Milibane hajde ziv bio prestani to radit i ako si dosao sa namjerom samo da hebes ljudima zivce i da zacatavas, jedes cevape po temama i lupas ko maxim po svakom postu Il napisi st asmisleno il ce te Zlaja smisleno sasjec I mi se volimo zezat al de probaj nekad bit i malo ozbiljan i pokusaj da ne hraljas i ne komuniciras sa mnom kao sa Lijom jer ja nisam Lija vjeruj i imam dosta duzi jezik pa nece forum licit forumu neg napisi malo svoje misljenje o ovome ali po mogucnosti da ovaj prasak nije praskanje homicha ili slicno
Ovaj post je premjesten sa topica Re: SMAK SVIJETA
neg napisi malo svoje misljenje o ovome ali po mogucnosti da ovaj prasak nije praskanje homicha ili slicno
pa eto ti nam daj nove informacije, na to smo navikli, inace ja nista drugo "pametno" u svezi ove teme nemamOvaj post je premjesten sa topica Re: Re: SMAK SVIJETA
pa eto ti nam daj nove informacije, na to smo navikli, inace ja nista drugo "pametno" u svezi ove teme nemam
cim izadje st anovo u javnost bit ce i ovde a do tad nemoras dok ne bude sta pametno u tvojoj glavi Ovaj post je premjesten sa topica Re: Re: SMAK SVIJETA
mozda da ti otvoris temu "nacionalnost vol.2" i posto si stari forumas, tebe ce uvazit i onaj primitivac yugi nece smjet zakljucat, pa onda opet raspali....
i meni je prijetio na PP...Jeben tip
ako hoces da mu se dodvoris i da pocne da te uvazava,onda ospi po onom pederu neandretalcu - tako je i mene svojevremeno zavolio nas dragi yugoslav Ovaj post je premjesten sa topica Re: Re: SMAK SVIJETA
ako hoces da mu se dodvoris ....
....nas dragi yugoslav
ma zabij mu, ne dodvoravo se ja nikom
nego na drugim forumima na kojima sam bio, moderator je duzan objasniti i svako zakljucavanje teme, brisanje posta i svaki ban...
ovdje je to izgleda kako se kome digne Ovaj post je premjesten sa topica Re: Re: SMAK SVIJETA
ma zabij mu, ne dodvoravo se ja nikom
nego na drugim forumima na kojima sam bio, moderator je duzan objasniti i svako zakljucavanje teme, brisanje posta i svaki ban...
ovdje je to izgleda kako se kome digne
yebayga odje ti je tako,kako je
nego ne moras mu se dodvoravati,vec samo udri po onom pederu ...vjeruj mi gledace te drugim ochima i to ne samo on,vec svi...Znam ja po sebi,bio sam u slicnoj situaciji Ovaj post je premjesten sa topica Re: Re: SMAK SVIJETA