Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.

FORUM : Tuzlarije : Vijesti iz Tuzle This topic has been locked
Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... Last Page >>
New Topic
Pošiljalac Poruka
cupo
Nivo: Moderator podforuma
Registriran(a): 21-10-2003
Odgovori: 24024
IP: Maskiran

View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Vijesti iz Tuzle

ja sam skoro bio u brckom i tamo se sve mesnice zovu butik mesa....pa sam se isto tako cudio....mozda je kakav brcak otvorio...al je sredjeno i fino izgleda

danas je u tuzli odrzan simpozij na temu transplantacija bubrega....kazu da to sad nasi ljekari vrhunski rade i da je do sada presadjeno oko 50 bubrega...operacija kosta 24 000 maraka i kako kazu da je jeftino spram ostalih centara...

danas sam isto citao u novinama kako su od nove godine poceli sa praxom prisustva oceva na porodu zena i da je odziv veliki oko 150 oceva je izrazilo zelju da prisustvuje najsretnijem trenutku...hm kad se sjetim praxe na gradini i gledanja poroda ne znam bas da bi to ponovo volio viditi hehe

i ako koga zelite da smjestite u dom penzionera cijene se krecu 435KM-800KM mjesecno... mislio sam djeda da se kutarisem al skupo brate

25-03-2004 at 00:04
djed
Nivo: Guest

icon Re: Re: Vijesti iz Tuzle

citat:
cupo wrote:
i ako koga zelite da smjestite u dom penzionera cijene se krecu 435KM-800KM mjesecno... mislio sam djeda da se kutarisem al skupo brate

cupo, sine, gdje ce ti dusa??
25-03-2004 at 06:21
cupo
Registriran(a): 21-10-2003
Odgovori: 24024

hahaahhaahah e odavno se nisam ovako nasmijao pa djede svim unucima si nesto ostavio a meni nista nije fer ...

25-03-2004 at 09:41
Puma

citat:
cupo wrote:
hahaahhaahah e odavno se nisam ovako nasmijao pa djede svim unucima si nesto ostavio a meni nista nije fer ...

tako je to obicno jedni se brinu a drugi budu nagradjeni,
nego cupo podijeli ti s njima tu kiriju,
ma da vam kazem vole stariji tamo, imaju i drustvo (ovo nije iz iskustva da sam tamo nekog smjestila) samo predpostavljam , hm sta kaze djed

25-03-2004 at 12:14
gosca

sunce,ne diraj mi prohu.bas je dobra.sto s domacim kajmakom,onim medicevim,sto s mlijekom...
nego o cemu je rijec s policajcem i romskim(?) djevojcicama?
posto je ocito neka nesreca,sunce,sta mislis da nam otvoris crnu rubriku.
(al odvoji jednu za zbilju,a jednu za one "brezobrazne",sto hoce da se kutarisu djedova jeftino .)

25-03-2004 at 13:48
sunce

Registriran(a): 23-01-2002
Odgovori: 19786

icon Re: Re: Re: Vijesti iz Tuzle

citat:
rafo wrote:
A mesnicu nazvali BUTIK MESA. Prvi put u tuzli, a nesto ni vani nisam vidjao takav naziv.

Butik mesa

pa stvarno smijesno ,to nisam ni vidjela .

Sto se tice nesretne djevojcice ,optuzuju se a mozda mogu nesto zaraditi da se ne desi ponovo isto .
Roditelji vala koji su dijete od 9 godina poslali na ulicu da prosi nemaju prava nista reci .
Od kako sam dosla samo prosijake gledam ,cak sam i neku djecu ispitivala sta rade s onim sto dobiju ,nazovi roditelji dangube kod kuce a djeca na ulici ,nije to stvar siromastva nego izgleda biznisa pa stvarno

Cupo ,sto me nasmija hahahha ,a stvarno je skupo .
Ne znam to je na zapadu normalno a meni ne bih bilo drago da mi roditelji zavrse u Domu .

Gosca ,vrati se jedno stranicu dvije unazad pa ces procitati o nesreci a imas i gore na Tuzlarijama a sto se tice prohe ,ma necu ni da probam
25-03-2004 at 15:58
sunce

Ma ti si super ,ozbiljno ,dok se smijemo dobro je .

Pa sto nisi ponio bar onu konzervu haringi -"pegla "
da umaces prohu .

Evo jedna ratna prica ,spremaju momci gidu ,svako nesto kao nosi ,rakije one da se razbole ,prohe... a jedan donese tu konzervu haringi i kaze da je tunjevina ,kad su otvorili i poceli jesti kaze jedan "ma nije ovo bolan s tunom u istom moru plivalo"

U Tuzli upravo pocinje kisa

25-03-2004 at 16:35
lllj

trava sto smrdi k´o bijeli luk se zove srijemos. Meni je to super, dobra trava, ukusna, salata sve u svemu, a da nismo imali rat nikad ne bi prob´o.

25-03-2004 at 19:18
Visa
Nivo: Forumski vuk

Registriran(a): 30-03-2003
Odgovori: 611

meni je bio pravo gotivan onaj (ja mislim da je bio danski) slani feta sir u tetrapak-u.

(mislim znam da nije imao veze sa grcima i njihovim sirom ni po ukusu ni po izgledu, al je meni bio strava, danas bi radio platio 3,4 puta od normalne cijene za jedno pakovanje) 

26-03-2004 at 11:54
sunce

citat:
Visa wrote:
meni je bio pravo gotivan onaj (ja mislim da je bio danski) slani feta sir u tetrapak-u.

(mislim znam da nije imao veze sa grcima i njihovim sirom ni po ukusu ni po izgledu, al je meni bio strava, danas bi radio platio 3,4 puta od normalne cijene za jedno pakovanje)

Hej Visa ,pa to je stvarno grcki sir ,ja sam ga kupovala u Njemackoj vec isjecen u kockice ne onaj kao za mazanje i pravo je dobar .
Uh pa u ratu je on bio dozivljaj i onaj puter od kikirikija kad se pojavi pa se zaljepe zubi .
Ja mislim da bi feta sira moralo biti da se kupi u TZ .
Pozdravljam te i sto ba i ti kakvih vijesti ne pises ,pa i ti si u TZ je li tako ?

lllj ,jeste stvarno je to bio srijemos ,nije los ukus ali miris je katastrofa ,sva sreca bilo je kaladonta od soda bikarbone hahahahahhahahahah

Svima mahanje ,CUpo daj novih vijesti ,odoh ja u proslost

26-03-2004 at 12:16
Trenutno aktivni korisnici
Aktivni gosti: 7
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: dinny, faraontz2, Gavran, GPSI, poligraf, pop, Strong, Tuzlak_TZ
FORUM : Tuzlarije : Vijesti iz Tuzle This topic has been locked New Topic

Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... Last Page >>

Niste logirani? Nadimak / Username: Password: Sakrij mi ime
Zaboravili ste password?

Pregled tema u posljednjih 24 sata
Pregled poruka u posljednjih 24 sata
(dva dana, sedam, 30 dana)

Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata

Skokni do foruma:

Kontaktiraj nas | tuzlarije.net