Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.

FORUM : Politika : Rat i mir
Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... Last Page >>
New Topic Post Reply
Pošiljalac Poruka
VV Cephei A
Nivo: Guest
IP: Maskiran

icon Re: Rat i mir

Ma jok ba, šta se palite odmah k'o kutnjaci, samo kažem... Ono što hoæu reæi je da ovo što posrbljeni Bošnjak prièa nije daleko od istine.

A to nije smiješno, barem meni nije.

20-02-2013 at 22:38 | Ukljuèi u odgovor
bracko
Nivo: Forumas sa iskustvom
ništa

Registriran(a): 01-02-2013
Odgovori: 312

View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Re: Rat i mir

citat:
MelMel wrote:

Pa sta hoces sad od mene, da se provozam kroz Banja Luku i da prosetam zastavu BiH i da kroz zvucNjake pustim Hajmo Bosno i Hercegovino. Eto ja ne smijem, a ti bujrum odi pa probaj.

Usvako doba,sjedi u auto uzmi zastavu FBiH pusti sevdalinku i pjesmu bosno moja lepa gizdava ,niko ti neæe ništa osim poèastiti sa piæem i hranom za širenje brastva i jedinstva
20-02-2013 at 22:47 | Ukljuèi u odgovor
fijubriju
Nivo: Forumski doajen
sanjar lutalica

Registriran(a): 21-12-2004
Odgovori: 28091

citat:
bracko wrote:

zašto nebi smio i sad doæi sa oznakama ljiljana,ovo je slobodna demokratska država,ovdje vlada zakon,nije džmahirija,jebiga vi u maoèu samo sa sipom smijete

Hallllooo ba yebac rumene kadulje , otpusti vise sa tom pricom
20-02-2013 at 22:49 | Ukljuèi u odgovor
VV Cephei A

citat:
bracko wrote:

Usvako doba,sjedi u auto uzmi zastavu FBiH pusti sevdalinku i pjesmu bosno moja lepa gizdava ,niko ti neæe ništa osim poèastiti sa piæem i hranom za širenje brastva i jedinstva

Jeste li ono u državetini skoro policiju poslali kad su ljudi sa zastavom Bosne došli u Varcar Vakuf?

Poèastili bi ih zatvorom jel da?
20-02-2013 at 22:49 | Ukljuèi u odgovor
mustajbeg
Bosnjak koji mrzi cetnike

Registriran(a): 15-10-2010
Odgovori: 1379

Evo ga ovaj cetnik!!!
http://www.youtube.com/watch?v=EAKa5AVZEmA

20-02-2013 at 22:52 | Ukljuèi u odgovor
VV Cephei A

Ovako to inaèe funkcioniše u državetini CrpCkoj

20-02-2013 at 22:57 | Ukljuèi u odgovor
bracko
ništa

citat:
camac wrote:

dobro si ovo za matematiku, jos samo da malo i logiku ukljucis pa ce ti biti jasno, da iza ove tvoje price stoji jedna druga, a to je da vam covjek rasprodaje sve na cemu bi ti temeljio tu svoju drzavu.. telecom, rafineriju, sad elektroprivredu.. mislis da ce pare od prodaje tog plina zavrsavati u budzetu RS-a? i na tom carinskom terminalu ce vecina vas cariniti samo plugove i drljace, koje ce vam trebati budete zemlju obradjivali da imate sta jest, ako vam i to ne uzmu i daju pod koncesiju nekom velikom investitoru.. al ne sikiraj se, ima matica gotove placeve za vas.. u Vojvodini..

Nemoj se puno sikirati za Republiku Srpsku,a to da æe neko seliti iz nje vam je loša procjena,imamo mi svoju ravnicu za oranja i sijanja,tako da se gladi ne bojimo,svaka dobra koncesija je dobro došla.A pare od plina æe završiti u budžetu FBiH.
21-02-2013 at 08:45 | Ukljuèi u odgovor
bracko
ništa

citat:
camac wrote:

ne sikiram se, vjeruj.. samo vidim da i ti pratis desavanja u federaciji, pa da ti reko skrenem paznju, na to, sta ti se desava u "drzavi"..

Pa zašto je loše da pratim dešavanja u entitetu u kome živim(FBiH),a Republika Srpska mi je interesantna samo zbog poslovnih transakcija,zato mi je važno da i tamo sve štima inaèe ode moj æar.Jebiga dok dam njima porez,pa institucijama BiH,i ovdje moram platiti federalni,malo ostane æara,al krpljaèi se nekako.
21-02-2013 at 09:02 | Ukljuèi u odgovor
soraya

Registriran(a): 01-03-2009
Odgovori: 30666

citat:
bracko wrote:
Republika Srpska nije nastala Dejtonom.Republika Srpska je nastala kad je Alija izigrao Kutiljera koji napravio plan da BIH bude cjelovita sa 3 oblasti,i da prestane ubijanje,što je Alija povukao potpis i pristao na cjepanje BIH (koje nije završeno,sad Èoviæ tjera svoje) i na produžavanje rat i pogibije toliko ljudi,to pitajte njega.Republika Srpska neæe pripajanje Srbiji,veæ sam to negde napisao,zašto pokrajina kad ima sve državo tvorne institucije.
Što se tièe padavina tog se bar u Srpskoj niko ne boji,padala je kiša al kratko samo do dejtona i tu je rešeno,ako gledaš sa pravne osnove opet taj Dejton nije niko iz Srpske potpisao veæ opet rahmetli Alija,i sa ovim potpisom je opet ukopao muslimane,Za 3 godine dva puta pogrešno potpisao,i sad opet Srbi krivi.

A koje su to "državotvorne institucije" ako možeš da pobrojiš?
Koja je to institucija u RS koja može da raspiše taj famozni Referendum?
Ovo što trabunjaš o potpisima je ono što vama srbanima u glave sipa Mieltov režim i režimska štampa...Lažu vas ba,nema deranja BIH ni u ludim snovima...Može ratom,ali da vidimo tog junaka koji smije prvi da potegne...Eto ti NATO snaga odmah preko Save u Croejši..pa se vi qurchite koliko hoæete ;hanka

P.S- ai nemate èime da se qurchite ;hanka

[Edited by soraya on 21-02-2013 at 14:45 GMT]
21-02-2013 at 14:44 | Ukljuèi u odgovor
soraya

Registriran(a): 01-03-2009
Odgovori: 30666

citat:
bracko wrote:

Ma netreba nama status države,mi jesmo država,
Pa ko je išao da ugovara plin za Republiku Srpsku koja æe eto prodavati i BiH,nijedan politièar federacije to nije mogao,Ko je ugovorio sa Kinom i NJemakom da grade elektrana,evo sad poèinje izgradnja najveæeg
carinskog terminala koji æe biti povezan autoputem u EU.
Štaæe nama BIH,veæ da izdvajamo 600 milona maraka za guzonje parlamentu BIH,a spoljni i vanjski dug RS je 530 miliona,da negovorim za federaciju koja izdvaja nemalo duplo,malo matematike uvjek dobro doðe.

ukinuæemo entitete i mirna Bosna
21-02-2013 at 17:28 | Ukljuèi u odgovor
Trenutno aktivni korisnici
Aktivni gosti: 3
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Abd al-Madžid, ado121, ibrahim_beg, mikica, miss_leeloo
FORUM : Politika : Rat i mir New Topic Post Reply

Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... Last Page >>

Niste logirani? Nadimak / Username: Password: Sakrij mi ime
Zaboravili ste password?

Pregled tema u posljednjih 24 sata
Pregled poruka u posljednjih 24 sata
(dva dana, sedam, 30 dana)

Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata

Skokni do foruma:

Kontaktiraj nas | tuzlarije.net