Registriran(a): 06-01-2007 Lokacija: U mislima Odgovori: 11515 IP: Maskiran
Re: Daje ili uzima mito isto je
citat:Putnik wrote:
I to sto kazes. Pola njih ne zna kojoj stranci pripada, vazni su polozaji i plata...Ti bi mogla biti savjetnik za ekonomiju...
otkud ti to sad...ma ne znam bas nesto me ine zanima ekonomija, imas li jos kakv prijedlog Ovaj post je premjesten sa topica Re: Re: Probno glasanje za naèelnika Tuzle
majok kontam ulice obojiti u ruzicasto, kad Sarajlije mogu u zelenu sto mi ne bi mogli u ruzicasto Ovaj post je premjesten sa topica Re: Re: Probno glasanje za naèelnika Tuzle
oj to sam zaboravila nek se zove, nek se zove Pink stranka
Evo zauzimam se da izradim logo za nasu novu stranku...Sutra ce se pojaviti veliki Jumbo plakat na tuzlarijama.. Ovaj post je premjesten sa topica Re: Re: Probno glasanje za naèelnika Tuzle
otkud ti to sad...ma ne znam bas nesto me ine zanima ekonomija, imas li jos kakv prijedlog
Onda cemo vidjeti nesto u ministarstvu za dijasporu...Ministarka za dijasporu...Eto kud ce bolje...Putovanja, shopinzi...itd... Ovaj post je premjesten sa topica Re: Re: Probno glasanje za naèelnika Tuzle
Registriran(a): 06-01-2007 Lokacija: U mislima Odgovori: 11515 IP: Maskiran
Re: Daje ili uzima mito isto je
citat:Putnik wrote:
Onda cemo vidjeti nesto u ministarstvu za dijasporu...Ministarka za dijasporu...Eto kud ce bolje...Putovanja, shopinzi...itd...
moze, to volim, putovanja i tako, valaj obicisvijeta, tarziti donacije za bankovne nam racune Ovaj post je premjesten sa topica Re: Re: Probno glasanje za naèelnika Tuzle
Onda cemo vidjeti nesto u ministarstvu za dijasporu...Ministarka za dijasporu...Eto kud ce bolje...Putovanja, shopinzi...itd...
Ministarka za dijasporu entweder oder Tahni il Halosvabija...iz otadzbine ne dolzi u obzir...ne razumiju nase probleme a i skloni su ismijavanju Ovaj post je premjesten sa topica Re: Re: Probno glasanje za naèelnika Tuzle
moze, to volim, putovanja i tako, valaj obicisvijeta, tarziti donacije za bankovne nam racune
Slazem se...i da znas kad tako pametno govoris uvijek ces imati moju podrsku u stranci... Ovaj post je premjesten sa topica Re: Re: Probno glasanje za naèelnika Tuzle