Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.

FORUM : Politika : Utrka za novog nacelnika Tuzle This topic has been locked
Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... Last Page >>
New Topic
Pošiljalac Poruka
statebriga
Nivo: Forumski doajen
nezaobilazna

Registriran(a): 07-05-2009
Odgovori: 9876
IP: Maskiran

View Profile Send Email to User Send Private Mesage to User
icon Re: Re: Utrka za novog nacelnika Tuzle

citat:
soraya wrote: ja nemam potrebu poput tebe da se dodvoravam ljudima

aha... ja imam? hahahahaha satrah se da me svi na forumu zavole
19-05-2012 at 11:58
Posmatram
Registriran(a): 18-05-2012
Odgovori: 1641

icon Re: Utrka za novog nacelnika Tuzle

Ovdje covjek moze procitati sve i svasta, ali ponajmanje o tome sta gradjani ocekuju od novog nacelnika.

Steta, tema je mogla biti dobra.

19-05-2012 at 12:21
borbeni
ko je dir'o djeda mraza

Registriran(a): 31-01-2009
Odgovori: 8575

Evo, da ja kažem šta oèekujem.

Prije svega, da podigne nivo èistoæe grada, bar za jedno 6 -7 ljestvica, na skali do 10, jer je tuzla najprljaviji grad na kantonu i sigurno meðu 3 najprljavija u federaciji.

zatim, da se potrudi da napravi saradnju sa MUP-om i da saobraæaj u gradu isto tako unaprijedi u velikoj mjeri, jer je trenutno potpuna anarhija.

da zgrade koje se nalaze u gradu, a devastirane su (stara opština, biblioteka, kino centar) da se naðe adekvatno rješenje.

da natjera opštinske inspekcije za sve oblasti da rade svoj posao.

da riješi divlje deponije na ilinèici i jezeru modrac ( i svim drugim nelegalnim odlagalištima) i da stane u kraj svima koji smeæe bacaju na nedozvoljen naèin. o recikliranju samo maštam.

da smanji namete na otvaranje proizvodnih objekata, koji su u njegovoj nadležnosti i da smanji papirologiju koja je za to potrebna.

ne oèekujem da smanji broj ljudi u administraciji, ali oèekujem da ih natjera da rade svoj posao i da rade uèinkovitije.

da komunalne usluge grada takoðer podigne za nekoliko ljestvica, sa naroèitim akcentom na èišæenje grada poslije sniježnih padavina.

19-05-2012 at 12:54
XMRVICAxTZ
sitna al dinamitna

Registriran(a): 05-01-2006
Odgovori: 9833

Borbeni

19-05-2012 at 14:19
yugi

Registriran(a): 20-12-2006
Odgovori: 35281

citat:
soraya wrote:

Imaš na strani 5 komentar od Sunce pa neka ti ona objasni kako to vjeænici galsaju ako ti nije jasno,meni jeste i to sam u komentaru na koji mi ona replicira i nazvala glasanjem po partijskom zadatku.

Ako se ti u tonjenje razumiješ ,de nas blgo meni prosvjetli "struènjak za rupe".

Pošto ja nisam ni na jednoj kandidaskoj listi,ne idem u kampanju,nisam politièki aktivna,nisam èlan nijedne partije ili stranke,nema potrebe da sebe reklamiram ...ali za tvoju info po mojim projektima napravljeno u Tuzli više objekata nego od pojedinih starosjedilaca sa "pedigreom".Slike imaš na pdf-u Fotografije,pa pogadjaj ;hanka

Ma ti si struènjak i za geologiju i za arhitekturu,i za zdravstvo,školstvo,žurnalistiku,politiku etc etc.
A pogotovo me uveselila ova tvoja konstatacija po mojim projektima napravljeno u Tuzli više objekata nego od pojedinih starosjedilaca sa "pedigreom" Kad je tako de nam ba postiraj fotografije makar dva ma makar jednog znaèajnijeg objekta koji si projektovala  

<br /><br /><br /><br />

19-05-2012 at 18:38
Dilber

Registriran(a): 11-08-2010
Odgovori: 4206

citat:
yugi wrote:

Ma ti si struènjak i za geologiju i za arhitekturu,i za zdravstvo,školstvo,žurnalistiku,politiku etc etc.
A pogotovo me uveselila ova tvoja konstatacija po mojim projektima napravljeno u Tuzli više objekata nego od pojedinih starosjedilaca sa "pedigreom" Kad je tako de nam ba postiraj fotografije makar dva ma makar jednog znaèajnijeg objekta koji si projektovala

o njenoj strucnosti sam se i sam uvjerio kad sam je zamolio za projekat

nek zivi GOOOOOGLE I U TOJ STRUCI
19-05-2012 at 19:02
soraya

Registriran(a): 01-03-2009
Odgovori: 30666

citat:
yugi wrote:
Kad je tako de nam ba postiraj fotografije makar dva ma makar jednog znaèajnijeg objekta koji si projektovala

to ti radoznao?
pa ja lijepo napisah da odeš na pdf Fotografije.....i da pogaðaš ...u tvoju intuiciju i pronicljivost uopšte ne sumnjam neke si i sam fotografisao i pastovao
da te ne bi ubio neizdrž,odaæu ti jednu tajnu...ti svaki dan prodješ pored dva "moja objekta" na putu od kuæe do posla a takodje i kad ideš u tazbinu prodješ pored nekoliko ...mrsko mi brojati
eto ,jel dosta?
de ba Yugi ako napišem šta sam sve projektovala ispašæe da opet odajem detalje iz tvog privatnog života
19-05-2012 at 19:19
soraya

Registriran(a): 01-03-2009
Odgovori: 30666

citat:
Dilber wrote:

o njenoj strucnosti sam se i sam uvjerio kad sam je zamolio za projekat

što ti je seljaèka demagogija..da mu je džabno projekat kuæe u etno stilu ,ali da je na vrh nekog solitera
a ti nisi èuo da se za projekat plaæa?

kad pošalješ pare i projektni zadatak ,možeš dobiti i projekat..dotle ,šetnja
19-05-2012 at 19:29
Posmatram
Registriran(a): 18-05-2012
Odgovori: 1641

19-05-2012 at 19:40
laly
Don't Let Me Be Misunderstood

Registriran(a): 19-11-2005
Odgovori: 39084

Borbeni potpisujem
i dodala bi da dobijemo kino, biciklisticke staze, sredjene sportske terene i biblioteka

sto se tice price o Panonici, ja ne zalim ni marke koja se daje iz budzeta, jer je koristim i znaci mi puno u ljetnim mjesecima, jedino mi je zao sto moje pare finasiraju brojne politicare koji nicemu ne doprinose
i jos da dodam da od spomenutih mogucih kandidata ni jedan nece dobiti moj glas, nadam se da ce "isplivati" neko novi sa dobrim i konkretnim programom

19-05-2012 at 19:44
Trenutno aktivni korisnici
Aktivni gosti: 7
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: H1N1, HI-MAN, HUSO, lunjo, Matosh, o yes, orion, powerfull_chick, skafiskafnjak
FORUM : Politika : Utrka za novog nacelnika Tuzle This topic has been locked New Topic

Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... Last Page >>

Niste logirani? Nadimak / Username: Password: Sakrij mi ime
Zaboravili ste password?

Pregled tema u posljednjih 24 sata
Pregled poruka u posljednjih 24 sata
(dva dana, sedam, 30 dana)

Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata

Skokni do foruma:

Kontaktiraj nas | tuzlarije.net