Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
Caliph Nivo: Forumski doajen Historia magistra vitae est
Registriran(a): 29-06-2012 Lokacija: Grad Tuzla Odgovori: 1187 IP: Maskiran
|
Re: Re: Tuzlanska buna
citat: borbeni wrote:
i tako, sad ispada da su se huligani skupili i krenuli da razbijaju, bez ikakvog cilja i razloga. al' što raja puši prièu, to mi je posebno interesantno. pa p**** mu materina, zar nije bagra sa vlasti sišla, jebo vas namještaj što je izgorio. mi zapalili, mi æemo i da kupimo novi, šta je problem.
haloooooo, glavno pitanje je NOVA VLAST kreteniiiiii
Ne puši toliko koliko je pušila svih ovih prethodnih godina, èitam baš komentare na društvenim mrežama. Imaš ove što spinuju (vjerovatno iz stranaka ili imaju nekog u stranci, zakaèeni na budžetsku sisu i sl., a takvih je more kod nas) ali velika veæina je protiv njih i narodu se živo jebe za kockastim zgradama bez boje, mirisa i ukusa koje su zapaljene.
|
08-02-2014 at 20:40 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
sunce Nivo: Moderator podforuma
Registriran(a): 23-01-2002 Lokacija: Tuzla Odgovori: 19786 IP: Maskiran
|
citat: borbeni wrote:
i tako, sad ispada da su se huligani skupili i krenuli da razbijaju, bez ikakvog cilja i razloga. al' što raja puši prièu, to mi je posebno interesantno. pa p**** mu materina, zar nije bagra sa vlasti sišla, jebo vas namještaj što je izgorio. mi zapalili, mi æemo i da kupimo novi, šta je problem.
haloooooo, glavno pitanje je NOVA VLAST kreteniiiiii
Ovo me podsjeti na legendarnu recenicu "napravit cemo mi stariji Dubrovnik".
Kod nas je sve gradi, rusi, i tako stalno, korak naprijed, dva nazad. Rusi Vladu, mijenjaj Ustav, sve ok, sve aferim ali sto imovinu gradjana unistavati? Zgrada SODASO je radnicka.
Da su se kojim slucajem na putu nasla tvoja kola, da su ih unistili, bi li isto mislio?
U ratu se nisam bojala hodati cestom a jucer sam se bojala onih koji su me okruzili i ispitivali za koga radim.
Demonstranti, radnici na jednu stranu, huligani na drugu.
|
08-02-2014 at 20:55 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
borbeni Nivo: Forumski doajen ko je dir'o djeda mraza
Registriran(a): 31-01-2009 Lokacija: dunjaluk Odgovori: 8575 IP: Maskiran
|
citat: Caliph wrote:
Ne puši toliko koliko je pušila svih ovih prethodnih godina, èitam baš komentare na društvenim mrežama. Imaš ove što spinuju (vjerovatno iz stranaka ili imaju nekog u stranci, zakaèeni na budžetsku sisu i sl., a takvih je more kod nas) ali velika veæina je protiv njih i narodu se živo jebe za kockastim zgradama bez boje, mirisa i ukusa koje su zapaljene.
ma ne mogu da vjerujem koje smo mi ovce. oni pouništavali i apravili zgarišta od guminga, polihema, dite, konjuha, sode, cementare, željezare i bezbroj drugih a mi sad osuðujemo "vandale"
ma j***m ja nas, samo udri u glavu ovce ÈOBANEEEEEEEEE
|
08-02-2014 at 20:56 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
borbeni Nivo: Forumski doajen ko je dir'o djeda mraza
Registriran(a): 31-01-2009 Lokacija: dunjaluk Odgovori: 8575 IP: Maskiran
|
citat: sunce wrote:
Ovo me podsjeti na legendarnu recenicu "napravit cemo mi stariji Dubrovnik".
Kod nas je sve gradi, rusi, i tako stalno, korak naprijed, dva nazad. Rusi Vladu, mijenjaj Ustav, sve ok, sve aferim ali sto imovinu gradjana unistavati? Zgrada SODASO je radnicka.
Da su se kojim slucajem na putu nasla tvoja kola, da su ih unistili, bi li isto mislio?
U ratu se nisam bojala hodati cestom a jucer sam se bojala onih koji su me okruzili i ispitivali za koga radim.
Demonstranti, radnici na jednu stranu, huligani na drugu.
jel' ti to ozbiljno, majke ti
koliko je kola uništeno. ne znam za dešavanja na bulevaru, al na slatini samo jedna od KANTONA. zašto si se bojala? jel ti to nisi dio naroda, ja sam bio isto tako u centru dešavanja, ap nisam uopšte imao nikakvih problema. i molim te, nemam namjeru da i ja dodatno nasjedam na spin.
|
08-02-2014 at 21:00 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 8
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Dreadnot, ekonomistica, hexle, meri, merima, MikiMaus, monella, MR BENJAMIN BENNY BENJO, Selm@, suad, zlajACAB
|
FORUM : Politika : Tuzlanska buna |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|