Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
Remzi Nivo: Forumas sa iskustvom Dr.Vejsil Hetjimitj Registriran(a): 01-03-2007 Odgovori: 166 IP: Maskiran
|
Re: Re: 60 minuta
citat: Abulafija wrote:
Ovaj tvoj post je obicna gomila frazetina, bez ijednog dokaza pokupljenih, na parijskim satancima. Smatrati ludacima, licemjerima i pakosnicima, ljude koji citaju navedene novine, te proglasavati iste te novine antiislamskim, i antibosnjackim, je nevjerovatan bezobrazluk. Ti ne komentarises tekstove koje mi/ja kopiram ovdje, i ne dajes argumente protiv nego u nedostatku bilo kakvog argumenta napadas pisce i "postavljace" tekstova, nazivajuci ih antibosnjacima i islamofobima. I onda pises o kulturi dijaloga, i zalis se na uvrede.
A to islamofob i antibosnjak, ne smatras uvredom, to je dio tvoje kulture dijaloga.
E pa te tvoje optuzbe mogu proci, kod ljudi koj ne vide dalje ispred svog nosa, i njima i prodaji muda pod bubrege. pametnom svijetu ne mozes.
I niko ti ne brani da, na kraju krajeva postavljas tekstove iz Avaza, ili odakle vec hoces, pa cemo komentarisati i njih.
Na zalost, osim nacina pisanja koji i sam potenciras ovdje na forumu, iz Avaza ne mozes prenijeti nista, sto makar potsjeca na istinu i vjerodostojnost, pa je jedino sto ti preostaje, napadanje onih koji pisu....
kao sto rekoh,"kultura dijaloga", je stvar kucnog odgoja - i kada ja trazim od moderatora da skine tvoj chat,a ti to dozivis kao "napad" te poslije toga osjetis potrebu da psujes i spominjes saginjanje i zensku familiju,onda to dovoljno govori o tebi kao osobi,odnosno o onom sa samog pocetka-dakle,kultura dijaloga,kucni odgoj i ostalo ...
|
21-11-2009 at 13:23 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 4
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: amigos, bishof, DamirSuljic, Deny, esadplavi, GagiNS, gogo, Koksara, MegaMan, Panasonic, PROLOM, ramche_tz, raptor, tabani mehki
|
FORUM : Politika : 60 minuta |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|