Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
djecko Nivo: Forumski doajen nisam nehljebar
Registriran(a): 28-03-2005 Lokacija: SFRJMAKEDONIJA Odgovori: 13657 IP: Maskiran
|
Re: Dozvolite da se našalimo :D
Student pao na ispitu iz logike, priðe profesoru i reèe :
"Ako pogodite pao sam i odlazim, ako ne znate odgovor dajte mi desetku i odlazim.
Profesor nakon kraæeg razmišljanja :
" Ok, prihvaæam! "
Student: " Što je to legalno, a nije logièno, logièno, a nije legalno, a što nije niti logièno niti legalno ?? "
Profesor je dugo razmišljao, nije našao pravi odgovor i dade studentu desetku.
Nakon toga ga je pitao za odgovor...student je odmah odgovorio:
" Vi, imate 63.g. i oženjeni ste 35.-godišnjakinjom, to je legalno, ali nije logièno.
Vaša žena ima 25.-godišnjaka za ljubavnika, što je logièno, ali nije legalno.
Vi date peticu ljubavniku vaše žene makar je trebao pasti na ispitu, što nije niti logièno, niti legalno.
|
17-10-2012 at 16:35 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
hurija Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 02-03-2004 Lokacija: tuzla Odgovori: 15602 IP: Maskiran
|
Re: Dozvolite da se našalimo :D
Fatin profil
Odluèila se Fata otvoriti profil na društvenoj mreži, upalila raèunar, spojila se i krenula odgovarati na pitanja:
Ime i prezime: Fata Hadžimultietnièka.
Mjesto roðenja: Inkubator.
Znak u horoskopu: Mahnitura.
Koji automobil vozite: Moj muž vozi, a ja guram da upali.
Idete li na fitness: Što bi mi išli kad ni on kod nas ne dolazi na sijelo.
Piæe: Seven hop.
Najdraža zemlja: Šta ja znam, moja – eto, hajde, Vijeæe Evrope.
Postoji li liènost koja vas fascinira: Moj muž – 20 godina mu govorim da ne piša po dasci od šolje, ali džaba, vazda èistim iza njega.
Broj cipela koje nosite: Jedne u tri godine.
Ko brine o vašem imidžu: Amidža, ali od kako mi je presto slati para iz Amerike, niko.
Na šta najviše trošite novac: Na toalet papir – mjeseèno proguramo kroz guzicu 1000 maraka i sve stane u tri paketa toalet papira.
Koji posao volite: Kako æu ga volit kad ga nemam.
Da niste to što jeste, šta bi ste bili: Djevica. Neudata.
Imate li kuænog ljubimca: Feri/Faks – èini èuda kod svakog pranja.
Šta najprije primjeæujete kod osoba suprotnog spola: Klješta, to jes jesu li ga poslali iz Elektrodistribucije da nam iskljuèi struju ili nisu.
Koji je vaš životni moto: Sama pala – sama se ubila.
Vaš najbolji prijatelj je: Ima nekoliko godina to je moj muž. Sve se više ponaša prema meni samo kao prijatelj.
Na šta/koga ste slabi: Na svekrvu. Odma’ mi pozli od nje.
Gdje ljetujete: Ima desetak godina, vazda polupansion ispred televizora.
|
17-10-2012 at 20:11 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|