|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
daleko Nivo: Forumas sa iskustvom Registriran(a): 28-11-2009 Odgovori: 328 IP: Maskiran
|
Re: Maoèa-ko je upalio svjetlo
citat: roletar wrote:
Dakle teren je spreman,vrijeme je da se sprovodi plan!Nista nije slucajno,ni ovaj dokumentarac kao ni ovaj ubaceni ludak-wehabija!
Ono sto ceka Bosnjake,a koji su ispranih mozgova ocekujuci povratak Tite,jeste totalno ropstvo u sopstvenoj drzavi!Dakle nece ti niko dijelit zemlju,ali je etnicki ocistio i nagurao te u rezervat gdje ces imati sve manja prava,a srbi i hrvati sve veca...Jugoslavija je bila mila majka kavi cete biti robovi u sopstvenoj drzavi
!
Koja paranoja , malo je reci!
Od kud' ti samo masta i ideje za ovakvo zlo predskazanje?!
Koji SF, ebote.
Zasto su svi Bosnjaci/muslimani osudjeni na propast i katastrofu zbog Ramba?
Niko se nije ni pocesao u svijetu zbog ovoga sto se desilo samo smo mi ovdje sami sebe vec razapeli!
Mozda bi nas svijet i zatvorio u geto (kako kazes) ali smo samo, meshchini 2001/02, pokazali MZu da smo itekako opredijeljeni u borbi protiv terorizma kad smo isporucili tzv. Alzirsku grupu Ameriki.
Haj prestanike sa samokritikama tako vam manitua.
Znam i jasno mi je da bi vecina voljela da smo upravo takvi kakvim nas oni zamisljaju, ali nece da moze.
Vec sam rekao evo opet ponavljam, CNN izvijestio: "Na ambasadu u Sarajevu pucao Srbin". Bez ikakvih elaborata, studija, javljanja uzivo i slicnih sranja kojima su skloni pri izvjestavanju o najmanjoj "eksluzivi".
[Edited by daleko on 01-11-2011 at 17:08 GMT]
|
|
01-11-2011 at 17:07 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
MelMel Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 23-03-2010 Odgovori: 24670 IP: Maskiran
|
Re: Re: Maoèa-ko je upalio svjetlo
citat: daleko wrote:
!
Koja paranoja , malo je reci!
Od kud' ti samo masta i ideje za ovakvo zlo predskazanje?!
Koji SF, ebote.
Zasto su svi Bosnjaci/muslimani osudjeni na propast i katastrofu zbog Ramba?
Niko se nije ni pocesao u svijetu zbog ovoga sto se desilo samo smo mi ovdje sami sebe vec razapeli!
Mozda bi nas svijet i zatvorio u geto (kako kazes) ali smo samo, meshchini 2001/02, pokazali MZu da smo itekako opredijeljeni u borbi protiv terorizma kad smo isporucili tzv. Alzirsku grupu Ameriki.
Haj prestanike sa samokritikama tako vam manitua.
Znam i jasno mi je da bi vecina voljela da smo upravo takvi kakvim nas oni zamisljaju, ali nece da moze.
Vec sam rekao evo opet ponavljam, CNN izvijestio: "Na ambasadu u Sarajevu pucao Srbin". Bez ikakvih elaborata, studija, javljanja uzivo i slicnih sranja kojima su skloni pri izvjestavanju o najmanjoj "eksluzivi".
[Edited by daleko on 01-11-2011 at 17:08 GMT]
Ja vjerujem da se ti pravis slijep. Hebe se AmeriKAMA i za BIH i za Srbijom - jer neJmamo naftu. To pod jedan. Pod dva, ako mislis da Europa voli BIH, grdno se varas. Prvo sto te pitaju kad im kazes da si iz Bosne je - are you Croat, Serb or muslim. Oni se boje i imena muslimanskog. Propaganda ili ne, ali osjecanja Europe prema muslimanima su negativna i to je cinjenica. Ovaj psihopata i budaletina u trofrtaljkama nije ucinio nikakvu uslugu BIH. Naprotiv.
Meni je licno pun kofer konfuznih bosanaca i hercegovaca koji vecu toplinu osjecaju prema recimo Srbiji ili Hrvatskoj a ne prema BIH, pun mi je bosanaca i hercegovaca koji vintlaju zelenu zastavu sa polumjesecom i zvjezdicom ili traze neke korijene u Turskoj, a vala i one sto se kace za Kotromanice i njih bih napucala nogom u guzicu. Pa dokle ce se majku mu svi handriti preko te jebene BIH!
|
|
01-11-2011 at 17:25 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
MelMel Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 23-03-2010 Odgovori: 24670 IP: Maskiran
|
Re: Re: Maoèa-ko je upalio svjetlo
citat: daleko wrote:
Slijep pred chim?
Pod jedan, AmeriKi je itekako stalo do nas i naseg podneblja.
Pod dva, kazes da nas je Evropa mrzila i prije Ramba, onda ne vidim zasto bi mi sad zbog ove Mevlidove egzibicije trebalo da bude bolje/losije tj. drugacije nego prije?
Bas me briga kakvo je misljenje Evrope o muslimanima iz BiH, da je bilo po "Evropi" danas nas ne bi ni bilo samo mi je malo cudno, da je tako strasno ko sto ti kazes prosto mi je nezamislivo da bi stotine hiljada mojih sunarodnjaka, koji zive sirom Evrope i Amerike, moglo opstati u takvom neprijateljski raspolozenom okruzenju.
Ne znam da je iko od njih napustio i vratio se u BiH jer nije mogao tamo naci zaposlenje i mrzili su ga samo zato sto je musliman, barem ga ja ne znam.
Sad ce se to sve sigurno promijeniti zato sto je Mevlid odlucio da......sta?
Mislim da ni on sam ne zna sta je htio .
[Edited by daleko on 02-11-2011 at 11:25 GMT]
Valjda je tako kako ti kazes. Slazem se da se vecina nece vratiti. Ja zapravo istresam ovdje frustracije, jer zemlja BiH koju sam nekada poznavala i voljela i jos uvijek volim onakvom kakvom je se sjecam, zapravo vise ne postoji. Sto to prije svatim, prije cu naci svoj dusevni mir kad se radi o BiH.
|
|
02-11-2011 at 11:51 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Black0ut Nivo: Forumski vuk
Registriran(a): 14-11-2010 Lokacija: Tuzla Odgovori: 613 IP: Maskiran
|
Re: Maoèa-ko je upalio svjetlo
Koliko god da je ovo lose za drzavu i bosnjake sto je ovaj ludak uradio, jednako je toliko dobrodoslo za one "nase" koji su jedva docekali nesto ovakvo da bi po ko zna koji puta udarili po Aliji i Armiji BiH.
Mnogim nasim javnim dusebriznicima i nekim forumasima je potekla voda na usta povodom ovih desavanja, kao kec na desetku.
Zahvaljujuci tim nasim "analiticarima" koji sve ovo zele da povezu sa nasom armijim i prvim predsjednikom, srbi mogu komotno reci da se VRS branila od nase armije i da su oni sacvali sekularnost drzave od toboznje islamizacije.
Znam ja nas...
- Ja sam postavljao pitanja. S tom tezom, iako njih (mudžahedina) nikada nije bilo više od 500 do 600, da su nam oni više zla nanijeli nego mnoge èetnièke ili druge formacije. Kada je u našoj zemlji bila takva situacija, vjerovatno su to mnogi iskoristili, pa i naši prijatelji iz pojedinih islamskih zemalja. Teško je reæi, ja znam da se sam Izetbegoviæ pokajao, i to mi je rekao, što je uopæe do toga došlo. Ali, mi nismo ni mogli suzbiti taj ulaz i izlaz. Nije bila naša vlast moæna da se suprotstavi raznim kanalima i ulascima. Na kraju krajeva, nismo ni kontrolirali granice. Znate i sami u kakvom smo haosu bili. Znam sigurno da se Alija debelo pokajao što je do toga došlo. ... Nanesena je velika šteta. Veæini neprijatelja i BiH i posebice Bošnjaka ovo je došlo kao kec na desetku da bi dokazali svoje unaprijed sroèene teorije.
Nijaz Durakovic / Avaz
|
|
03-11-2011 at 01:18 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|