citat:oktobar91 wrote:
Npr. u Banjoj Luci se "taksisiti divljaku" oduzima vozilo i daje se rok od 15 dana za prikupljanje dokumentacije za taksi prijevoz, u koliko se ista ne dostavi u roku vozilo se vraæa vlasniku nakon što isti uplati novèanu kaznu od 1000 km, ako se prekršaj rada na crno ponovi u roku od 3 mjeseca vozilo se trajno oduzima i kazna je 5000 KM.
E, ovo treba napraviti i kod nas DEFINITIVNO
šta uèiniti u sluèaju da mu je auto manje vrijednosti
Ovaj post je premjesten sa topica Re: Re: Bezobrazluk prijevoznika ½Tuzla Taxija½
Yebo te dijasporas,sa baburom, koju voli turati.
Haj sad procitaj moj post ponovo, pa svoj, pa ovaj zadnji sto si napisala, pa skontaj jesi li za ili protiv postojeceg uredjenja odnosa u taxi sluzbi, pa napisi nesto smisleno.
PS.
Je´s ti francijina taka pamatna
i tebe je "teško" izbaciti iz takta kolega
ženska posla, samo Ovaj post je premjesten sa topica Re: Re: Bezobrazluk prijevoznika ½Tuzla Taxija½
Kako kad, sad i nije, more Grole podnijeti "zdravu drugarsku kritiku" Nece joj biti nista Ovaj post je premjesten sa topica Re: Re: Bezobrazluk prijevoznika ½Tuzla Taxija½
citat:klima wrote: ŠEJLA: Volio bih napraviti par fotografija sa ove lokacije odakle je slikana ova prva fotka slavinovica. Jel mi možeš reæi odakle je to raðeno?
To je jako komplikovano objasniti....treba ti karta Slavinovica Ovaj post je premjesten sa topica Re: Re: Fotografije Tuzle
citat:besmir wrote:
Mene je jednom jedan uštino za guzicu i reko mi "Hoš da probaš nešto domaæe, dijasporaš?" Bio sam potpuno frapiran, kompletno uzdrman i svojski iznenaðen: domaæe jeste bolje.
I? sto mrzim kad neko stane u po price al da neminiramo nastavi a kutku Ovaj post je premjesten sa topica Re: Re: Bezobrazluk prijevoznika ½Tuzla Taxija½