Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
Hmmmm Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: Re: bosanski jezik
22-25
|
10-04-2002 at 00:17 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
SPIELBERG Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: bosanski jezik
Ja mafije,upratili me na drugom forumu (skonto sam) spijunaaazaa !!! 
PS spielberg,ili s.... ili sa posla ponekad zajebant,strucnjak za rock....
ja sam iz Foce jedino sam to slagao nije SA.
pozdrav za najbolju raju u BiH TZ.
ovo je samo vanredno javljanje caooos
|
10-04-2002 at 02:48 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
lejlun Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: Re: Re: bosanski jezik
citat: Hmmmm wrote:
22-25
Cekajte, polako, sad bi vi mene na tanak led da navucete, a moja anonimnost
|
10-04-2002 at 03:01 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
janko Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: bosanski jezik
Postovane Dame i Gospodo,
Zao mi je sto moram Vam reci istinu, ali "Bosanski jezik" ne postoji. Postoje dialekti, koji se govore na bosanskom podrucju, ali ovi dialekti pripadaju istom jeziku, koji se govori u 4 republikama bivse Jugoslavije - Srbija, Crna Gora, Hrvatska, Bosna i Hercegovina. Tako se naprimer Njemacki govori u 5 drzavama.
|
10-04-2002 at 04:17 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
felix Nivo: Guest IP: Maskiran
|
citat: janko wrote:
Zao mi je sto moram Vam reci istinu, ali "Bosanski jezik" ne postoji. Postoje dialekti, koji se govore na bosanskom podrucju, ali ovi dialekti pripadaju istom jeziku, koji se govori u 4 republikama bivse Jugoslavije - Srbija, Crna Gora, Hrvatska, Bosna i Hercegovina. Tako se naprimer Njemacki govori u 5 drzavama.
Glavati gospodine nemojte se vi brinuti za nas.
Ni jedan se zlocin ne moze opravdati.
|
10-04-2002 at 05:14 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
visental Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Jezik kojim Vi pisete i govorite,gosp. Janko pripada istoj porodici jezika ski,slovacki,ruski,poljski,srpski,hrvatski,slovenski(slovenacki),makedonski,bosanski,crnogorski,ukrajinski,bugarski.
Sljedeca podgrupa je juznoslovenski jezici kojem pripadaju bosanski(koji vi osporavate) i Vas jezik srpski.Ostale juznoslovenske jezike necu ponovo spominjati.
Evidentno je iz ovog Vaseg posta da jako slabo stojite sa znanjem Vaseg vlastitog jezika,a usudjujete se osporavati jezik milionskoj naciji.Stoga,dragi moj istocni komsija,nije dovoljna Vasa mrznja i mrznja slicnih vama da se ukine jedan jezik.Ukidanjem jezika ukida se i narod.Mi vam to nismo dozvolili u daljoj i blizoj proslosti,a o buducnosti da ne govorimo.
jos uvijek ujutro se ustaje s osmijehom
|
10-04-2002 at 05:47 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
lejlun Nivo: Guest IP: Maskiran
|
´4 republikama i 5 drzavama´ je odraz koliko si kompetentan govoriti o ´bosanskom jeziku´!
Ili uopste o ´jeziku´!
Sve u svemu ja u tvom postu vidim samo fasisticku ideologiju nasih susjeda, jedan obican supljak(kako bi mi to fino na bosanskom rekli), jednu jako ogranicenu tezu!
U sustini ne volim da diskutujem sa tako malim fasisticima koji ne znaju odakle su suplji!
Ali me interesuje u kojih se to 5 drzava govori njemacki jezik, izuzevsi pogranicna podrucja za koja je specificno da se uvjek govori dvojezicno, ne samo kod njemackih susjednih drzava?
|
10-04-2002 at 12:56 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Hmmmm Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: Re: Re: bosanski jezik
Sunce, valja ti uloziti kviska...dok se ona javi, bice njoj 40. 
Pozdrav
|
10-04-2002 at 15:19 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 24
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: adnan-pixi, elio, elio, gusinje23, lejla_edib, loa, mafija, Muamer17, pixi, RPM, selmicaa
|
FORUM : Kafiæ `Sunce´ : bosanski jezik |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|