: 60 minuta
MUHAMED ALI GAŠI jedan od najzloglasnijih kriminalaca s prostora Bosne i Hercegovine osuðen je danas na 20 godina zatvora zbog udruživanja u zloèinaèku organizaciju na Kantonalnom sudu u Sarajevu, javlja Sarajevo-x.com.
Dalida Burziæ, predsjednica sudskog vijeæa izrekla je danas i presude ostatku te zloèinaèke organizacije - Ali Gašijevom bratu Azizu Gašiju te Amiru Kasumiæu, Enginu Prohi, Muharemu Èauševiæu, Edinu Hoti i Sinanu Ljuci.
Oni se izmeðu ostalog terete za iznudu, nasilnièko ponašanja, zelenaštvo, bespravnju gradnju, pranje novca, pokušaj ubojstva i ubojstvo.
Tužitelj je u ovom sudskom postupku zahtijevao izricanje zatvorskih kazni od jedne do 45 godina, a obrana je negirala postojanje zloèinaèke organizacije.
Muhamed Ali Gaši prilikom iznošenja završnih rijeèi na suðenju kazao je da se ne osjeæa krivim te da èak ne zna što znaèi izraz "zloèinaèka organizacija", prenosi portal. Ali Gaši i njegova družina uhiæeni su u sijeènju 2008. godine.
|
23-06-2009 at 16:03 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 6
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: amigos, bishof, DamirSuljic, Deny, esadplavi, GagiNS, gogo, Koksara, MegaMan, Panasonic, PROLOM, ramche_tz, raptor, tabani mehki
|
FORUM : Politika : 60 minuta |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|