Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.

FORUM : Politika : Rat i mir
Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... Last Page >>
New Topic Post Reply
Pošiljalac Poruka
soraya
Nivo: Forumski doajen

Registriran(a): 01-03-2009
Odgovori: 30666
IP: Maskiran

View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Re: Rat i mir

citat:
bracko wrote:
Prema tome,Ronhil&co može samo da laprda u prazno,a polupismeni inteligenti se hvataju na udicu i nasjedaju na tu prièu...

Davno je Mile prešo sa šverca kafe i cigareta,sad mu je opcija poslije nafte,auto puteva,elektrana na redu plin,ma magnat od èovjeka

sve to stoji,ali da je u moguænosti da napravi Referendum o odcjepljenu od BIH ,on bi njega davno napravio.Ali ne može. Neda nebo.
13-02-2013 at 13:25 | Ukljuèi u odgovor
arnie
I'm coming in peace now

Registriran(a): 12-02-2011
Odgovori: 4391

citat:
soraya wrote:

sve to stoji,ali da je u moguænosti da napravi Referendum o odcjepljenu od BIH ,on bi njega davno napravio.Ali ne može. Neda nebo.

veridical paradox... AGAIN

13-02-2013 at 14:30 | Ukljuèi u odgovor
primus inter pares
Registriran(a): 31-01-2008
Odgovori: 20460

citat:
arnie wrote:

veridical paradox... AGAIN

Veliš malo si ko naèuo za Kvina?
Onda bi bio red,da ljudima malo pojasniš na što si taèno mislio,jerbo èudni su putevi paradoksa...koji primjer,istog,u koju kategoriju spada,dal logièki,dal semantièki,dal matematièki ili možda filozofski
NA koji naèin si pkušao napraviti usporedbu sa napisanim,na što si taèno mislio if you know what i mean,pošto ti je oèigledno teško na maternjem,pa reko da mi kaješ koju na Kvinovom emgleskom...
Il i ja kenjam ko ovi unutarnji neprijatelji,a tebi ko ništa nije jasno i nemaš vremena,ono ŽURIŠ
S poštovanjem!
13-02-2013 at 15:03 | Ukljuèi u odgovor
primus inter pares
Registriran(a): 31-01-2008
Odgovori: 20460

citat:
arnie wrote:

o.p.aaaaaa pa djes'to upro lave, pozvali te stari ahbabi da malo podupres jer puca tikva a?
veridical paradox = absurd of self-contradictory
sto bi nas narod reko pljujes pa lizes ko seto

jes jes dobro si mi majore reko..evo me trèim i pišam o samostida i ne znanja
al ne znas ti sta je to,jebeni su oti kompleksi,ko ona deridina dekonstrukcija..
ma znaš na šta mislim...
a za paradoxe proèitaj prvo kvinove puteve paradoksa,pa se onda iz cipela izvaljuj,dotad radi na gramatici maternjeg,kuš veæeg patrijotizma
13-02-2013 at 15:17 | Ukljuèi u odgovor
Abulafija
Nivo: Moderator podforuma

Registriran(a): 02-07-2004
Odgovori: 28828

icon Re: Rat i mir

Ajmo malo bez chatanja, ako more ikako, svadjate se lijepo, i bez uvreda.

13-02-2013 at 15:43 | Ukljuèi u odgovor
cica

Registriran(a): 12-02-2008
Odgovori: 18418

citat:
mustajbeg wrote:
Evo vam pa se nagledajte uz kokice,dabogda vam u glu zastale,ovdje ste nasli da se sprdate,fuj!!!
http://www.youtube.com/watch?v=TNKbab5bFeQ

Šta je ?
Kome ti postavljaš snimke rata ?
Misliš samo ti znaš šta je rat ?
13-02-2013 at 15:53 | Ukljuèi u odgovor
cica

citat:
mustajbeg wrote:

Tebi i ostaloj ekipi.Rat,ne,agresija i Srski fasizam da.Samo zbog ovoga trebalo je spaliti pola Srbije!!!

Ma Bogati meni i ostaloj ekipi.
Slušaj, to što j atražim kokice i što se malo šprdam ne znaèi apsolutno ništa....

Nemoj ti meni palamudit ni šta je rat, ni šta je agresija, ni šta su èetnici, znam ja to vrlo dobro.
Dovoljno sam godina imala da znam da proživljavam rat, i da znam da æu uvijek mrziti sve one preko granica jer ti isti su mi oduzeli èlana porodice.

hajd sad zdravo
13-02-2013 at 16:00 | Ukljuèi u odgovor
mustajbeg
Bosnjak koji mrzi cetnike

Registriran(a): 15-10-2010
Odgovori: 1379

citat:
cica wrote:

Ma Bogati meni i ostaloj ekipi.
Slušaj, to što j atražim kokice i što se malo šprdam ne znaèi apsolutno ništa....

Nemoj ti meni palamudit ni šta je rat, ni šta je agresija, ni šta su èetnici, znam ja to vrlo dobro.
Dovoljno sam godina imala da znam da proživljavam rat, i da znam da æu uvijek mrziti sve one preko granica jer ti isti su mi oduzeli èlana porodice.

hajd sad zdravo

Ja sam Srbski fasizam osjetio do njegovog molekula.Vidio sam ljude na raznju,zive,vidio sam ljude potkovane ekserima,vidio sam Srbe sa kolima kako na haubi vozaju odsjecenu glavu,vidio sam rasparanu trudnicu.
Doktorica Srpkinja u Bratuncu vadila Bosnjackim mladicima krv do poslednje kapi,treba li JOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSS?!
13-02-2013 at 16:11 | Ukljuèi u odgovor
cica

citat:
mustajbeg wrote:

Ja sam Srbski fasizam osjetio do njegovog molekula.Vidio sam ljude na raznju,zive,vidio sam ljude potkovane ekserima,vidio sam Srbe sa kolima kako na haubi vozaju odsjecenu glavu,vidio sam rasparanu trudnicu.
Doktorica Srpkinja u Bratuncu vadila Bosnjackim mladicima krv do poslednje kapi,treba li JOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSS?!

Nije meni trebalo ni ovo, jer kao što sam ti napisala znam ja šta je rat i kako je izgubiti èlana porodice. Moje šprdanje kokicama nema apsolutno nikakve veze sa ratom, jedino što je eto na ovoj temi, da primus nije došao, ja ne bi ni napisala ovdje ništa, jer nemam ja kome šta pisat o ratu i miru, svi mi imamo svoj stav o tome, i ja nemam namjeru da ga ikome iznosim.
13-02-2013 at 16:15 | Ukljuèi u odgovor
soraya

Registriran(a): 01-03-2009
Odgovori: 30666

citat:
mustajbeg wrote:

to ne opravdava tvoju mržnju prema svima koji nisu Bošnjaci ili muslimani,to te ne opravdava kad Jevreje i nevjernike nazivaš pogrdnim imenima,kad se solidarišeš sa ekipom u vrijedjanu ostalih komentatora i generalisanju.
Ako misliš da æe ti sijanje mržnje po portalima pomoæi,griješiš.Postoje struèni ljudi sa kojima trebaš prièati i nalaziti sabur.A koliko mi se èini ,iako nisam vjernica" ,mržnja je haram.
13-02-2013 at 16:26 | Ukljuèi u odgovor
Trenutno aktivni korisnici
Aktivni gosti: 13
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Amock, maJicaa, Rotti, ruto, Sarajevo, Zvonka, _hej_
FORUM : Politika : Rat i mir New Topic Post Reply

Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... Last Page >>

Niste logirani? Nadimak / Username: Password: Sakrij mi ime
Zaboravili ste password?

Pregled tema u posljednjih 24 sata
Pregled poruka u posljednjih 24 sata
(dva dana, sedam, 30 dana)

Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata

Skokni do foruma:

Kontaktiraj nas | tuzlarije.net