Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.

FORUM : Politika : Vehabije u Tuzli
Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
New Topic Post Reply
Pošiljalac Poruka
soraya
Nivo: Forumski doajen

Registriran(a): 01-03-2009
Odgovori: 30666
IP: Maskiran

View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Re: Vehabije u Tuzli

citat:
MelMel wrote:

To sam ja ba htjela reci - to je kljucna stvar kod demokratije - ali eto serijat bi haman malo da kudi demokratiju, ali da iskoristi pravo na istu, pa da je eventually i ukine. Eto, to sam ja hotila rijet.

šerijat je iskoristio svoje demokratsko pravo da traži ukidanje demokratije....
multietniÆari,komunjare i sekularci su odustali od svog demokratskog prava na protest zbog kiše
26-02-2013 at 19:38 | Ukljuèi u odgovor
VV Cephei A
Nivo: Guest

icon Re: Vehabije u Tuzli

Tu je to negdje. Moglo bi se kombinacijom to dvoje i napravit nešto.

Btw, ovo je gotivno (i paradoksalno) - demokratijom se boriš protiv demokratije. In your face democracy!

26-02-2013 at 19:41 | Ukljuèi u odgovor
VV Cephei A

citat:
Aidatuzla wrote:

posebno oblici demokratija-al-da-je-po-mom i komunizam-al-da-je-po-mom

Ti su oblici zakon. Možeš tu komotno i Šerijat-al-da-je-po-mom stavit.
26-02-2013 at 19:43 | Ukljuèi u odgovor
soraya

Registriran(a): 01-03-2009
Odgovori: 30666

citat:
MelMel wrote:

Komunizam je bolji od demokratije.

šteta što smo mi dogurali samo do socijalizma....onda dodjoše "demokrate" i upališe svjetlo
26-02-2013 at 19:59 | Ukljuèi u odgovor
fijubriju
sanjar lutalica

Registriran(a): 21-12-2004
Odgovori: 28091

citat:
VV Cephei A wrote:
Volio bih vidjet proteste protiv politièke "elite", za promjenu. Sve ostalo je mlaæenje prazne slame (ukljuèujuæi i "konferenciju" o pogubnosti Demokratije i proteste ispred hotela).

Mene samo zanima šta je ova ekipa kontala postiæ, uvest Šerijat u Bosnu? Pa èak i da su svi bosanski muslimani za Šerijat (a ogromna veæina su protiv tog), opet ga ne bi mogli uvest jer islam zabranjuje nametanje bilo èega nekom drugom, a pošto muslimani ovdje ne predstavljaju ni natpoloviènu veæinu, od tog svakako ne bi bilo ništa. Mislim, Saudijska Arabija, država u kojoj su smještene Mekka i Medina nije ureðena po Šerijatu u pravom smislu rijeèi, a ovi kraljevi ovdje prièaju i pogubnosti Demokratije. I to sve u vremenu kad je Ummet u žešæim g***ima. Tugo moja...

Al' eto, dobro doðe neokomunistima, stvara im tegobe bilo kakav vid okupljanja muslimana.

@Yugi: Uvijek. Šta si drugo oèekiv'o od rigidnog nacionaliste, fašiste, mrzitelja drugog i drugaèijeg, a vjerujem da mi uskoro slijedi i etiketa islamiste?

[Edited by VV Cephei A on 26-02-2013 at 19:13 GMT]

Sve je to sto bi vrli jedan pisac rekao opijum za mase . Nadam se da to nikad nece kod nas zazivit. A svojim sam ocima vidio vise puta u Kuwaitu , Bahreinu i Qataru da i kod njih postoje dva ili tri paralelna svijeta. Oni satro vjeruju pa kupe kartu za Libanon, Tajland ili neku europsku destinaciju pa se tamo rasture od svih mogucih poroka . A raja nek vjeruje i postuje sva pravila . Ili gost sam kod bogatog Kuwaicanina koji ima stan preuredjen samo za partyje . Pozavidio bi mu na enterijeru bilo koji kafic u Tuzli . Alkohola kakvog i koliko hoces . Naravno sve zabranjeno . A on primjeran gradjanin koji zivi na drugom kraju u vili sa zenom i djecom . Studirao vani pa vidio da moze i drugacije .... Ili finale lige prvaka 2010/11 gledam u Crown Plaza hotelu Manama - Bahrein . Za stolom cetri Saudijca . Trojica piju whisky a jedan gleda . Pitam ih koji je fol . Kaze on je ovaj put vozac . Svaki vikend dolaze preko mosta u Bahrein . Oblokaju se i sutra kuci . I sad nama hoce nesto to da inputiraju ..... Nama treba diktatura a ne demokratija

[Edited by fijubriju on 26-02-2013 at 22:01 GMT]
26-02-2013 at 20:00 | Ukljuèi u odgovor
VV Cephei A

Lažu ljudi sami sebe, jebi ga.

26-02-2013 at 20:23 | Ukljuèi u odgovor
cupo
Registriran(a): 21-10-2003
Odgovori: 24024

RTRS je najjaci, zipa Hotela Tuzla , i drago mi je rado ovog odjebausa za izjavu

http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=81604

26-02-2013 at 21:07 | Ukljuèi u odgovor
VV Cephei A

PTPC i njihove gluposti...

26-02-2013 at 21:09 | Ukljuèi u odgovor
Azur
xxxxxyyyyy

Registriran(a): 24-07-2005
Odgovori: 5025

Znali li ko, koliko svaki vehabija dobije za svoje clanstvo u toj sekti??

26-02-2013 at 23:00 | Ukljuèi u odgovor
apache
Nivo: Novi forumaš
lud ko struja
Registriran(a): 15-01-2011
Odgovori: 5

250km po clanu porodice i besplatno zdravstveno osiguranje,kao i godisnji odmor mjesec dana,sve inclusive destinacija po vlastitom izboru naravno ne zaboravimo bonus od 5 hiljada km za svako novorodjeno dijete,kao i stan u novogradnji do max 54m2 besplatno na koristenje i to dozivotno.... xaxaxxa pa zar ima neko jos da vjeruje u te suplje price ? mislim da je to istina pa nebi niko nista radio ufuras se na njihov sistem,makar vanjskim izgledom i dobijas kesh lovu,zar nije puno bolje nego da imas svakodnevnu obavezu da ides na posao? nego da tu ima i I od istine ove tribine bi se odrzavale na stadionu tusanj ili u mejdanu i opet nebi bilo mjesta za sve zainteresovane

27-02-2013 at 06:00 | Ukljuèi u odgovor
Trenutno aktivni korisnici
Aktivni gosti: 4
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: melissa, Mikuli, nazlija alihocic, pagny, R15KY, Rukfas_Tz, sivi soko, THE BEST, vectra 2.0 16v
FORUM : Politika : Vehabije u Tuzli New Topic Post Reply

Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Niste logirani? Nadimak / Username: Password: Sakrij mi ime
Zaboravili ste password?

Pregled tema u posljednjih 24 sata
Pregled poruka u posljednjih 24 sata
(dva dana, sedam, 30 dana)

Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata

Skokni do foruma:

Kontaktiraj nas | tuzlarije.net