Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
borbeni Nivo: Forumski doajen ko je dir'o djeda mraza
Registriran(a): 31-01-2009 Lokacija: dunjaluk Odgovori: 8575 IP: Maskiran
|
Re: Utrka za novog nacelnika Tuzle
Evo, da ja kažem šta oèekujem.
Prije svega, da podigne nivo èistoæe grada, bar za jedno 6 -7 ljestvica, na skali do 10, jer je tuzla najprljaviji grad na kantonu i sigurno meðu 3 najprljavija u federaciji.
zatim, da se potrudi da napravi saradnju sa MUP-om i da saobraæaj u gradu isto tako unaprijedi u velikoj mjeri, jer je trenutno potpuna anarhija.
da zgrade koje se nalaze u gradu, a devastirane su (stara opština, biblioteka, kino centar) da se naðe adekvatno rješenje.
da natjera opštinske inspekcije za sve oblasti da rade svoj posao.
da riješi divlje deponije na ilinèici i jezeru modrac ( i svim drugim nelegalnim odlagalištima) i da stane u kraj svima koji smeæe bacaju na nedozvoljen naèin. o recikliranju samo maštam.
da smanji namete na otvaranje proizvodnih objekata, koji su u njegovoj nadležnosti i da smanji papirologiju koja je za to potrebna.
ne oèekujem da smanji broj ljudi u administraciji, ali oèekujem da ih natjera da rade svoj posao i da rade uèinkovitije.
da komunalne usluge grada takoðer podigne za nekoliko ljestvica, sa naroèitim akcentom na èišæenje grada poslije sniježnih padavina.
|
19-05-2012 at 12:54 |
|
|
yugi Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 20-12-2006 Lokacija: NORVEŠKA Odgovori: 35281 IP: Maskiran
|
Re: Re: Utrka za novog nacelnika Tuzle
citat: soraya wrote:
Imaš na strani 5 komentar od Sunce pa neka ti ona objasni kako to vjeænici galsaju ako ti nije jasno,meni jeste i to sam u komentaru na koji mi ona replicira i nazvala glasanjem po partijskom zadatku.
Ako se ti u tonjenje razumiješ ,de nas blgo meni prosvjetli "struènjak za rupe".
Pošto ja nisam ni na jednoj kandidaskoj listi,ne idem u kampanju,nisam politièki aktivna,nisam èlan nijedne partije ili stranke,nema potrebe da sebe reklamiram ...ali za tvoju info po mojim projektima napravljeno u Tuzli više objekata nego od pojedinih starosjedilaca sa "pedigreom".Slike imaš na pdf-u Fotografije,pa pogadjaj ;hanka
Ma ti si struènjak i za geologiju i za arhitekturu,i za zdravstvo,školstvo,žurnalistiku,politiku etc etc.
A pogotovo me uveselila ova tvoja konstatacija po mojim projektima napravljeno u Tuzli više objekata nego od pojedinih starosjedilaca sa "pedigreom" Kad je tako de nam ba postiraj fotografije makar dva ma makar jednog znaèajnijeg objekta koji si projektovala
<br /><br /><br /><br />
|
19-05-2012 at 18:38 |
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|