Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
Hmmmm Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: Re: bosanski jezik
Eh, pa, Lejlun, nisi ni pokusala da pogodis. Hajde, da vidim da li muzika koju ja slusam kaze da sam ja puter ili sam maslac.
|
10-04-2002 at 17:27 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
|
Re: Re: Re: Re: bosanski jezik
Ja sam vam jos pionir po statistici. Znaci, imam tacno 28-5+4-2+1-3=x, haj da ne lupetam 23 i 1/2. Medicinu sam poceo studirati, znaci imao sam index,ali sam ga brzo bacio negdje, tog se vise ne sjecam...bracno stanje, djeca...
Pozdrav
|
10-04-2002 at 18:43 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: bosanski jezik
A, sad to brzanje sata, to je relativno, je l´, sto bi rekao nas prijatelj Einstein? Znaci, moramo ili sat odnijeti kod urara/casovnicara ili pomjeriti vrijeme. Kod nas su barem u proslu nedjelju pomjerili za 1 sat...jos nekoliko, i taman da dodje do poklapanja...hmmmm, ma, mislim na kazaljke... .
Haj´, Mjesecarko, imas jedan mahsuz. Naravno, i ostali imaju pozdrav (ili Grusse, je l´, posto ste vi uglavnom u bivsem Reichu ).
|
11-04-2002 at 02:24 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
lejlun Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: bosanski jezik
Iskreno,ja uopste ne nosim sat!Pojam ´vrijeme´ ne razumijem bas u potpunosti , prinudjena sam u nekim situacijama pratiti taj ritam , ali uglavnom zivim po ´mom satu´,....znaci sve je relativno
Mahsus Grüsse aus III Reich!!
|
11-04-2002 at 14:02 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Amelina Nivo: Forumas sa iskustvom Registriran(a): 28-09-2001 Odgovori: 78 IP: Maskiran
|
Re: bosanski jezik
Halo rajaaaaaaaa.... ´Dje ste vi meni?!
Pa mene nema koji dan na forumu (ma ima me da citam, ali nema da pisem) i oni poceli da se ´razotkrivaju´! Kakav je to nacin, jos cemo poceti adrese da razmjenjujemo i slike da postiramo, ccccccc.... 
Nego, sta se onaj gore javlja; cuj´ molim te, osporava nam jezik?! Samo ako se moj razveze, odmah ce on imati sansu da vidi bogatstvo jezika koji ne postoji...
Hej Sunce, negdje sam procitala da pitas ono za doktora - sva ti je mudrost u padezima. Necu puno pametovati da ne bih zamijenila polove< >, samo da ti kazem da je najpravilnije reci ´idem doktoru´, mada i ´k doktoru´ je u redu, dok ´kod doktora´ je nesto sasvim drugo - to je vec kada stignes kod njega pa sve sta se tamo desi.   When you lose, don't lose the lesson!
|
11-04-2002 at 15:38 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|