Info: Ako imate neke nejasnoće, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
THALES Nivo: Forumski vuk
Registriran(a): 02-06-2006 Lokacija: Tuzla - Zapad Odgovori: 490 IP: Maskiran
|
Re: Tuzlanski aerodrom
citat: Bina52 wrote:
Ovaj Video me potsjeti na jednu dokumentarnu emisiju koju sam na Discovery Kanalu gledala.Negdje u AZiji,nisam sigurna da li je Hong kong,ljudi su na povrsini okeana nekako uradili aerodromsku pistu.I to vise linija.Nesto nesvakidasnje,prelijepo,a sama aerodromska zgrada je na obali.
Ali kosooki rade i nepricaju i necekaju seika da im dodje i donese pare.
Pa nece ni seik DJABE! Ima da naplati i otkupi citavu oblast.Lopine su to sa vise lica.
Pa naravno da neće džabe, platiće lijepo za koncesiju hehehe... Kad neće naši hoće neko drugi, iako ja mislim da su naše lopine veće i bezobraznije od ovih arapskih pa sam i dalje skeptičan da će i šeik išta uspjeti da dogovori u ovoj našoj lopovskoj državi.
Što se tiče novog hongkongškog aerodroma nisu ljudi "nekako" u okeanu napravili piste, nego su fino poravnali postojeće ostrvo i zemljom i kamenom nasuli okean, znači ispeglali su ostrvo povećavajući mu površinu tri-četiri puta i eto ga - lijepa ravna površina ubila se za aerodrom. Ali ipak to su japanci, znaju ljudi i čipove pravit. Za razliku od naših čobana što reče zeus koji bi od aerodroma pravili pašnjake za proizvodnju vlašićkog sira...
[Edited by THALES on 17-01-2008 at 10:57 GMT] You land a million planes safely, then you have one little mid-air and you never hear the end of it ...
Air Traffic Controller, New York TRACON, Westbury Long island.
|
17-01-2008 at 10:51 |
| Uključi u odgovor
|
|
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja forumaša u posljednjih 24 sata
|