Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
Shiva Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 08-12-2006 Odgovori: 5859 IP: Maskiran
|
Re: Re: DIJETA
citat: ANABELA wrote:
A bogami cu ja probat i to sa cijedjenjem soka od kupusa pa ga onako kao losion mazat na mjesta gdje ne mogu liske stojat... ;hanka
Hvala na ideji Shiva.. 
Probat cu i ja,a nije losa ni kupus dijeta,
neznam da li si cula za nju,zdrava puna vitamina i cisti otrove iz organizma.
UN dijeta, neki je zovu metabolizam dijeta, je isto veoma dobra, jer jedes sve namirnice,bez zabrane kao u Ätkinsovoj, samo sto odvajas po danima,proteine i ugljikohidrate.Prvi dan jedes proteine, meso sir jaja.Drugi dan sve sto sadrzi ugljikohidrate iitd.Jedan dan u nedelji jedes samo voce a jedan dan si na vodi i cajevima.Za tri mjeseca dolazi do promjene metabolizma tj. ubrzava ga.
Najbolji dan je po meni kad smijes sladoled, kolace i cokoladu jesti .Za tri mjeseca skida oko 18 kg. To u stvari i nije dijeta,nego promjena ishrane, mogla bi se dozivotno drzati bez ikakvih posljedica.
|
28-05-2008 at 10:02 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
ANABELA Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 30-07-2007 Lokacija: na kraju svijeta Odgovori: 3827 IP: Maskiran
|
Re: Re: DIJETA
citat: Shiva wrote:
Probat cu i ja,a nije losa ni kupus dijeta,
neznam da li si cula za nju,zdrava puna vitamina i cisti otrove iz organizma.
UN dijeta, neki je zovu metabolizam dijeta, je isto veoma dobra, jer jedes sve namirnice,bez zabrane kao u Ätkinsovoj, samo sto odvajas po danima,proteine i ugljikohidrate.Prvi dan jedes proteine, meso sir jaja.Drugi dan sve sto sadrzi ugljikohidrate iitd.Jedan dan u nedelji jedes samo voce a jedan dan si na vodi i cajevima.Za tri mjeseca dolazi do promjene metabolizma tj. ubrzava ga.
Najbolji dan je po meni kad smijes sladoled, kolace i cokoladu jesti .Za tri mjeseca skida oko 18 kg. To u stvari i nije dijeta,nego promjena ishrane, mogla bi se dozivotno drzati bez ikakvih posljedica.
E kad je tako, pa mozemo i Brojsovu "totalnu terapiju"...Kad lijeci rak znaci da nemoze biti zdravija...
42 dana bez ikakve cvrste hrane, samo sokovi i cajevi, procijedjeni..znaci bez gustog sadrzaja..Rak lijeci da ne slazem za postotak, procitajte u njegovoj knjizi..
Pa i Bog je odredio post za ciscenje organizma..
Znaci drage moje dame..najbolja dijeta je...rajfesluz na usta...
Da nam ne bude ko sto rekla Najla..."samo ti fale gusjenice"...
Boze sto se ismijah...a nesto mi se place..evo mi Hanka pjeva na uho.."Kuca stara i pred njom tresnja, dugo vec nisam bila pred njom......topli vjetar lice mi miluje, zavicaj moj tone u san....ali srce i dusa moja zauvjek, zauvjek ostace tu...."
Malo sam ispreskakala kako je slusam...al me nesto stislo...hebem ti i dijetu... Ako ti je svejedno gdje si, onda se nisi izgubio...
|
28-05-2008 at 14:46 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|