Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
andjela Nivo: Forumski doajen Ljubav se zove imenom mojim!!
Registriran(a): 27-01-2004 Lokacija: Tuzla Odgovori: 13230 IP: Maskiran
|
Re: Re: Tuzlanska buna
citat: yugi wrote:
Svakako da jeste problem to o èemu prièaš,to latentno ponavljanje svake novoizabrane vlasti da su neki prije njih pokrali i devastirali sve što se devastirati dalo ali svako onaj ko se prihvatio vlasti valjda je to znao i prije nego je došao na vlast!Time se naravno uvijek traži svojevrsni alibi za neuspjeh.Niko nije oèekivao od ove vlasti èudo mada su kao što i sama znaš gromoglasno u kampanjama najavljivane mnoga èuda ali svakako da je narod oèekivao kakav takav pomak!Ovim naravno ne želim svu krivicu svaliti na aktuelnu vlast,jer jako dobro znamo da je i ona vlast prije one napravila neviðen lopovluk ali dokle æe se više za Boga miloga tražiti taj alibi!!!
Ko æe preuzeti vlast iskreno ne znam ali ma ko to bio mora znati da su oèekivanja naroda velika i da mora poduzeti radikalne mjere na rješavanju goruæih problema!Onaj ko zaista bude imao petlju i ako uspije makar djelimièno konsolidovati stanje u društvu zasigurno æe imati nepodjeljenu podršku svih graðana!!
Da, slazem se, mislim da je bombardovanje raznoraznim informacija iz ko zna kakvih izvora, pobudilo malo sumnje u meni, ali imam ipak vise vjere da ljudi nece nasjesti.
Ovaj drugi dio sam izdvojila jer me on posebno zanima, kao mislim i vecinu bosanaca i hercegovaca...Znaci trebalo bi u startu napraviti i izglasati neki zakon, koji bi sve one koji se prihvate vlasti, zaduzio da od pocetka imaju makar trecinu rjesenja, i koji ih ne bi oslobadjao odgovornosti u slucaju ne rjesavanja makar te trecine ...
I onaj prijedlog oko onog videa je meni extra i to bi fakat trebalo raditi na tome da se tako uradi
|
09-02-2014 at 15:17 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
cupo Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 21-10-2003 Odgovori: 24024 IP: Maskiran
|
Re: Tuzlanska buna
U Bijeljini je oko 14 èasova završeno okupljanje graðana na trgu ispred zgrade gradske administracije, koje je poèelo nepun sat ranije. PROTEST BIjeljina 4 3Okupilo se stotinjak graðana koji su uzvikivali “Lopovi, lopovi”, “Lopovi, napolje”. Istovremeno, samo desetak metara dalje, ispred zgrade Centra za kulturu, okupila se duga grupa graðana koji su uzvikivali “Srbija, Srbija”, “Mnogo ste smiješni”, “Bijeljina je Srbija, nikad Federacija”….
Na ulici su bile prisutne jake policijske snage koje su razdvajale okupljene grupe graðana. Dešavanja je pratio veæi broj znatiželjnika, a incidenti nisu zabilježeni.
Demonstrantima se nije obratio niko od gradskih zvaniènika, ali je jutros održan sastanak predstavnika svih politièkih partija u Bijeljini. Sa sastanka je upuæen apel èlanovima svih stranaka da se uzdrže od izlaska na ulicu.
BN TV
|
09-02-2014 at 16:53 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 5
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Ado13, AZIL OPSTANAK, ckome, Disa, Golf_V_R32, koso_oki, maja001, Malenich, Mawi_Edin_Tz_, nepoznat, opiumxxx, sadika, Salai, seka1985, stickman, zazza
|
FORUM : Politika : Tuzlanska buna |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|