Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima
|
Sufler Nivo: Forumski doajen Registriran(a): 11-11-2006 Lokacija: Tuzla Odgovori: 1679 IP: Maskiran
|
Re: Tuzlanske
Kao da se ništa promijenilo nije
u "Omladinskom domu" u ovih 25 godina.
Nikad nisam visio tamo, zapravo rijetko sam
odlazio. Ipak jedan je to od simbola
za "izlaske" moje, starijih, a biæe i nekih mlaðih generacija. Naðoh se tamo sinoæ. Odvedoše me tamo iz Oskara Lejla, Ceca i Mirèe.
Retro-veèe, kažu... Prilièna je gužva...
Iste stepenice, isti WC, isti light-show, samo su ljudi nešto drukèiji, a ja možda nisam najstariji u sobi, ali sigurno nisam najmlaði. Bend dobro svira i pjeva, a meni je drago da ne odjekuje turbo-folk koji se ugnijezdio širom ovog grada i širi se poput pantljièare u crijevima govedèeta.
Opasno sam umoran od samog sebe, ali se uz pomoæ alkohola i dragih ljudi uspijevam opustiti. Treba i to nekad, iako nije 1982. meni unatoè.
Ipak, danas nešto kontam - nije život retro u pravilu, a to što sam ja retrospektivan samo je iznimka koja ga potvrðuje.
|
01-02-2009 at 00:32 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 12
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: 4dm1r, Ane, April18, desa, falcon, ilarija, lam3r, maid00, Majstor221, masterlee, omcho, pank, X-master
|
FORUM : Umjetnost : Tuzlanske |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|