Ja sam odgledo onaj iranski, sto je oscara dobio.
Separacija.
Odlican, meni je pravo dobar.
Iranski film je meni generalno dobar, jos otkako sam gledo one sto su nosali one skolske table prije desetak godina. (ne mogu se sjetiti kako se zove film)
Ja, odgledah i onaj argentinski, isto sto je oscara dobio prije par godina (primjecujete da sam se opasno navuko na ove strane oscarovce?)
El Secreto de Sus Ojos, (tajna u njenim ocima il tako nesto....)
I nije mi vala cemu.
A lijepo poce, nema govora.
I onda ko da se reziser zaheba, i ne mogode se odluciti koju pricu da forsira u filmu, pa nastavi s obadvije, a ni jednu ne detaljizira dovoljno, i ne uspjede uvuci u dusu gledaoca.
Berem ga meni ne uvuce
Helem mene sto se tice, ne morate ga odgledati
Bambika, hebo li te "Taken"
Zaheba se sto odgleda, cojk pobi sve i vrati se u zmajOvo gnijezdo........
Jah, sta ono jos........
HUGO mi je lijepa fotografija.
Prica je nako ok, nista posebno, prilicno predvidivo sve, nekoliko jakih scena, prilicno dobrih.
Mali je lijepo svoje odradio, a svidio mi se i onaj "Borat", nije lose odglumio.
Al nekako mi je forografija ostala u sjecanju.
More se pogledati, komotno Hugo.
Ma jooooooooj!!!
MAchete!!!
Jel ko pominjo, kritikovo??
Ma joooooooooooj!!
Ultimativni B film, savrsenstvo kicha.
Najbolji B film koji sam IKAD odgledo.
Onaj Dnny Treyo, je....................
Ma ne znam sta da kazem, muskarci, ko ne odgleda Machete, nek se ispisuje iz kluba muskaraca odmah.
Primuse, ti ne moras, ti nisi ni bio upisan
Sta podjoh reci.
Ja ba....
Radnja u meksiku mescini, na granici, sa svim sto ta granica s cemerikom donosi......
Film je nafilovan nasiljem, sexsom, krvlju, bez ikakih pretenzija da bude "filmcina" A klase.
I to i nije.
Ali.....................................
Ja bi ono uvrstio u 100 filmova koje morate vidjeti prije nego mrljuknete
The tree of life je najdosadniji i najgluplji film koji sam odgledo, jos od filmatizacije "Smrti u Veneciji"
Dozvolit cu i da je do mene, mozda ovi pametniji to drukcije gledaju.