Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
NIN Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: 60 minuta
citat: primus inter pares wrote:
Jel se meni ucinih il oni sinoc rekose da "islamski teroristi" minirase rahmetli alije mezar,a i onu bombu u potocarima?
Al ne skontah,sto oni?
Kakva je poenta,kakva korist od tog,ko stoji iza svega toga?
Il neko misli da ioza svega stoje strane sluzbe, i visi interesi...S kojim ciljem?
[Edited by primus inter pares on 09-11-2009 at 20:01 GMT]
Ma komunjare ba, a more bit da su i cionisti svoje prste umjesali.
I da, umal' ne zaboravih - covjek je nastao od majmuna i nikad nismo sletjeli na mjesec!
Hljeba i igara i sve potaman...
[Edited by NIN on 10-11-2009 at 10:21 GMT]
|
10-11-2009 at 10:19 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
primus inter pares Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 31-01-2008 Odgovori: 20460 IP: Maskiran
|
Re: 60 minuta
Ironiju i cinizam ubrajam u odbrambene mehanizme ljudskog organizma, i dobroj dok je tako... 
Nako ja ba, nacuh sinoc svega,pa kontam,ima vas i upucenijih u te visooooke politike 
pa cete mozda rado sa nama obiènicima podijelit mrvicu znanja obavjestajnog 
A i jedna stvar je sigurna,ne pisu ni damir, slobo i bakir ove stvari onako iz glave..pA valjda je i vrapcima na glavi jasno da ih neko obilato usluzuje.
Eh sad,gdje je problem,taj neko morao bi biti na izvoru informacija, i ako taj neko boravi na izvoru , i ima moc samo da proslijedi te iste informacije novinarima,a u isto vrijeme nista ne poduzme u vezi sa zadatom temom,e jebo ti nas i nasu drzavu.
p.s NIN ja ipak mislim da je u pitanju geneticki inzinjering
|
10-11-2009 at 10:39 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|