Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
Sufler Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 11-11-2006 Lokacija: Tuzla Odgovori: 1677 IP: Maskiran
|
Re: Tuzlanske
Moods, Johny and I
...If I were supersticious I would say, there are no coincidences.
Balaševiæ wrote and sang once that "somebody sees everything from above".
When I was young enough, I was
obviously desperately trying to be ironic
about, among other, Branimir Johny Štuliæ and to look from above, to his art, and looking from above anyhow was not my business. Nevertheless, I always appreciated the poetry in his music. Almost As Yesterday, (in fact quite a lifetime ago) I am still MOODY behind the surface. One thing is not the same, though, I know now that humility is a virtue and I humbly accept my more than modest place in this world...Illusions are expensive sports.
Zarez jedan
...
Tjeskobu što je veèeras osjeæam
ne bih dijelio.
Da mogu podijelio bih
osmijeh i radost!
Da mogu.
Da, mogu!
Da li je razlika samo u zarezu, ili je pitanje volje?
Koliko èesto se može preparirati potrošena automobilska guma?
Može, sve dok je ne hite negdje pokraj puta.
Da se onda prepariram još jednom, a da ne postanem preparirana ptica. Meðed sam i tako i onako, ali ne znam kako te volim bez obzira šta Laka kaže.
....
Hvala, bilo bi super napraviti jedan samizdat. Dobro je dok ima ljudi koji bi pravili knjige za kuænu upotrebu. Neki dan sam se oduševio kad je moja kolegice na dva balona nacrtala likove i igrala se s kæerkom naše druge kolegice. Dok ima toga, ima i nade za nas meðede 
Hvala Zaro, Hurija, Moods 
vaš sufler
[Edited by Sufler on 20-01-2009 at 23:45 GMT]
|
20-01-2009 at 23:44 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 9
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Ado13, AZIL OPSTANAK, ckome, Disa, Golf_V_R32, koso_oki, maja001, Malenich, Mawi_Edin_Tz_, nepoznat, opiumxxx, sadika, Salai, seka1985, stickman, zazza
|
FORUM : Umjetnost : Tuzlanske |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|