Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima

FORUM : Kafiæ `Sunce´ : bosanski jezik
Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... Last Page >>
New Topic Post Reply
Pošiljalac Poruka
Ursa
Nivo: Guest
IP: Maskiran

icon Re: Re: Re: bosanski jezik

citat:
ivanisevic wrote:
citat:
Urša wrote:
Kao odgovor na sva nacionalisticka busanja u prsa "junacka", u proteklih 12 god, najmanje sto su mogli napraviti je da daju svojoj naciji i svom jeziku ime.
Ne vidim nista lose u tome, a samim tim ni razloge da im se netko suprotstavlja.

tacno samo sto vi bosnjaci mijenjate nacionalnost i jezik po potrebi,cas ste srbi cas ste hrvati cas muslimani,sad ste bosnjaci , daj malo laganije to vi ste kao suncokreti ,,do podne sam ono sto jesam a od podne sam ono sto nisam bio

vidi ovog ba pa to tije reko alija nismo mi svi taki
06-01-2003 at 18:03 | Ukljuèi u odgovor
Urša

icon Re: bosanski jezik

Kad vec postiras s mojim nickom, probaj i neki (s)misao dati. Koliko got ti to tesko bilo....

08-01-2003 at 18:17 | Ukljuèi u odgovor
djecko

Ursa,raspalider mu pohvalno-vaspitnu èvoku

08-01-2003 at 20:25 | Ukljuèi u odgovor
Urša

Ne znam samo zasto pohvalno?! Zbog prepisivanja?!

08-01-2003 at 22:41 | Ukljuèi u odgovor
djeèko

Ili kako kažu pohvalno-vaspitnu æušku.A evo ja bih to reko ovako:
Ako neko laže,hoæe i ukrast,ako hoæe ukrast-onda je u stanju da otima,a ako neko otima treba ga se èuvat jer može ne daj Bože koga i ubit...A onaj lažov je veæ u rangu
kradljivca...

09-01-2003 at 08:10 | Ukljuèi u odgovor
Dekan

icon Re: Re: bosanski jezik

citat:
djeèko wrote:
Ako neko laže,hoæe i ukrast,ako hoæe ukrast-onda je u stanju da otima,a ako neko otima treba ga se èuvat jer može ne daj Bože koga i ubit...A onaj lažov je veæ u rangu
kradljivca...

Znate sta Supci?

Od ovoga svega sto pratim ovih par mjeseci vidio sam da je vecina supaka. Pricate o glupostima koje se tuzlake uopce ( ili uopste ako neko hoce) ne ticu i zao mi je sto i ja nisam neki od vas da to mogu bolje razumiti npr. ZVORNIK, SARAJEVO, DOBOJ, BANJALUKA, HERCEGOVCI ITD.
SUNCICE, ljubavi zasto ti to tako sa nama TUZLACIMA! Pa hocemo li dozvoliti dá nas drugi uzimaju? Ili ti nisi iz TUZLE?

A sada na sve IZ TUZLE!

Tu ima 20 foruma i svi se zovu tuzlarije ovako ili onako. OK. Ja volim zene...............najvise, ali volim i raju......skroz, ali zasto dozvoliti smradovima da se mijesaju u nas? Sutra cu ja malo kroz Korzo, ko je iz Tuzle zna vec, malo kod Keme malo kod jarana, (ja sam onaj sto bi me drugi nazvali HRVAT), ali ja sam Tuzlak i da mi cuti malo Tuzlake. Ko je kome guzio koga; mame, cerke,sestre itd. zaboli me para nema ali marlboro je uvijek u dzepu. I onaj koji me prozove TAJ JE. Malo cemo zaboraviti proslost ali ne puno.

Sunce moje i generacijo moja, kad bih ja znao da si u Tuzli vidili bi se u Holywood-u ( mozda znas gdje je to ) i popili jednu najljepsu.

A sad jedno slucajno pitanje:

ima li koga iz ETSC?

Ako? nek prozuji ovuda.

Drago mi je druziti sa s vama!

Ciao
10-01-2003 at 03:06 | Ukljuèi u odgovor
supci

citat:
djeèko wrote:
kradljivca...

evo supci su tu i pricaju o jeziku a do juce nisu znali ni ko im je dao naciju ni vjeru jeste sretni
10-01-2003 at 03:52 | Ukljuèi u odgovor
Popaj

icon Re: Re: Re: bosanski jezik

Republika Srpska nije ni republika ni srpska. To je samo okupirana teritorija.
10-01-2003 at 04:04 | Ukljuèi u odgovor
sunce
Nivo: Moderator podforuma

Registriran(a): 23-01-2002
Odgovori: 19786

View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User

Dekan necu ti odgovarati na prvi dio posta ali spomenu ti Holywood pa sam se sjetila perioda od prije dobrih 11 godina.Tada sam tu izlazila a poslije se nesto "pokvarilo" pa sam samo pizze narucivala .
Evo i jedne slike da i ja "zacinim" malo posto vidim da se vise niko teme ne drzi .

[Edited by sunce on 10-01-2003 at 08:33 GMT]

10-01-2003 at 08:30 | Ukljuèi u odgovor
hal

Ima li Ljube Stojica kafane malo gore uzbrdo prema banji?

10-01-2003 at 08:38 | Ukljuèi u odgovor
Trenutno aktivni korisnici
Aktivni gosti: 2
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: demagogija, Drug Mrecelj, halidqna, legionar_, Sven_, zejnedim
FORUM : Kafiæ `Sunce´ : bosanski jezik New Topic Post Reply

Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... Last Page >>

Niste logirani? Nadimak / Username: Password: Sakrij mi ime
Zaboravili ste password?

Pregled tema u posljednjih 24 sata
Pregled poruka u posljednjih 24 sata
(dva dana, sedam, 30 dana)

Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata

Skokni do foruma:

Kontaktiraj nas | tuzlarije.net