Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.

FORUM : Politika : Lijepa naša na Husinu This topic has been locked
Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
New Topic
Pošiljalac Poruka
klon4ti
Nivo: Forumas sa iskustvom
Prva Tuzlanska

Registriran(a): 17-02-2012
Odgovori: 287
IP: Maskiran

View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Lijepa naša na Husinu

citat:
soraya wrote:
jer kroz branjenje postavljanja zastave tudje države,branite i osuðene i optužene ratne zloèince...

Opet kvržica na jeziku nije bolan zastava tuðe zemlje zastava bih hrvata, a oni nisu tuða zemlja nego tvoja i naša BiH
Taj grb koji ti tako mrziš je i dan danas na zastavi fbih, i dugo vremena je bio na rukavima i muslimanskih boraca 94/95...

[Edited by klon4ti on 23-12-2012 at 15:11 GMT]
23-12-2012 at 15:09
soraya
Nivo: Forumski doajen

Registriran(a): 01-03-2009
Odgovori: 30666

icon Re: Re: Lijepa naša na Husinu

citat:
klon4ti wrote:

Toèno, ali osoba koja je omoguæila ekonomsku okupaciju BiH je osoba iz HR koju bošnjaci vole i kojemu klièu. Što jest jest èovjek je sposoban za izmusti novce od onih koji ga slušaju

ko je to "ekonomski okupirao BIH" svega ti?...oj suze me obliše...
Pa i Todoriæu se gaæe tresu od kad je klepilo Sanadera,a mogu misliti kako su se usrali svi zbog hapšenja Miškoviæa ...i šta veliš NEXE group ekonomski gigant
23-12-2012 at 15:11
soraya

citat:
klon4ti wrote:

Opet kvržica na jeziku nije bolan zastava tuðe zemlje zastava bih hrvata, a oni nisu tuða zemlja nego tvoja i naša BiH
Taj grb koji ti tako mrziš je i dan danas na zastavi fbih, i dugo vremena je bio na rukavima i muslimanskih boraca 94/95...

samo je jedna zastava Bosne i Hercegovine,nikava ocila,šahovnice i p**** materine nemaju tu šta da traže....
23-12-2012 at 15:14
VV Cephei A
Nivo: Guest

citat:
neveli wrote:

I tebi svasta pada na um! Zar nismo razoruzali sve nase suborce Hrvate i potrpali ih u neki tuzlanski Dretelj, Gabelu, Heliodrom?

Jah, izvini. Do mene je, zaboravio sam na sva ta silna mjesta namijenjena majorizaciji.
23-12-2012 at 15:15
klon4ti
Prva Tuzlanska

citat:
soraya wrote:

ko je to "ekonomski okupirao BIH" svega ti?...oj suze me obliše...
Pa i Todoriæu se gaæe tresu od kad je klepilo Sanadera,a mogu misliti kako su se usrali svi zbog hapšenja Miškoviæa ...i šta veliš NEXE group ekonomski gigant

Milijuni eura mjeseèno odlaze u susjednu državu nisam rekao da je NEXE ekonomski gigant vec da je osoba koja je stvarni vlasnik te grupacije bila dugi niz u vrhu hrvatske politike i da je u bosni priznat kao prijatelj bošnjaka. Ali èovjek je lukav, zna uzeti na lafinu veliki novac.
23-12-2012 at 15:15
klon4ti
Prva Tuzlanska

citat:
VV Cephei A wrote:

Jah, izvini. Do mene je, zaboravio sam na sva ta silna mjesta namijenjena majorizaciji.

Vidiš, hrvati su zarobljene strpali u improvizirane zatvore ili ti logore, dok su bošnjaci zarobljene strijeljali na licu mjesta, zato i niste imali tih velikih logora osim onih par u kaæunima, kaknju, varešu, stadionu iskra, muzeju jablanica itd itd.
23-12-2012 at 15:19
VV Cephei A
Nivo: Guest

citat:
klon4ti wrote:

Vidiš, hrvati su zarobljene strpali u improvizirane zatvore ili ti logore, dok su bošnjaci zarobljene strijeljali na licu mjesta, zato i niste imali tih velikih logora osim onih par u kaæunima, kaknju, varešu, stadionu iskra, muzeju jablanica itd itd.

Znaèi napredujemo? Do juèer ste mantrali prièu o nekakvim logorima na slobodnoj teritoriji (pod kontrolom Armije Republike BiH), danas smo ih ubijali na licu mjesta. Pa mi smo èarobnjaci j*** te...
23-12-2012 at 15:21
soraya

citat:
gostelja wrote:

po dokazanim i optuženim ratnim zloèincima uvijek pljujem...oni su meni uvijek isti bez obzira kome narodu pripadaju...a vodjstvo Hrvata pod Tudjmanom i jeste zloèinaèko,kao i srbijansko pod vodstvom Miloševiæa...i to je ono što cijeli svijet zna i kompletna svjetska javnost
23-12-2012 at 15:23
klon4ti
Prva Tuzlanska

citat:
VV Cephei A wrote:

Znaèi napredujemo? Do juèer ste mantrali prièu o nekakvim logorima na slobodnoj teritoriji (pod kontrolom Armije Republike BiH), danas smo ih ubijali na licu mjesta. Pa mi smo èarobnjaci j*** te...

Rekoh imali ste lukave politièare, što jest jest.

Aj ti meni reci gdje su završili zarobljeni pripadnici hvo-a i civili hrvatske nacionalnosti?
23-12-2012 at 15:24
klon4ti
Prva Tuzlanska

citat:
soraya wrote:

po dokazanim i optuženim ratnim zloèincima uvijek pljujem...oni su meni uvijek isti bez obzira kome narodu pripadaju...a vodjstvo Hrvata pod Tudjmanom i jeste zloèinaèko,kao i srbijansko pod vodstvom Miloševiæa...i to je ono što cijeli svijet zna i kompletna svjetska javnost

Èekaj, ako je vodstvo hrvata zloèinaèko znaèi li to da su i hrvati zloèinci?
23-12-2012 at 15:25
Trenutno aktivni korisnici
Aktivni gosti: 5
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: ademir, ALENKO, asljgc, atko, backspace, blatazar, Brezan, cove72, daktilograf, Enida.ja, Fakultetski_obrazovan, faraontz, grabator, Ismet, izlijecise, Maid_guzonja, mustafabesic, nebo, PedjaM, Pucvala, safijatz, Spatzy, sumatra, Trex, tuzlarijanac, _Calixa_
FORUM : Politika : Lijepa naša na Husinu This topic has been locked New Topic

Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41

Niste logirani? Nadimak / Username: Password: Sakrij mi ime
Zaboravili ste password?

Pregled tema u posljednjih 24 sata
Pregled poruka u posljednjih 24 sata
(dva dana, sedam, 30 dana)

Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata

Skokni do foruma:

Kontaktiraj nas | tuzlarije.net