Nikad, bolje pržana muda ili ti po gospodski bijeli bubrezi. Hoèu glavušu sa isplaženim jezikom veèeras
flekice idu kad je malo para veèeras æu i ja meso ali glavušu-jok ja(stvarno moram smršat)Ovaj post je premjesten sa topica Re: Re: Probno glasanje za naèelnika Tuzle
Nikad, bolje pržana muda ili ti po gospodski bijeli bubrezi. Hoèu glavušu sa isplaženim jezikom veèeras
flekice idu kad je malo para veèeras æu i ja meso ali glavušu-jok ja(stvarno moram smršat)ti nadimak sve meni kontriraš a ja fina prema tebiOvaj post je premjesten sa topica Re: Re: Probno glasanje za naèelnika Tuzle
nego ne moras mu se dodvoravati,vec samo udri po onom pederu ...vjeruj mi gledace te drugim ochima i to ne samo on,vec svi...Znam ja po sebi,bio sam u slicnoj situaciji
ma dero sam ja po NANDERTALCU tamo u temi o pederima, ne znam kolko si èito, ostalo je na zadnjem postu da popuši meni i klonu i vjerujem da to njemu neæe biti krivo, èak naprotiv, pa eto ako hoèeš i tebe da uvrstim da ga i tebi malo "ogloðe" k´o cuko kost
iako se staviše na njegovu stranu grofica, što me èudi i neka totalna sjabakuša Lija-lisica
[Edited by mujo on 12-09-2008 at 16:31 GMT]Ovaj post je premjesten sa topica Re: SMAK SVIJETA
ma dero sam ja po NANDERTALCU tamo u temi o pederima, ne znam kolko si èito, ostalo je na zadnjem postu da popuši meni i klonu i vjerujem da to njemu neæe biti krivo, èak naprotiv, pa eto ako hoèeš i tebe da uvrstim da ga i tebi malo "ogloðe" k´o cuko kost
iako se staviše na njegovu stranu grofica, što me èudi i neka totalna sjabakuša Lija-lisica
[Edited by mujo on 12-09-2008 at 16:31 GMT]
mujke,ne obaziri se na kokodakanje - samo ostro i do koske Ovaj post je premjesten sa topica Re: Re: SMAK SVIJETA
Registriran(a): 30-07-2006 Lokacija: france Odgovori: 4073 IP: Maskiran
Re: Daje ili uzima mito isto je
citat:*grofica* wrote:
ma otice u mp3 ako poludim
Milibane hajde ziv bio prestani to radit i ako si dosao sa namjerom samo da hebes ljudima zivce i da zacatavas, jedes cevape po temama i lupas ko maxim po svakom postu Il napisi st asmisleno il ce te Zlaja smisleno sasjec I mi se volimo zezat al de probaj nekad bit i malo ozbiljan i pokusaj da ne hraljas i ne komuniciras sa mnom kao sa Lijom jer ja nisam Lija vjeruj i imam dosta duzi jezik pa nece forum licit forumu neg napisi malo svoje misljenje o ovome ali po mogucnosti da ovaj prasak nije praskanje homicha ili slicno
kijametski dan se blizi Ovaj post je premjesten sa topica Re: Re: SMAK SVIJETA
bolje biti mlad lijep i bogat nego star ruzan i siromasan