Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
ANABELA Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 30-07-2007 Lokacija: na kraju svijeta Odgovori: 3827 IP: Maskiran
|
Re: DIJETA
E cure drage evo vam update i od mene...
NOVO....neznam jel ko probo al ovdje bilo na TV prije 10-tak dana pa sad nestasica kupusa u cjeloj carsiji...Kod mene u komsiluku ima mala piljara pa se covjek ibreti sta je svijetu doslo pa svi kupuju kupus ko mameni...Nije beli gled´o TV..
E slusajte me sad, isprobano i 100% uspijeva..
Listove prijesnog kupusa zagrijat sto bolje, u mikrovalnoj, rerni, na ringli, grijalicom, kako god ko hoce...zatim oblozit na mjesta sa kojih hoces da skines masne naslage..stomak, kukovi, guzovi, noge...
Zatim brzo zavijes pamucnom krpom i ostavis sto duze...ako mozes preko noci najbolje bi bilo.Al ako mozes i preko dana dok se kreces takodje je dobro..
Narode za 3 dana nestaju "kulje"
Bez gladovanja, trcanja i muke....
Na kupus huraaaa... Ako ti je svejedno gdje si, onda se nisi izgubio...
|
26-05-2008 at 12:40 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
halosvabija Nivo: Forumski doajen nisam pri sebi
Registriran(a): 24-03-2006 Lokacija: svabija Odgovori: 7386 IP: Maskiran
|
Re: Re: DIJETA
citat: ANABELA wrote:
NOVO....neznam jel ko probo al ovdje bilo na TV prije 10-tak dana pa sad nestasica kupusa u cjeloj carsiji...Kod mene u komsiluku ima mala piljara pa se covjek ibreti sta je svijetu doslo pa svi kupuju kupus ko mameni...Nije beli gled´o TV..
Listove prijesnog kupusa zagrijat sto bolje, u mikrovalnoj, rerni, na ringli, grijalicom, kako god ko hoce...zatim oblozit na mjesta sa kojih hoces da skines masne naslage..stomak, kukovi, guzovi, noge...
Zatim brzo zavijes pamucnom krpom i ostavis sto duze...ako mozes preko noci najbolje bi bilo.Al ako mozes i preko dana dok se kreces takodje je dobro..
Na kupus huraaaa...
j.m. ako ne probam a sad nosim kako mi ga skroje,<br /><br />
po meni se nista nece zvati
|
27-05-2008 at 00:26 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Najla Nivo: Forumas sa iskustvom
Registriran(a): 16-06-2007 Odgovori: 121 IP: Maskiran
|
Re: DIJETA
citat: ANABELA wrote:
Na kupus huraaaa...
Idem sofortno u kaufland i kod turcina kupiti sav kupus ,pa ovo je za Nobelovu nagradu ,a tebi poklon Boga mi Baska sevap koji bi zaradila,jer kakva sam sad lakse me preskocit nego zaobic.Kaze mi jedan rodjak :"Eto te ko tenk jos ti samo gusjenice fale".
[Edited by Najla on 27-05-2008 at 16:18 GMT] Najla
|
27-05-2008 at 16:14 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|