Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
ANABELA Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 30-07-2007 Lokacija: na kraju svijeta Odgovori: 3827 IP: Maskiran
|
Re: Re: Tuzlanske
citat: Sufler wrote:
Ne mislim da su domovi koliko god dobri bili, sretno rješenje.
...
Koliko mnogo znaèi
sigurno okrilje
onih koje volimo!
Majèin blagi dodir
i glas kad se javi na telefon
"o, sine moj",
oèev miris dok me nakrkaèe nosi
kroz hodnik u starom stanu
pored škole "Albin Herljeviæ",
sestrin pogled koji sve razumije.
Hvala Ti Bože što si mi dao da
spoznam šta znaèi odrasti voljen!
Slazem se s tobom,zaista su srecni oni koji su imali takvo nesto.Necu nikad zaboravit maminu maslanicu,krompirusu,hurmasice...Nikad niko nije vise napravio na takav nacin.Njeno sve je imalo poseban miris.Na nju mi je mirisalo.Sada kad je vise odavno nema,cesto se sjetim djetinjstva a njen mi je lik i poslije 10 godina tako svjez,ko da je jucer bilo.Kazu vrijeme lijeci al se meni cini da je vremenom sve teze.
Koliko sam se trudila da napravim maslanicu bas onako ko ona ali nikad nije uspjelo.Ne kaze se dzabe da je majka samo jedna..
Eto ti Sufler,sad si me rastuzio
Ma nesto sam u zadnje vrijme pretjerano sentimentalna,ne zamjeri Ako ti je svejedno gdje si, onda se nisi izgubio...
|
07-11-2007 at 09:03 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 16
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Aldin Kulenovic, bosansche, damir.kara, Esmir, fonzaga, jarektordi, loempia, marinakm, mrkac, rektordi, rexasaurus, samija, sorrento, sudija, suljex, teacher1, Tuta Bugarin, tuzlanka u srcu i dusi, Tuzlanka28, tuzlanka29, zmigavac
|
FORUM : Umjetnost : Tuzlanske |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|