Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
Ego Nivo: Forumski vuk Celav, neodoljiv, (ne)osvojiv.
Registriran(a): 23-05-2008 Lokacija: Tuzla downtown Odgovori: 756 IP: Maskiran
|
Re: PRAVDA ZA DENISA
Gospodjo Nevenka,
Ovo sto citam, ova obiteljska tragedija koja Vas je pogodila...nemam rijeci.
Evo, sav drhtim iako ne znam ni Vas ni Vaseg Denisa.
Ali, citajuci vase redove i gledajuci Denisove slike, dotice me bol majke. Jer, sve majke vole svoju djecu.
I ja imam dijete. Nisam majka, otac sam, ali osjecam vasu bol.
Sta reci? Budite hrabri i istrajni u svojoj borbi. Moje su molitve s Vama. Bog ce, vjerujem to u svome srcu, biti milosrdan prema Vasem sinu.
A zlotvori i suucesnici dabogda nikad spokoja nemali. Pa zar nemaju djecu?
Nazalost, pravda je jaaako spora, ali je dostizna. Ako ne na ovom, na onome svijetu svakako.
Moja sucut i duboko postovanje. Ego: "Ni bunar zelja ne funkcionise bez love."
|
30-05-2008 at 16:57 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
nevenkagaragic Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 07-02-2008 Lokacija: Tuzla Odgovori: 2378 IP: Maskiran
|
Re: PRAVDA ZA DENISA
Jeste, Denis je zaista bio dusa od coveka, to kazem bez lazne skromnosti.
Bila sam stroga majka. Osoba sam koja iznad svega mrzi laz, a postuje LICNOST, bilo da je u pitanju dete ili odrastao covek. Tako sam vaspitala sinove.
Koliko je Denis imao prijatelja, sirom sveta, svedoci samo par pisama koje sam nasla u omotu sa natpisom : “pisma za odgovoriti”.

Denis, februar 1992.
Sesti razred O.S. “7 sekretara SKOJ-a”.
15. maja 1992.godine prvi put sam pesice krenula iz Slavinovica, preko basta i dvorista Becarevca, zureci u skolu po sinove. Preziveli smo ratne i gladne godine, a umrli smo posle 10 godina, u MIRU, zajedno sa nasim Denisom.
A doktori?! I oni ubijaju, zar ne? Samo se dobro “pokrivaju” i dobro “ih pokrivaju”.
Iako spora, verujem da je pravda ipak dostizna.
[Edited by nevenkagaragic on 12-10-2014 at 10:14 GMT]
|
31-05-2008 at 00:24 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|