Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
ANABELA Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 30-07-2007 Lokacija: na kraju svijeta Odgovori: 3827 IP: Maskiran
|
Re: DIJETA
citat: Najla wrote:
Meni treba sleper kupusa da se umotam 
al´ hajd ti to ,nego, ne bi mi pomoglo zato sto ne mogu da kontrolisem ovu , sto svabe kazu vrucu glad ,koja me probudi i moram ustati da jedem.Meni je to najveci problem.Pa eto, ako ko zna ,kakav savjet.Samo da kazem probala sam one trikove kao npr.napij se vode ili pojedi neko voce itd...nista ne pomaze
[Edited by Najla on 31-05-2008 at 03:11 GMT]
Najvjerovatnije da je kod problem sa hormonima, a tu ti nema pomoci...Ako uzimas i neke lijekove, kao sto je napr. jedan od onih za migrenu, oni ti uticu na apetit
ja sam ih pila 15 dana i jela ko luda...pa sam poslije prekinula, bolje da me glava boli nego da budem ko tenk..
Vecina od onih hormonskih tableta, pa i one za kontracepciju, pojacavaju apetit...neke uticu i obratno ali uglavnom pojacavaju..
Kao sto rece Shiva, nesmijes izgladniti..znaci gledaj da svaka 2 sata stavis nesto u usta...ili casu jogurta, ili vocku...pa eto...ako nista nabavi gusjenice... a i mi cemo svi za tobom...
Btw, ovo sa kupusom je samo za one koji imaju viska na pojedinim mjestima.. nije za cijelo tijelo..Jedino da ga koristis kao sto gore rekoh, za jelo...
[Edited by ANABELA on 02-06-2008 at 12:26 GMT] Ako ti je svejedno gdje si, onda se nisi izgubio...
|
01-06-2008 at 07:55 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|