|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
/Medeni/ Nivo: Forumas sa iskustvom
Registriran(a): 31-05-2011 Odgovori: 164 IP: Maskiran
|
Re: Re: Maoèa-ko je upalio svjetlo
citat: Black0ut wrote:
... Nanesena je velika šteta. Veæini neprijatelja i BiH i posebice Bošnjaka ovo je došlo kao kec na desetku da bi dokazali svoje unaprijed sroèene teorije.
da to je žalosno, što je Mevlid stvarno došao srbima ko kec na desetku, da "pravdaju" svoje zloèine, i da kažu, vidite radi èega smo mi ubijali muslimane, vidite da smo bili u pravu, to su teroristi, fundamentalisti....
i onda još crnja stvar koja se da naslutiti, a to je DIREKTNI uticaj arapa na vehabijjki pokret, jer je to oèigledno, preko kojeg prenose svoje neprijateljstvo prema USA i na Bošnjake, ,
bože, da li ikad Bosanci mogu razmišljat svojom glavom i biti nezavisni od bilo koga sa strane,
jer da je siroti Mevlid razmišljao "bosanskom" glavom, otišao bi npr. pred englesku ili francusku ambasadu i tamo pucao, naroèito npr. pred francusku, jer je 92 matori kreten Miteran sprijeèio NATO intrevenciju koju su i tada jedini zagovarali i bili spremni ameri izvršiti, francuski matori prosrpski šupak sprijeèio, te je nastavljna agonija ubijanja Bošnjaka i muslimana
dakle, ne bi siroti arapski zavedeni Mevlid otišao pred ambasadu jedinih prijatelja ameriknaca, zahvaljujuæi kojima je uostalom rat i stao, jer da su se pirtali englezi ili francuzi danas bi ovdje i dalje bio Liban ili palestina sa konstantnim ratom i ubijanjem "muslimana"
e moji mnogi Mevlidi, da li æete ikad razmišljat svojim mozgom
|
|
05-11-2011 at 18:28 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
| Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 9
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: ademir, ALENKO, asljgc, atko, backspace, blatazar, Brezan, cove72, daktilograf, Enida.ja, Fakultetski_obrazovan, faraontz, grabator, Ismet, izlijecise, Maid_guzonja, mustafabesic, nebo, PedjaM, Pucvala, safijatz, Spatzy, sumatra, Trex, tuzlarijanac, _Calixa_
|
| FORUM : Politika : Maoèa-ko je upalio svjetlo |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|