Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.

FORUM : Zdravlje : DIJETA
Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... Last Page >>
New Topic Post Reply
Pošiljalac Poruka
ANABELA
Nivo: Forumski doajen

Registriran(a): 30-07-2007
Odgovori: 3827
IP: Maskiran

View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: DIJETA

E cure drage evo vam update i od mene...
NOVO....neznam jel ko probo al ovdje bilo na TV prije 10-tak dana pa sad nestasica kupusa u cjeloj carsiji...Kod mene u komsiluku ima mala piljara pa se covjek ibreti sta je svijetu doslo pa svi kupuju kupus ko mameni...Nije beli gled´o TV..
E slusajte me sad, isprobano i 100% uspijeva..
Listove prijesnog kupusa zagrijat sto bolje, u mikrovalnoj, rerni, na ringli, grijalicom, kako god ko hoce...zatim oblozit na mjesta sa kojih hoces da skines masne naslage..stomak, kukovi, guzovi, noge...
Zatim brzo zavijes pamucnom krpom i ostavis sto duze...ako mozes preko noci najbolje bi bilo.Al ako mozes i preko dana dok se kreces takodje je dobro..
Narode za 3 dana nestaju "kulje"
Bez gladovanja, trcanja i muke....
Na kupus huraaaa...  

Ako ti je svejedno gdje si, onda se nisi izgubio...
26-05-2008 at 12:40 | Ukljuèi u odgovor
halosvabija
nisam pri sebi

Registriran(a): 24-03-2006
Odgovori: 7386

icon Re: Re: DIJETA

citat:
ANABELA wrote:
NOVO....neznam jel ko probo al ovdje bilo na TV prije 10-tak dana pa sad nestasica kupusa u cjeloj carsiji...Kod mene u komsiluku ima mala piljara pa se covjek ibreti sta je svijetu doslo pa svi kupuju kupus ko mameni...Nije beli gled´o TV..
Listove prijesnog kupusa zagrijat sto bolje, u mikrovalnoj, rerni, na ringli, grijalicom, kako god ko hoce...zatim oblozit na mjesta sa kojih hoces da skines masne naslage..stomak, kukovi, guzovi, noge...
Zatim brzo zavijes pamucnom krpom i ostavis sto duze...ako mozes preko noci najbolje bi bilo.Al ako mozes i preko dana dok se kreces takodje je dobro..
Na kupus huraaaa...

j.m. ako ne probam  

a sad nosim kako mi ga skroje,<br /><br />

po meni se nista nece zvati
27-05-2008 at 00:26 | Ukljuèi u odgovor
Tanitha
1971

Registriran(a): 07-07-2004
Odgovori: 16483

citat:
halosvabija wrote:

j.m. ako ne probam

nema ovdje kupusa ...ponekad dodje pa se ja sturim al ima kelj i ribani kiseli u konzervi...ja cu probat "iznutra" ...bratwurst i sauerkraut.

...pa bogte kolko para potrosih na creme, losione ...sto se neko prije ne sjeti kupusa?

sutra u potragu za kupusom!!kupila sam shik kupaci,broj manje... nemam vise vremena...treba mi CUDO koji kupus odoh ja u Medjugorje...
27-05-2008 at 04:07 | Ukljuèi u odgovor
Najla
Nivo: Forumas sa iskustvom

Registriran(a): 16-06-2007
Odgovori: 121

citat:
ANABELA wrote:
Na kupus huraaaa...

Idem sofortno u kaufland i kod turcina kupiti sav kupus ,pa ovo je za Nobelovu nagradu ,a tebi poklon Boga mi Baska sevap koji bi zaradila,jer kakva sam sad lakse me preskocit nego zaobic.Kaze mi jedan rodjak :"Eto te ko tenk jos ti samo gusjenice fale".

[Edited by Najla on 27-05-2008 at 16:18 GMT] 

Najla
27-05-2008 at 16:14 | Ukljuèi u odgovor
Tanitha
1971

citat:
Najla wrote:

Idem sofortno u kaufland i kod turcina kupiti sav kupus ,pa ovo je za Nobelovu nagradu ,a tebi poklon Boga mi Baska sevap koji bi zaradila,jer kakva sam sad lakse me preskocit nego zaobic.Kaze mi jedan rodjak :"Eto te ko tenk jos ti samo gusjenice fale".

[Edited by Najla on 27-05-2008 at 16:18 GMT]

proslo vrijeme kupusa... ...ovdje u mom selu jos jedu sezonko voce i povrce...kaze Luigi " osh jagoda,mrkve...?"
ma zaceraj si mmrkvu i zacepi jagodom , HOCU KUPUSA!
27-05-2008 at 17:10 | Ukljuèi u odgovor
Shiva
Registriran(a): 08-12-2006
Odgovori: 5859

citat:
ANABELA wrote:

Na kupus huraaaa...

Ja do sada koristila listove kupusa, kada bi se neko udario u koljeno ili ledja pri padu,pokazalo se kao uspjesno...
A sta mislis da isjedimo sok od kupusa i koristimo kao lotion protiv celulita?
27-05-2008 at 19:11 | Ukljuèi u odgovor
sunce
Nivo: Moderator podforuma

Registriran(a): 23-01-2002
Odgovori: 19786

E sta nece izmisliti a ko zna mozda ima nekog smisla. Znam da se moze dobro smrsati sa najlonima , imaju i one sauna hlace, obuces, utoplis i oznojos se.

Ako sta imamo ima kupusa, recite kolike cete listove da vam saljem

27-05-2008 at 21:08 | Ukljuèi u odgovor
Tanitha
1971

citat:
sunce wrote:

E sta nece izmisliti a ko zna mozda ima nekog smisla. Znam da se moze dobro smrsati sa najlonima , imaju i one sauna hlace, obuces, utoplis i oznojos se.

Ako sta imamo ima kupusa, recite kolike cete listove da vam saljem

e jadne smo ti mi zene,i u kupus bi se motale...
te sauna- pantole od neoprena sam ja kupila,nekako udjem u njih...i oznoji ti se ...sve ...nema sanse da ih drzim duze od pola sata,kad ih skines gace se cjede... da ne idem sad u detalje...ali kao sve i to bi trebalo redovno oblaciti i baviti se istovremeno nekom fizickom aktivnoscu...
28-05-2008 at 04:02 | Ukljuèi u odgovor
ANABELA

citat:
Najla wrote:

:"Eto te ko tenk jos ti samo gusjenice fale".

<

E dobra mu je ta pravo...
;hanka  

28-05-2008 at 08:01 | Ukljuèi u odgovor
ANABELA

citat:
Shiva wrote:

Ja do sada koristila listove kupusa, kada bi se neko udario u koljeno ili ledja pri padu,pokazalo se kao uspjesno...
A sta mislis da isjedimo sok od kupusa i koristimo kao lotion protiv celulita?

Nije ti losa ideja..Mozda bi se mogao iscjediti taj sok i mazati sva ta mjesta na kojima imamo "viska"...

Al covjek kaze na ovaj nacin, pa cemo probat...Ma ni ja nemogu da nadjem kupusa vec nekoliko dana...Nije mu sezona a ove uvozne svijet razgrabio...

A ja imam jednu zemljakinju koja je drzala dijetu samo kupusom..ali ga jela..Kuhanog, prijesnog, kao salatu itd...Smrsala je pravo, al jest i svako jutro hodala 1-2 sata..Ja brate nemogu da jedem samo kupus da me ubijes...
Zato je ovo sa oblaganjem listovima kupusa jos nekako najbezbolnije za nas koje volimo pojest a da se ne vidi..
**Samo pazite da bude ravnomjerno rasporedjen kupus, da ne bude jedna strana "spala" a druga nije...

A bogami cu ja probat i to sa cijedjenjem soka od kupusa pa ga onako kao losion mazat na mjesta gdje ne mogu liske stojat... ;hanka
Hvala na ideji Shiva..  

28-05-2008 at 08:10 | Ukljuèi u odgovor
Trenutno aktivni korisnici
Aktivni gosti: 8
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: BHForever, jaca22, marinka, rale, rocky, vojo57, wilma@tuzla
FORUM : Zdravlje : DIJETA New Topic Post Reply

Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... Last Page >>

Niste logirani? Nadimak / Username: Password: Sakrij mi ime
Zaboravili ste password?

Pregled tema u posljednjih 24 sata
Pregled poruka u posljednjih 24 sata
(dva dana, sedam, 30 dana)

Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata

Skokni do foruma:

Kontaktiraj nas | tuzlarije.net