Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.

FORUM : Politika : Maoèa-ko je upalio svjetlo
Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
New Topic Post Reply
Pošiljalac Poruka
Putnik
Nivo: Forumski doajen
Deveram, deveram...

Registriran(a): 01-02-2002
Odgovori: 26140
IP: Maskiran

View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Maoèa-ko je upalio svjetlo

Ja mislim da ce Mevlid uci u istoriju kao i Gavrilo Princip......Princip je isti, sve su ostalo nijanse...

31-10-2011 at 23:28 | Ukljuèi u odgovor
MelMel
Registriran(a): 23-03-2010
Odgovori: 24670

icon Re: Re: Maoèa-ko je upalio svjetlo

citat:
Putnik wrote:
Ja mislim da ce Mevlid uci u istoriju kao i Gavrilo Princip......Princip je isti, sve su ostalo nijanse...

jel ti to predvidjas 3. svjetski?
31-10-2011 at 23:31 | Ukljuèi u odgovor
Putnik
Deveram, deveram...

Registriran(a): 01-02-2002
Odgovori: 26140

citat:
MelMel wrote:

jel ti to predvidjas 3. svjetski?

Citav svijet je popismanio...
31-10-2011 at 23:35 | Ukljuèi u odgovor
Dea
Registriran(a): 26-12-2005
Odgovori: 4162

citat:
MelMel wrote:

Pa ja, Srbija nije njihov saveznik, jer je poslala vehabiju da puca. To su se ba oni zahebali, poslali cojka na svadbu - Sarajevo veliki grOd, cojk se zagubio, zateko se pred ambasadom, neuroza i zivci proradili jer je okasnio na svadbu i to i bi.

Govorim iz americkog vanjskopolitickog ugla.
Komsije je americki NATO sicao iz vazduha a nas je branio, drasticna razlika,ne?
31-10-2011 at 23:45 | Ukljuèi u odgovor
MelMel

citat:
Dea wrote:

Govorim iz americkog vanjskopolitickog ugla.
Komsije je americki NATO sicao iz vazduha a nas je branio, drasticna razlika,ne?

Ne znam sceri, ali imam osjecaj da smo kojim slucajem imali nafte - branili bi nas duze.
01-11-2011 at 00:12 | Ukljuèi u odgovor
Dea
Registriran(a): 26-12-2005
Odgovori: 4162

icon Re: Maoèa-ko je upalio svjetlo

Joj, ovo je presiroko i ako pocnem(o), bolje bjezimo na zenski maltretirajuci blog

01-11-2011 at 00:23 | Ukljuèi u odgovor
camac
Unknown artist

Registriran(a): 11-05-2011
Odgovori: 5224

citat:
roletar wrote:
Dakle teren je spreman,vrijeme je da se sprovodi plan!Nista nije slucajno,ni ovaj dokumentarac kao ni ovaj ubaceni ludak-wehabija!

Ono sto ceka Bosnjake,a koji su ispranih mozgova ocekujuci povratak Tite,jeste totalno ropstvo u sopstvenoj drzavi!Dakle nece ti niko dijelit zemlju,ali je etnicki ocistio i nagurao te u rezervat gdje ces imati sve manja prava,a srbi i hrvati sve veca...Jugoslavija je bila mila majka kavi cete biti robovi u sopstvenoj drzavi

neka ba druze, vazno je da si ti svjestan svega i da ti neces dozvolit da budes rob..
koga ba boli qurac, sta Europa misli o ratu u BiH? znamo svi sta su mislili kad se desavao, zar i nakon ovoliko vremena da ih uvjeravamo?
P.S. veliki si patriota vidim, de nam postavi jednu svoju sliku sa ovogodisnjeg marsha prema Potocharima, siguran sam da si bio medju prvima..
01-11-2011 at 13:29 | Ukljuèi u odgovor
MelMel

citat:
camac wrote:

neka ba druze, vazno je da si ti svjestan svega i da ti neces dozvolit da budes rob..
koga ba boli qurac, sta Europa misli o ratu u BiH? znamo svi sta su mislili kad se desavao, zar i nakon ovoliko vremena da ih uvjeravamo?
P.S. veliki si patriota vidim, de nam postavi jednu svoju sliku sa ovogodisnjeg marsha prema Potocharima, siguran sam da si bio medju prvima..

Ma nema, logika ti je prava.

Da li ti stvarno mislis da su bas svi koji su otisli na ovogodisnji mars prema Potocharima i uslikali se zaista patriote. Kao eto ti ces odrediti ko je pravi, a ko je krivi patriota po slikama. "Argument"
ti je na nivou djecice u obdanistu. Mahanje i tebi.
01-11-2011 at 13:38 | Ukljuèi u odgovor
camac
Unknown artist

Registriran(a): 11-05-2011
Odgovori: 5224

citat:
MelMel wrote:

Ma nema, logika ti je prava.

Da li ti stvarno mislis da su bas svi koji su otisli na ovogodisnji mars prema Potocharima i uslikali se zaista patriote. Kao eto ti ces odrediti ko je pravi, a ko je krivi patriota po slikama. "Argument"
ti je na nivou djecice u obdanistu. Mahanje i tebi.

nije poenta u slici.. da odes jednom, i vidis suze svih onih koji zale za pobijenima, i to pobijenim od ruke onih koji su ovakvim govornicima klicali pocetkom devedesetih, shvatila bi i ti da pozivanje na rat i mrznju nije rijesenje..
01-11-2011 at 13:46 | Ukljuèi u odgovor
MelMel

citat:
camac wrote:

nije poenta u slici.. da odes jednom, i vidis suze svih onih koji zale za pobijenima, i to pobijenim od ruke onih koji su ovakvim govornicima klicali pocetkom devedesetih, shvatila bi i ti da pozivanje na rat i mrznju nije rijesenje..

a ti kao znas da ja nisam vidjela te suze i ubijedjen si da on poziva na rat i mrznju. ma nema, svaka ti cast. Jos mi samo reci kako se moj caca ili eventualno njegov caca popeo na brdo i granatirao gradove i sela po BIH i drzao junacke govore.

Vidim vec ste se svi navikli na postojanje sumske. Covjek se vremenom navikne na sve. Navicice se ljudi i na dokumentarce koji ispravljaju istoriju i necu se cuditi kad na kraju Srbija i Hrvatska ispadnu jadne zrtve nevaljale BIH. Nisam vidjela tebe da si sta ucinio po pitanju rusenja ovog dokumentarca i njegove propagande, ali si garant nakacio zastavicu zelenu sa polumjesecom i zvjezdicom i odmarsirao do Potochara da se uslikas - patrioto. I ne fataj suplje poene na tudje suze - sram te bilo.
01-11-2011 at 13:56 | Ukljuèi u odgovor
Trenutno aktivni korisnici
Aktivni gosti: 9
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: ademir, ALENKO, asljgc, atko, backspace, blatazar, Brezan, cove72, daktilograf, Enida.ja, Fakultetski_obrazovan, faraontz, grabator, Ismet, izlijecise, Maid_guzonja, mustafabesic, nebo, PedjaM, Pucvala, safijatz, Spatzy, sumatra, Trex, tuzlarijanac, _Calixa_
FORUM : Politika : Maoèa-ko je upalio svjetlo New Topic Post Reply

Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

Niste logirani? Nadimak / Username: Password: Sakrij mi ime
Zaboravili ste password?

Pregled tema u posljednjih 24 sata
Pregled poruka u posljednjih 24 sata
(dva dana, sedam, 30 dana)

Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata

Skokni do foruma:

Kontaktiraj nas | tuzlarije.net