Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
sunce Nivo: Moderator podforuma
Registriran(a): 23-01-2002 Lokacija: Tuzla Odgovori: 19786 IP: Maskiran
|
Re: Re: Re: Vijesti iz Tuzle
citat: lutalica wrote:
Glavni izvjestaci ove rubrike nesto ste zakazali ako niste preumorni moze kakva vjest iz Tuzle bilo sta Veliki pozdrav sa kraja dunjaluka
Pa nema Cupe ,a ja mogu reci da pljusti kisa i da su izgleda prestali grijati .Radijatori su hladni ,zavrsena je sezona .
Semafor koji prave na skretanju u Omegu/Tuzlanku ,dobro napreduje ,vec su stavili i neke potokaze, za Doboj cini mi se ,izgleda dobro ,kao i onaj kod Merkatora .
E,ima jos da je tuzlanski akademski slikar Edo Dervisevic ,na izlozbi koja je prikazana u Sarajevu ,povodim 6.aprila,osvojio nagradu za crtez.
Eto lutalice draga to je to 
|
20-04-2004 at 16:02 |
|
|
sunce Nivo: Moderator podforuma
Registriran(a): 23-01-2002 Lokacija: Tuzla Odgovori: 19786 IP: Maskiran
|
Re: Re: Vijesti iz Tuzle
citat: cupo wrote:
sliko sam semafor kod omege pogledajte fotografije tuzle ima suncice nesto maksuzije za tebe
Hvala ti Cupo , ,vidjela sam ,bas je nesto romanticna .
Joj uzasa (to za bus i spricanje),a suti stamota me reci´ ali cu ipak ,ja sam jednom djecu ,stala djeca na semaforu a ja nemam gdje skrenuti ,morala sam kroz baru ,samo cujes vriste djeca joj jest mi zao bilo ,e bas su one bare ,nekad je najgora bila ona u Batvi .
Sto se tice vremena, ne znam koja je tacno temperatura vani ali u kuci je minus ja sam se jutros zaledila ,zaboravila sam kako je to kad prestanu grijati .
Ne znam je li istina ali kazu da ce i ovi koji su izvadili nive licne karte morati ponovo da vade ,kao na novoj nema adrese pa da i to dodaju .Ako to bude istina to ce biti provala stoljeca ,pa sta radimo vadimo dokumente 
Inace za dijasporu da kazem da je sada ista slika na licnoj i vozackoj a raja se pravo smije tim slikama svi su ono "ne bi ga ni mati prepoznala"
|
21-04-2004 at 10:11 |
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|