Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
arnie Nivo: Forumski doajen I'm coming in peace now
Registriran(a): 12-02-2011 Lokacija: Zulu time zone Odgovori: 4391 IP: Maskiran
|
Re: Re: Utrka za novog nacelnika Tuzle
citat: Dilber wrote:
....onda ce mo mi kad dodjemo u grad u fontanama se podapirat a u jezerima nesto i extremnije
da sam napisao "im" umjesto "vam" mozda se nebi tolko podapiro... 
nisam ba tebi uputio onaj koment, vec ovima sto, evo 20 godina, traze kanalizaciju, rasvjetu, asfaltirane puteve i slicno,
a ne mrdaju s mjesta,
pa ja bih do sad njive asfaltiro i sume osvijetlio... 
helem, vidi ti kake ribe iz mora, da ubacimo u ova slana jezera,
da se ima sta pecat cijelu godinu,
ovi nacelnici se ubise da uloze milione u baru koja radi samo 3 mjeseca u godini...
|
20-05-2012 at 17:50 |
|
|
Dilber Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 11-08-2010 Lokacija: u kamionu Odgovori: 4206 IP: Maskiran
|
Re: Re: Utrka za novog nacelnika Tuzle
citat: arnie wrote:
da sam napisao "im" umjesto "vam" mozda se nebi tolko podapiro... 
nisam ba tebi uputio onaj koment, vec ovima sto, evo 20 godina, traze kanalizaciju, rasvjetu, asfaltirane puteve i slicno,
a ne mrdaju s mjesta,
pa ja bih do sad njive asfaltiro i sume osvijetlio... 
helem, vidi ti kake ribe iz mora, da ubacimo u ova slana jezera,
da se ima sta pecat cijelu godinu,
ovi nacelnici se ubise da uloze milione u baru koja radi samo 3 mjeseca u godini... 
meni se cini,seljaka cojeka niko ne razumije....
znas li ti da mi,seljaci...ako zelimo,asfalt,vodovod,jacu struju,kanalizaciju....sve iz svojih srestava finansiramo...a kad opstina nesto i izdvoji,to dobro trgne seljaku cojeku na nos....I ZATO SAM STVARNO OZBILJAN U VEZI KANDIDATA
|
20-05-2012 at 18:01 |
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|