Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.

FORUM : Tuzlarije : Vijesti iz Tuzle This topic has been locked
Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... Last Page >>
New Topic
Pošiljalac Poruka
cupo
Nivo: Moderator podforuma
Registriran(a): 21-10-2003
Odgovori: 24024
IP: Maskiran

View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Vijesti iz Tuzle

kako se vremena mijenjaju dotle doslo hehehe da sin babu tjera ....

08-03-2004 at 00:29
drlja
Nivo: Forumas sa iskustvom
Registriran(a): 29-07-2003
Odgovori: 77

View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User Visit Homepage
icon Re: Re: Vijesti iz Tuzle

citat:
cupo wrote:
kako se vremena mijenjaju dotle doslo hehehe da sin babu tjera ....

Djete radi domacu zadacu za fakultet ali tu su profesionalni glumci gdije babo i sin nemaju da ih plate pa se sve zasniva na volonterskoj osnovi.
Cupo ovo nema veze sa ovim postom izvinjavam se ostalim forumasima sto se ovde pisemo.
Jos jedan veliki pozdrav za mog dragog reportera iz Tuzle (RAFO Legenda)
08-03-2004 at 00:42
sunce

Registriran(a): 23-01-2002
Odgovori: 19786

citat:
rafo wrote:

Jesu lijepe ove slike sa cvijecem ali ovo dijete s kanisterom je posebno ,pa ovo se moze samo u Bosni vidjeti .
Rafo ,gdje je ovo?

Cupo ,vidis ti ba ,mi se samo asfalta drzimo ,moramo i mi malo u prirodu da pratimo Rafu .

8.Mart prolazi ,a da ste vidjeli guzve u gradu ,pa k´o prije .
Radilo se krace ,na poslu gidilo ,cvjecari su trljali ruke ,a nije ni malo za Bosnu jedna ruza 3KM a karanfil je 1KM .

Sto se tice vremena ,dugo nije ruzniji dan bio ,juce onako lijep a danas zima ,kisa ,snijeg ..izgleda da Bog ne voli zene
08-03-2004 at 22:52
admin

Registriran(a): 10-09-2000
Odgovori: 1966

icon Re: Re: Re: Vijesti iz Tuzle

citat:
sunce wrote:Sto se tice vremena ,dugo nije ruzniji dan bio ,juce onako lijep a danas zima ,kisa ,snijeg ..izgleda da Bog ne voli zene

Koga ne voli danas?
Vidis da vrijeme nikad nije tako lose da ne moze biti jos losije
Tuzla jutros:
09-03-2004 at 10:54
cupo

sto se tice otvaranja merkatora sutra u 13h....u zabavnom dijelu programa ucestvuju hari mata hari, petar graso i obn-ove muzicke zvijezde...zvuci zanimljivo...ako budem imo kad oticu da to slikam pa cemo vidit na sta ce licit slike nista vam na garantujem )....ja i svasta ce se dijeliti kojekavih sponzora ima i da ce biti popusta od 10% na neke proizvode...to sam cuo od cure jedne koja ce tamo raditi pa cemo vidit koliko je istina

09-03-2004 at 19:49
sunce

Registriran(a): 23-01-2002
Odgovori: 19786

citat:
cupo wrote:
sto se tice otvaranja merkatora sutra u 13h....u zabavnom dijelu programa ucestvuju hari mata hari, petar graso i obn-ove muzicke zvijezde...zvuci zanimljivo...ako budem imo kad oticu da to slikam pa cemo vidit na sta ce licit slike nista vam na garantujem )....ja i svasta ce se dijeliti kojekavih sponzora ima i da ce biti popusta od 10% na neke proizvode...to sam cuo od cure jedne koja ce tamo raditi pa cemo vidit koliko je istina

E, bas bi bilo dobro da neko slika ,ja ne mogu u 13h ali mozda odem navece ,rado bih Grasu vidjela
.
Lejla ,zvizni mi pod prozorima pa da idemo zajedno pa neka nas Cupo slika hahaha za forumske vijesti
10-03-2004 at 09:37
Wiener
Nivo: Guest

Ljudi mene bas zanima ako je neko sta slikao kako je bilo.....javite da li je snimala neka televizija pa da vidim moze li se naci na internetu.....joj da mi je da sam dole

10-03-2004 at 12:07
admin

Registriran(a): 10-09-2000
Odgovori: 1966

Evo "Merkatora" nekoliko sati prije otvaranja a drugi, Cupo, Sunce, Rafo, mozda i malisa, potrudice se da nam pokazu kako je bilo na otvaranju, i poslije.

10-03-2004 at 12:18
medic
Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 15-09-2002
Odgovori: 3999

Iza sedam gora i sedam mora,iza sedam planina i sedam dolina,iza sedam suma i sedam livada,ima jedna pecina i u njoj azdaha.
Izlazi jedno jutro azdaha iz pecine da se protegne,pogleda malo oko sebe i rece:"A
u p.cku materinu,gdje ja zivim".
Helem,ja sam izvan dogadjanja,izgleda.Nije
mi palo napamet da odem do tog Merkatora da pogledam sta se desava.De Mode.
Eh,kad bi Hame pokrio onu pijacicu i unutra
ozido tezge...  

10-03-2004 at 15:54
cupo

popozdrav svima...helem ja sam oko 16h otiso do merkatora...al nisam uspio nista da slikam...zato sto sam snimo zerinu cokoju tako da mi se baterija ispraznila...al bilo kako bilo nije mi zao sto sam samo to snimio zerina je mina...zena pravo dobro izgleda...poslo sam joj par pusa nisam mogao da odolim hehe...helem merkator je ok mislio sam da ce biti malo veci....naroda je bilo kamara nisi se mogo mimoici ni s kim...al sve u svemu dobro izgleda...ispred je bio rostilj i tz pivo al kad sam ja naisao tome je vec bio kraj...hehe

[Edited by cupo on 10-03-2004 at 17:47 GMT]

10-03-2004 at 17:46
Trenutno aktivni korisnici
Aktivni gosti: 9
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: dinny, faraontz2, Gavran, GPSI, poligraf, pop, Strong, Tuzlak_TZ
FORUM : Tuzlarije : Vijesti iz Tuzle This topic has been locked New Topic

Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... Last Page >>

Niste logirani? Nadimak / Username: Password: Sakrij mi ime
Zaboravili ste password?

Pregled tema u posljednjih 24 sata
Pregled poruka u posljednjih 24 sata
(dva dana, sedam, 30 dana)

Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata

Skokni do foruma:

Kontaktiraj nas | tuzlarije.net