|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
neveli Nivo: Forumski vuk Baška ilum, baška pamet. Registriran(a): 08-04-2006 Odgovori: 605 IP: Maskiran
|
Re: Re: Kako cete se izjasniti na popisu?
citat: mustajbeg wrote:
Buducnost.
" Budalu mozes obrazovati, ali je nikako ne mozes nauciti da misli! ", i sad nadovezujuci se na ovu staro-kinesku u jednom razgovoru visoko-obrazovana osoba ( barem ima neku diplomu) u prici o represiji nad Bosnjacima, kaze :"Ja sam Musliman ( nacionalno musliman) , tako sam se prije izjasnjavao i to sam i sad!"
Ne ulazeci u to koliko je ova osoba u sebi vjeruje i koliko je zaista musliman, a sigurno nije neko ko svih pet vakt-namaza obavlja - skoro za nepovjerovati da neko sa diplomom ne poznaje osnovne razlike izmedju etnosa, nacije, religije , da ne poznaje povijest sopstvenog naroda i te neke teme koje bi mogle se svesti u opce obrazovanje..
A ima diplomu lik i ako kaze da je nacionalno Musliman , tu se ne radi o uvjerenju, ne radi se ni o znanju definitivno - vec indoktrinacija u nesto, sto on sam ne zeli od sebe da odbije..
Nadajmo se da je barem strucan u oblasti u kojoj je diplomu stekao
|
|
07-10-2013 at 23:45 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
| Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 8
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Che.Guevara, desertrose, ekonomstica, fazanfazan, kalesija taxi 15-25, nike007, nobody, onakva, PADOBRANACC, Parad0x, Posmatrac 5
|
| FORUM : Politika : Kako cete se izjasniti na popisu? |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|