citat:yugi wrote:
Ma sve je to moj klima ok što si napisao ali generalno je problem kod korupcije što je to jedan od oblika prekršaja koji je najteže dokazati
Šta evo uèiniti u ovom tvom konkretnom sluèaju-bilo bi na kraju tvoja rijeè protiv njihove
Da si kojim sluèajem sve to i snimio postoji nešto što se zove nelegalno snimanje a to se na žalost ne može koristiti kao relevantan dokaz na sudu.
Najporaznije u svemu je to što je korupcija bukvalno prisutna na svakom koraku.
Meni se eto desilo prije nekoliko godina kad mi je jedno od male raje bilo u bolnici da mi jebeni portir bukvalno kaže "idi ba do kioska i kupi mi dva ronhilla (hairlija je èak eto rekao i koje konkretno cigare) dok ja nazovem ove na djeèijem odjeljenju da sredim da te puste da vidiš djete
I sta bi, popusil portir? Ovaj post je premjesten sa topica Re: Re: Lijepa naša korupcija i mito
Cuj jos i portir se nasao kurchit, koji je on faktor, bas ga je trebalo po piè.i/pièci (pravilna i mahalska verzija ) opichit...Kao da nije dosta doktora, sluzbenika raznih usluznih djelatnosti i sl sto iscu mito, jos se i on nasao zayebavat...
[Edited by mosnik on 04-07-2008 at 14:31 GMT]Ovaj post je premjesten sa topica Re: Lijepa naša korupcija i mito
citat:tuba wrote:
E yugi da si ti na vrijeme kupio pa pruzhio portiru cigare, nebi se ti tako osramotio.Iduci put prvo pred trafiku al´ taj put da ti punica bude lezhala jajhahahahah!!
Ma kupio bi on, ali nije znao koje pusi. Sta mislis da mu je dosao sa bijlom drinom...da covjek pukne od sramote... Ovaj post je premjesten sa topica Re: Re: Lijepa naša korupcija i mito
Ono bi mogao biti restovani krompir,mislim...Ovaj post je premjesten sa topica Re: Re: What is Naser Oric doing these days? - Oric´s restaurant at Lake Modrac
pravi pravcati leteèi sahan.Kažu leti, a ne leti. Nešto navodnjava. Lije iz njega,a vode nema. Svi nezemaljci gledaju kroz prozor. Valjda zalutali ko ja kad sam pošo na Hutovo.