|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
statebriga Nivo: Forumski doajen nezaobilazna
Registriran(a): 07-05-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 9876 IP: Maskiran
|
Re: Re: @blentava blog
citat: MelMel wrote:
nije previse, hocemo jos. 
ej, sta se ti smijes nazor? 
znam ja, ti si se njoj izvinula samo zato sto si shvatila da je ona na rijecima ostrija i brza od tebe, pa nisi htjela da te blentava provaljuje de, priznaj
ti bi da voajerises, sad, a? e, ne moze, sad ce doc blentava i sve ce svoje postove obrisat, ostat cemo samo camac i ja koji pricamo jedno drugom na drugu stranu i ti koja se smijes 

salim se melo, znas ti to
|
|
15-11-2011 at 10:39 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
XMRVICAxTZ Nivo: Forumski doajen sitna al dinamitna
Registriran(a): 05-01-2006 Lokacija: Tuzla Odgovori: 9833 IP: Maskiran
|
Re: @blentava blog
Cuj' ide po Kalesijskom forumu HAHAHAHAHAHAHAHAHA
sama oboris sve teze s kojim se pravdas, da je to presmjesno, a i zalosno na drugu ruku, zalosno da ides okolo po forumima, na kojima ocigledno ne pripadas, al tu si samo da spamas i smaras ljude....sta ces ti na jednom tuzlanskom ili kalesijskom forumu? eto sama objasni! to je isto da ja sad idem po uzickim, beogradskim, valjevskim forumima, sta cu ja tamo? nemamo nista zajednicko....i onda nemoj da se cudis sto te raja ismijava....kad se vec pravis pametnicom nekom, uzmi nesto korisno radi za svoju zajednicu, mani se foruma, i spala si na to da ljudi ismijavaju....ja bi sama pobjegla, bilo bi me stid....ocito s tobom nesto nije u redu i ja te zalim, strasno jadno zvucis!
|
|
15-11-2011 at 18:29 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|