...od kad sam se registrovao davne 2002 putnik sam...,a ako me sjecanje ne vara i prije toga sam bio putnik...
E hvala ti, ne bih ja oka sklopila da mi nisi rekao . Pa jeste stalno je bio neki putnik ali mi se cini da je bio i putnk namjernik pa me malo zbunilo.Ovaj post je premjesten sa topica Re: Re: DINO MERLIN NA TUŠNJU 25 jula
citat:sunce wrote:
Prvo da kazem da nisam citala sve sto ste pisali a vidim da ima svasta.
Zanimiljiva recenica, pruza nam se sansa da nastavimo...
Tanithaaaaaaaaaa...gdje si...djido loma u virtualne dvore...raspekmezio sam se ko recelj... Ovaj post je premjesten sa topica Re: Re: DINO MERLIN NA TUŠNJU 25 jula
Registriran(a): 07-07-2004 Lokacija: Italia Odgovori: 16483 IP: Maskiran
Re: Daje ili uzima mito isto je
citat:sretno dijete wrote:
Vidi dueta...vidi dzempera...vidi zurafri. Hajmo ruke gore, samo za vas, Tani & SD:
"...lako ces ti bez mene , ali kako cu ja bez tebe..."
nuto, cupaju se kose u publici...
pa on se stvarno proljepso za nepovjerovat, tad nije mogao ni zucnut jer bi ga neko isprebijo na mrtvo ime... onako...jer ima facu za batina...
a sad je posto gospodin cojk...moRe mu se ;hanka mozda zato sto ima i vise para nego u ona "ruzna" vremena...
[Edited by Tanitha on 19-07-2008 at 04:29 GMT]Ovaj post je premjesten sa topica Re: DINO MERLIN NA TUŠNJU 25 jula
citat:Putnik wrote:
haha...ocekivao sam te ovdje...
Prijatelju, jos sam pustio bradu, ono malo sijeda, pogled tugaljiv, glas koji drhti,ako je sad ne zbarim, a jebaji ga onda...
Nema Shabana. Ovo me vec zabrinjava. Da nije veceras na Kosevu neki teroroisticki akt spremao. Valda cu sutra procitat u Avazu... Ovaj post je premjesten sa topica Re: Re: DINO MERLIN NA TUŠNJU 25 jula
citat:sretno dijete wrote:
Prijatelju, jos sam pustio bradu, ono malo sijeda, pogled tugaljiv, glas koji drhti,ako je sad ne zbarim, a jebaji ga onda...
Nema Shabana. Ovo me vec zabrinjava. Da nije veceras na Kosevu neki teroroisticki akt spremao. Valda cu sutra procitat u Avazu...
Shaban se javio i kaze da mu je crkla ves masina i sad mora ici u Sicki B. na jezero sa prakljacom... i to u dvije vode... Ovaj post je premjesten sa topica Re: Re: DINO MERLIN NA TUŠNJU 25 jula