Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
Sufler Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 11-11-2006 Lokacija: Tuzla Odgovori: 1694 IP: Maskiran
|
Re: Tuzlanske
Da, meni su ti dolasci uz stepenice bili postali rutinski jer sam visio tamo. Na kraju sam sam dolazio, prvo kod tetke u Zubnu, na prvom spratu, pa onda na drugi sprat na injekciju 
Najgore mi je bivalo kad bi me povremeno naveèe dovozili na kisik, valjda sam ostao blesav od nedostatka istog prilikom povremenih ispada sistema
Ipak, nema više tih zgrada od Skvera nadalje - Muzej (Medresa), Dom zdravlja, Gimnazija (koju ne pamtimo), Dom armije (kojeg isto ne pamtimo, a èiji jedan dio propada strašno iznad Kluba 65), krasna zgrada Vodovoda (sad su tamo samo barake ostale, od kojih je jedna ona u kojoj se desila tragedija u požaru ne tako davno)...napušteni stadion Jedinstva èiji samo dio ima svrhu kartinga...
Ima puno da se radi!
Lijepo je da se èitamo 
|
30-12-2007 at 22:10 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|