Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
nevenkagaragic Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 07-02-2008 Lokacija: Tuzla Odgovori: 2378 IP: Maskiran
|
Re: PRAVDA ZA DENISA
34 meseca je kako moje sunce na rukama iznesosmo iz stana, u teskom, jedva svesnom stanju. Nikada se vise nije vratio kuci.
Mario Krizic, Salih Azapagic, Samira Hasic, Fahir Barakovic – vi doktori??
Spominjacu vasa imena do poslednjeg svog uzdaha! Kako ste se samo izivljavali! Moj sin vas tri dana moli za pomoc, zeljan disanja, a vi? Zaboravili lekciju! Ili smo mi, njegovi roditelji zaboravili plavu kovertu? Sad tek znam, nazalost kasno, da je to PRAVILO u tuzlanskom UKC – u.
Ko se jos uvek izivljava?
Danas, na Denisovom vecnom pocivalistu (po treci put samo ove sedmice), opet nalazimo prazne vaze, bez cveca.
Utorak, cetvrtak, danas (petak), dokle vise? Kome treba cvece namenjeno Denisu?
Policija je brzo izasla na lice mesta, ali ne ocekujem mnogo. Tesko je pronaci lopova, previse ih je oko nas.

Novo cvece je tu, hoce li ostati do sutra?

[Edited by nevenkagaragic on 12-10-2014 at 10:06 GMT]
|
23-05-2008 at 20:53 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
nevenkagaragic Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 07-02-2008 Lokacija: Tuzla Odgovori: 2378 IP: Maskiran
|
Re: PRAVDA ZA DENISA
citat: neveli wrote:
Gospodjo Nevenka, sta je bilo sa Tuzbom?
Ima li kakvog napredka?
Ako zelite “isterati” pravdu u ovoj drzavi, morate se dobro “naoruzati” strpljenjem i istrajnoscu u ovoj borbi “na zivot ili smrt” (s vetrenjacama = pravosudjem), odnosno borbi do samog kraja, koliko god taj kraj izgledao nedokuciv, beskonacno dug.
Ja sam potpuno svesna u sta se upustam, ali i odlucna da sve dovedem do pravednog kraja.
Moj Denis je to zasluzio, ja mu to dugujem, obecala sam.
Ne treba spominjati koliko su svi oko mene skepticni kad je u pitanju konacan ishod. Ne bez razloga. Svima je dobro poznata sprega “dobra” i “zla” u ovom korumpiranom i trulom drustvu.
Ne zanima me misljenje okoline, ja znam svoj cilj i odlucna sam stici do njega, po bilo koju cenu. Naravno, prvo cu ispostovati LEGALNU proceduru …
Uz odgovor VSTV-a na moju prituzbu dobila sam brosuru, gde se spominje i duzina trajanja disciplinske procedure – max 2 godine. Dakle, meni je cekati jos 1 godinu SAMO na njihovu ODLUKU, a dalje?

Odgovor VSTV-a

Iz brosure VSTV-a
Inace, svaku novu informaciju cu objaviti na ovoj temi.
[Edited by nevenkagaragic on 12-10-2014 at 10:10 GMT]
|
28-05-2008 at 21:29 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Tanitha Nivo: Forumski doajen 1971
Registriran(a): 07-07-2004 Lokacija: Italia Odgovori: 16483 IP: Maskiran
|
Re: Re: PRAVDA ZA DENISA
citat: nevenkagaragic wrote:
Ko se jos uvek izivljava?
Danas, na Denisovom vecnom pocivalistu (po treci put samo ove sedmice), opet nalazimo prazne vaze, bez cveca.
Utorak, cetvrtak, danas (petak), dokle vise? Kome treba cvece namenjeno Denisu?
Policija je brzo izasla na lice mesta, ali ne ocekujem mnogo. Tesko je pronaci lopova, previse ih je oko nas.

Novo cvece je tu, hoce li ostati do sutra?

[Edited by nevenkagaragic on 28-05-2008 at 21:11 GMT]
PA ZAR I TO !?
PA STVARNO...NEMAM RIJECI! Dabogda im ne trebalo, stoka nevidjena!
evo par virtuelnih ruza za Denisa, njih ne mogu ukrasti...
|
29-05-2008 at 00:50 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|