Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
yugi Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 20-12-2006 Lokacija: NORVEŠKA Odgovori: 35281 IP: Maskiran
|
Re: Utrka za novog nacelnika Tuzle
Na vijest o ispadanju Slobode u drugu ligu jedan od komentatora ostavio je poprilièno interesantan komentar!!!
(101) llutvo BAN bodovi usera: 0
24.05.2012. u 08:55 Ocjena komentara: 1
Tuzla je imala ZOO,5 bazena,stadione u Kreki,Solini,tenis terene,gimnastiku,šah i stoni tenis u Partizanu u Miladijama koji je u ruševnom stanju, rukomet na stadionu Jedinstva svake nedjelje, zatim KK Sloboda Ditu, RK Sloboda solanu,a onda našu svetinju FK Slobodu.Tada nije ovakvog naèelnika, nije bilo ideja o Tvrtku i Martinu L.K. koji se zaista citav zivot svojski borio za Tuzlu. MOLIO BI SVE KOJI IZBILJNIJE ÈITAJU OVAJ POST, DA SE PRESABERU I DA SE BILO KOJI JAÈI, POŠTENIJI I UTJECAJNIJI STANOVNIK TUZLE POJAVI NA IZBORIMA DA GLASAMO ZA NJEGA. JASMINE, TVOJA POLITIÈKA KARIJERA JE ZAVRŠENA, NIŠTA TE NE MOŽESPASITI OD PROPASTI, DAJEM ŽIVOT ZA TO !
MOLIM SVE
<br /><br /><br /><br />
|
24-05-2012 at 15:02 |
|
|
sunce Nivo: Moderator podforuma
Registriran(a): 23-01-2002 Lokacija: Tuzla Odgovori: 19786 IP: Maskiran
|
Re: Utrka za novog nacelnika Tuzle
I taj vala na komentarima udrobio i sto treba i ne treba, kojih pet bazena, u Tuzli se nije imalo gdje okupati. Bazen i to mali ispod Slane Banje bio prije 50 godina. Zbog tonjenja i sto su Tuzlu muzli ko je stigao propalo je mnogo sta.
Sve se moze gledati sa vise strana, mozes reci u Tuzli se nije imalo gdje kupati sada ima, u Tuzli se nije imalo gdje cipele kupiti a ne sta drugo, u Tuzli se nisu mogli kupiti luksuzni automobili sada se od salona ne mozes okrenuti, u Tuzli sada imas da upises fakultet koji ti padne na pamet i sl.
Banjomse nije smjelo proci, pa ja sam na Banju isla samo kao dijete a poslije gore niko nije isao. Pinga je bila nesto najruznije sto je postojalo a sada su zaista lijepa jezera. Korzo bilo ruglo od jedno '60 do skora.
Sto se tice ZOO vrta, mnogi smo gore provodili dosta vremena ali niko se ne pita u kojim su uslovima bile te zivotinje, oni jadni medvjedi zivot proveli u rupi.
Svijet je nerealan, nema Tuzla velik budzet, moze se i vise i drugacije, moze i Jasmin bolje ali da je uradio puno jeste, i iako mislim da je 12 godina svakoga dosta na vlasti bojim se ko ce nam doci i bojim se da cemo tek prokukati.
A posebno ispadanje Slobode nema veze sa Imamovicem, pa jedino od Opcine i dobijaju pare i to dobre.
Neki i na komentarima kao da Tuzle nisu vidjeli nikad u zivotu nego pricaju sto su slusali a svako na svoju vodu.
I na kraju da kazem da sam cula da ipak hoce Berbic kao nezavisni kandidat ali i Fatmir Alispahic, tako narod prica. 
|
24-05-2012 at 16:33 |
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|