|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
gosca Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: Vijesti iz Tuzle
sunce,ne diraj mi prohu.bas je dobra.sto s domacim kajmakom,onim medicevim,sto s mlijekom...
nego o cemu je rijec s policajcem i romskim(?) djevojcicama?
posto je ocito neka nesreca,sunce,sta mislis da nam otvoris crnu rubriku.
(al odvoji jednu za zbilju,a jednu za one "brezobrazne",sto hoce da se kutarisu djedova jeftino .)
|
|
25-03-2004 at 13:48 |
|
|
sunce Nivo: Moderator podforuma
Registriran(a): 23-01-2002 Lokacija: Tuzla Odgovori: 19786 IP: Maskiran
|
Re: Re: Re: Vijesti iz Tuzle
citat: rafo wrote:
A mesnicu nazvali BUTIK MESA. Prvi put u tuzli, a nesto ni vani nisam vidjao takav naziv.
Butik mesa
pa stvarno smijesno ,to nisam ni vidjela .
Sto se tice nesretne djevojcice ,optuzuju se a mozda mogu nesto zaraditi da se ne desi ponovo isto .
Roditelji vala koji su dijete od 9 godina poslali na ulicu da prosi nemaju prava nista reci .
Od kako sam dosla samo prosijake gledam ,cak sam i neku djecu ispitivala sta rade s onim sto dobiju ,nazovi roditelji dangube kod kuce a djeca na ulici ,nije to stvar siromastva nego izgleda biznisa pa stvarno
Cupo ,sto me nasmija hahahha ,a stvarno je skupo .
Ne znam to je na zapadu normalno a meni ne bih bilo drago da mi roditelji zavrse u Domu .
Gosca ,vrati se jedno stranicu dvije unazad pa ces procitati o nesreci a imas i gore na Tuzlarijama a sto se tice prohe ,ma necu ni da probam
|
|
25-03-2004 at 15:58 |
|
|
lllj Nivo: Guest IP: Maskiran
|
Re: Vijesti iz Tuzle
trava sto smrdi k´o bijeli luk se zove srijemos. Meni je to super, dobra trava, ukusna, salata sve u svemu, a da nismo imali rat nikad ne bi prob´o.
|
|
25-03-2004 at 19:18 |
|
|
sunce Nivo: Moderator podforuma
Registriran(a): 23-01-2002 Lokacija: Tuzla Odgovori: 19786 IP: Maskiran
|
Re: Re: Vijesti iz Tuzle
citat: Visa wrote:
meni je bio pravo gotivan onaj (ja mislim da je bio danski) slani feta sir u tetrapak-u.
(mislim znam da nije imao veze sa grcima i njihovim sirom ni po ukusu ni po izgledu, al je meni bio strava, danas bi radio platio 3,4 puta od normalne cijene za jedno pakovanje)
Hej Visa ,pa to je stvarno grcki sir ,ja sam ga kupovala u Njemackoj vec isjecen u kockice ne onaj kao za mazanje i pravo je dobar .
Uh pa u ratu je on bio dozivljaj i onaj puter od kikirikija kad se pojavi pa se zaljepe zubi .
Ja mislim da bi feta sira moralo biti da se kupi u TZ .
Pozdravljam te i sto ba i ti kakvih vijesti ne pises ,pa i ti si u TZ je li tako ?
lllj ,jeste stvarno je to bio srijemos ,nije los ukus ali miris je katastrofa ,sva sreca bilo je kaladonta od soda bikarbone hahahahahhahahahah
Svima mahanje ,CUpo daj novih vijesti ,odoh ja u proslost 
|
|
26-03-2004 at 12:16 |
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|