Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
malisa Nivo: Forumski doajen maybe not
Registriran(a): 11-04-2002 Lokacija: hotel california Odgovori: 3106 IP: Maskiran
|
Re: Re: Vijesti iz Tuzle
citat: cupo wrote:
Ovaj topic najvise volim gdje rahat mogu da vodim monolog...i poslije sam sebi da se divim
Pranje auta kod elektrodistribucije kosta 5KM i fino peru u ugodnom ambijentu...stoja dere na sve strane haj ciki ciki haj ciki ciki...helem to
I onda tako dok sam stojo u autopraoni i jeo burek jer sam bio glOdan prolazi auto SDP-a (samo 1 ) nema ih vise i ide pjesma evooo ovu rumen ruzu iz mog skromnog perivojaaaa....na darrr tebi duso saljem ime joj je ljubav moja...Safet je legenda..
Eh onda stojeci tako i jeduci i dalje burek nailazi kolona od jedno 5-6 vozila njiha je vise...Bossanska stranka zastave slike Mirnesa Ajanovica i sl..
Eh onda ja pojo burek, jedem sad buthlu od eurokrema kad ide jedno vozilo stranke radom za boljitak i ide pjesma biceee boljeee bice boljeee...hoce al da ne lajem njima sigurno da
I naravno spektakl na kraju idu vozila SDA bibikanje na sve strane narodne mase odusvljene u jednom autu vidim Medica mase zastavom i galami merhaba cupo a cupi srce hoce da iskoci
Eh da ulice se i dalje asflatiraju i nikom ne bi preporucio da ide preko brcanske malte....mene je danas sto huja proslo od guzve, bibikanja a o smotanosti policajaca da ne govorim....
Kamera mi je citav dan prazna a toliko sam toga mogao da slikam ...a moram prebacit s kamere na comp jer sam uspio nekog "prljavog"materijala da snimim sto mi je puno bitnije
to za prljav materijal ne laze, vidio sam svojim ocima. doooobra mala cupo, svaka cast, samo trebo si mene zvat cisto ono radi strucne konsultacije. nebi ti ja model otimo i vodio sebi na snimanje, znas da sam ja co´ek postenjacina!
valjda te nece ubit mala ako procita ovu poruku!? 
ha ha ha ha, za svaki slucaj cu napisati da se salim i da nisam nista vidjeo i da bezze blefiram... u stvari, da ne lazem, gledo sam samo do momenta dok si bila u grudnjaku dalje mi nije dao da vidim 
dobar je on coek, slobodno se ti opet slikaj sto je danas lijep i suncan dan?
|
04-10-2004 at 01:02 |
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 4
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Che.Guevara, desertrose, ekonomstica, fazanfazan, kalesija taxi 15-25, nike007, nobody, onakva, PADOBRANACC, Parad0x, Posmatrac 5
|
FORUM : Tuzlarije : Vijesti iz Tuzle  |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|